Şimdi Ara

True Detective (2014 - ) (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.839
Cevap
55
Favori
116.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2x6

    Birçok olayın çözüldüğü bölümdü. Velcoro'nun kafayı bulduğu sahneler etkileyiciydi. Beklenen orgy sahneleri vardı fakat kameranın açısı beklediğimiz tadı almamızı engelledi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu son 2 bölüm diğer bölümlere göre daha güzeldi. İkinci sezonuda birinci sezona benzetmişler heralde. Birinci sezonda da
    zenci mahallesine girdikleri
    bölümden sonra bölümler daha iyiydi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben diziyi gittikçe sevmeye başladım.özellikle velcoro reyiz güzel oynuyor.
  • Bölümü çok beğendim fakat bazı sahneleri daha etkili yapabilirlerdi
  • Olaylar ilk sezondaki olayları anımsatıyor.

    Zenci mahallesinin basılması = meth üretilen yerde çıkan çatışma, Marty ile Rust'ın kavgası = Frank ile Ray'in tartışması, olayların 60 gün sonra devam etmesi = Marty ile Rust'ın yıllar sonra tekrar işe dönmesi
    gibi.

    İlk sezonda anlatılan olayların biraz daha derinine inilmiş, içeriden gösterilen halleri gibi bu sezon. İlk sezon belli bir yan olay üzerinden anlatılmıştı. Yani bir kızın öldürülmesi, kaçırılması. Rust'ın sorguya çektiği (hücresinde intihar eden) adam bu işlerin arkasında güçlü adamların olduğundan bahsediyordu. Bu sezonda da bu güçlü adamlar üzerinden hikaye dönüyor.

    Bölüm yine çok iyiydi ama Mr. Robot'ta çok gördüğümüz için uyuşturucu, kafa bulma sahneleri biraz sıktı




  • işte bu be, işte bu be, dizi hasına döndü, Bezzerides bacımız, velcoro reyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • En başta söylemiştim sanırım tekrar yazayım Velcoro'nun çocuğunu oynayan eleman facia, çok kötü bir tercih bence. Friends izlemeleri güzeldi ama Ani kardeşinin ismini verdi büyük ihtimalle onun peşinden gidecekler. Ray ve Frank'in masadaki konuşmaları güzeldi. Son iki bölüm çok iyi bir kapanış sezonu toplar bence.

    2x7 promo




  • 2x6


    Colin Farrell Emmy adaylığı alır seneye heralde. Doruklarda oynuyor baya. İlk sezonun oyunculuk seviyesini aratmayan maalesef tek isim o. Koko fest ve telefon görüşmesi sahnesi beni baya etkiledi. Zaten sezon boyu çok iyiydi. Ray karakteri çok güzel yazılmış. Malum orgy sahneleri beklentiden uzaktı maalesef. Eyes Wide Shut tarzında açılsa da öyle mistik maskeli ritüelli şeyler yoktu. Daha alt seviye olmuş ve kamera açılarından HBO da olsa TV için çekildiği bariz. Yine de çok kaliteli bir bölümdü diyebiliriz. 2 bölüm sonra bitiyor sezon




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi



    Bölümün başındaki Ray ve Frank sahneleri diken üstünde izledim valla

    Ray'in kafayı bulma sahneleri harikaydı. Collin Farell ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu gösterdi.

    Cinsel içerikli sahneler kamera açıları sebebiyle heba oldu


    bir mesaj üstte aynı şeyleri yazdım




  • Yalmavuz kullanıcısına yanıt
    @Yalmavuz Mr.Robot'ta kafayı biz de yaşıyorduk onun yeri ayrı ama buradaki kafayı bulma sahneleri daha iyiydi tadında bırakmışlar.


    Geçen bölümde ileri gidince benim de aklıma direk ilk sezon geldi hatta yukarılarda da söylemiştim. Bu bölümde de yine aynısı oldu ilk sezondaki gibi devam etti.

    Sezonun başında kadro çok eleştrilmişti ama adamlar cidden iyi oynadılar. Hiçbirinden bu kadar iyi performans beklenmiyordum açıkcası.



    Bir yerine sokarsın



    Bu tipi görünce direk aklıma Leon filmi geldi. Acaba tek benzeten ben miyim?








  • çok iyi bölümdü Velcoro döktürdü yine Frank ile çatışacak diye bekledim olmadı ..Bu Frank iyi mi kötü mü çözemedim adamın tek derdi kendisine atılan kazığı temizlemek gibi duruyor sanki
  • Diziyi her izlediğimde Velcoro, Bezzerides bu isimleri çok mu aradınız diye sorasım geliyor.
  • Ne kadar büyük umut beslesem de gerçek anlamda ilk sezonun yanına bile yaklaşamadılar. Friends ve HIMYM'nin bile kıyas edildiği bir ortamda neden bu iki sezonu kıyaslıyorsunuz demeyin, arada dağlar kadar fark var. İlk sezonun her sahnesinde o kadar beyin yakıcı ayrıntılar çıkıyor ki gerçekten parmak ısırtıcı. Verilmek istenen mistisizm dahil tüm atmosferler mükemmeldi.

