Vatandaşa çöpten yemek yemeyi öğretiyorlar! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elvedakonsol -- 7 Şubat 2021; 17:18:10 > |
|
İçinde bakteri oluşmadığından nasıl emin olacaz la.
Bu arada TRT Belgesel zorlu okul yolları, ailenin yeni üyesi cart curt resmen Türkiye'den fakir neresi varsa orayı gösterin belgesel kanalı gibi bir şey. |
Yıllardır ne zaman görsem fakirlik fetişizmi,alttan alta bakın şu bilgeliğe şu halkın ferasetine mesajı. Sonra diyanetin makam araçlarına laf gelince müslümanlık fakirlik demek değildir müslüman lüks arabayada binebilir. |
madem çöpten yiyecek çıkarmak ve yemek normal, bu ülkeyi yirmi yıldır tek başına yönetenleri saraylarından çıkıp çöpleri karıştırırken görmek istiyorum.. vatandaşa önce sizin örnek olmanız lazım, öyle değil mi? |
abi tüm trt kanalları kapatılsın bu kadar bozulmaya bide biz trt katkı payı ödüyoruz rezalet ya |
Trt belgeselde bu programın amacı atık gıda vs konusunda bilinçlendirme oluşturmak
Sadece gıda değil. Otomobiller hakkında da bilgi veriyor. Ben şahsen bu programı hiçbir şey bulamazsam izlemiyorum sıkıcı fakat bu programın kişisel gelişim açısından faydalı olduğunu düşünüyorum. Yumurtadaki tett lerde geçen süreyi biraz geçirirseniz yiyebilirsiniz birşey olmaz. Kazayla yedim bişey olmadı bir keresinde de süt içmiştim birşey olmamıştı. Önemli olan tett ve skt farkını bilmek Tett tavsiye edilen demektir Skt ama kesin olarak son tarihi verir. Alıntılayan kişinin haksızlık yaptığını düşünüyorum. |
Ne var bunda? Bu ülkede her gün milyonlarca ekmek israf ediliyor. Bu yokluktan mı varlıktan mı?
|
Aynen kardeş, o yüzden halk ekmek kapatılsın, çöplere yelkenler foraaa. |
|
abi tüm trt kanalları kapatılsın bu kadar bozulmaya bide biz trt katkı payı ödüyoruz rezalet ya |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
madem çöpten yiyecek çıkarmak ve yemek normal, bu ülkeyi yirmi yıldır tek başına yönetenleri saraylarından çıkıp çöpleri karıştırırken görmek istiyorum.. vatandaşa önce sizin örnek olmanız lazım, öyle değil mi? |
Aynen kardeş, o yüzden halk ekmek kapatılsın, çöplere yelkenler foraaa. |
Yıllardır ne zaman görsem fakirlik fetişizmi,alttan alta bakın şu bilgeliğe şu halkın ferasetine mesajı. Sonra diyanetin makam araçlarına laf gelince müslümanlık fakirlik demek değildir müslüman lüks arabayada binebilir. |
bomboş bir kanal, açın discovery science,viasat, bbc earth izleyin bu nedir yahu. |
trt saçma sapan diziler bide vergi veriyoz |
Yalnız programda gösterilen ve bahsedilen yumurtanın tavsiye edilen tüketim tarihi değil son kullanma tarihi geçmiş bir de sadece 2 gün diyerek durumu hafifletmeye çalışıyor, halbuki çok riskli bir durum . |
Eldiven ile dokunup başkasına yenilebilir demesi?? |
Çöpe yemek atılmasını eleştirmiyorsunuz da, tüketilebilir gıdaların nasıl değerlendirileceğini eleştiriyorsunuz yani... |
Onu atlamışım evet o da var :) |