    Maalesef 8 bölümlük bir sezonda olaya bir anda dört ana karakter sokmaya çalışınca senaryo hayli vasat kalmış. Ama yine de başarılı bir iştir, alkışı hak eder orası ayrı.

    2x06

    Orgy kelimesinin aslında seksle direkt olarak bir bağlantısı yok. Yunanca 'orgia' kelimesinden türemiştir ve orgia'nın anlamı ibadet, gizli ayin anlamına gelir. Daha eski çağlarda dini ritueller olarak geçen bu kavram daha sonra yakın zamanda toplu cima modernizmine evriliyor.

    Stanley Kubrick'in Eyes Wide Shut'ında verdiği sahne orgy'nin iki türdeki tam manasıdır. Bu yüzden üzerine verilebilecek başka bir örnek daha yok. Dizinin bu bölümünde de böyle bir şey bekledim ama maalesef hayal kırıklığı oldu. Çünkü bu orgy kavramı genelde insanı seks kavramından uzaklaştırıp sapkınlık, vücudun kendine yaptığı eziyetlerden ibarettir. Bu bölümde verilen sahneleri ise orgy olarak kabul edemem. Herhangi bir teen partisinde de bu tarz şeyler mevcut. Ayrıca maşallah amcalarımızda gayet mutlulardı, brazzers mezuniyet balosu tadında sahneler vardı.

    Tek şey hoşuma gitti o da Bezzerides'in halisünasyon halleriydi ki, babasının acayip derece kilit bir önemi var burada. İlk bölümde de söylemiştim tarikatçıların, cemaatçilerin hepsi her dinde aynıdır. Muhtemelen istismar etmiş küçükken kızı. Mesela orgy sahnesini Bezzerides'in babası düzenleseydi hepimiz önünde diz çöker tövbe isterdik. Ayrıca partiye cüzdan, telefon almayıp salonun ortasına bıçak koymak neyin kafasıdır çözemedim. Hem saf extacy veriyorsun hem de bıçak koyuyorsun. Bu mal bir harika dostum.

    Ayrıca Farrell, harbi gıcıktım sana kaşlarından, iticiliğinden dolayı ama hakkını vermek lazım adam gibi bir oyunculuk çıkarıyorsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Dictator

    Rachel Mcadams'ın sevişme sahnesini iple çekiyorum,az kaldı

  • O değil de ben açılış müziğine gitgide aşık oluyorum. Her bölüm sözlerin değişmesi de hoşuma gidiyor.

    İlk sezonki gibi sıkıcı bir başlangıç yaptılar ama devamında döktürdüler bence. Tek sorun, dört ana karakter koyulunca sıkıcı bölümler daha fazla sürdü. Ama ben onlardan da keyif aldım. Son iki bölümüyle efsane olacak bence bu sezon da.
  • Final bölümü 87 dakika olacak diyor bu site. Doğruysa harika olur. Resmen 2 bölüm gibi neredeyse.

    http://www.bustle.com/articles/99569-when-is-the-true-detective-season-2-finale-heres-hoping-the-final-3-episodes-can-make




  • Bu bölümde sonunda farrell'a döktürmesi için imkan tanımışlar.
    Sezon başladığından beri yönetmen sanki oyunculuk sergilemesin diye özel çaba sarfetmiş gibiydi.
    Aynı anda çok karakteri dizinin içine sokmaya çalışmalarının bunda büyük etkisi var.
    8. bölümlük bir dizi, 6. bölümünde yeni yeni açılıyor. güler misin ağlar mısın?
    2. sezonun böyle olacağını az çok tahmin ediyorduk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    Bezzerides=Brazzers. Benzerlik içermiyor mu sizce de

    Bu ismi çok aramışlar belli

    Sanki onunla hiç alakası yok gibi geldi bana ama evet bende senin gibi okuyordum başta

    Dizinin 3 sezonunda yine oyuncular değişcek sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • O masa basinda oturduklari sahne Muthisti gercekten, mini orgasm yasatti bana

    Colin Farrell muthis bir oyunculuk sergiliyor, ciddi anlamda. Yanlis adami oldurdugunu ogrendigi sahne, ve dun ki Frank ile masa basi sohbeti inanilmazdi.
  • 1. sezon 2ye gore efsane diyorsaniz zirvede birakayim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.