Şimdi Ara

Trollüğe yardım(Önemli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben pek komik olan bir insan değilimdir ama bu sebepten insanları konuşurken çok sıkıyorum ve sevdiğim kişi trolleri çok seviyor biliyorum biraz garip oldu ama bana bu konuda yardımcı olursanız taktik verirseniz çok memnun olurum.



  • Bana trollük adabını öğretin (16 yaşındayım)
  • 16 yaşında olduğuna göre arkadaşlarının çoğu boş muhabbeti seviyordur. Ancak ben boş olmayandan bahsedeyim.
    Komik olmak istiyorsun ancak insanların seni komik diye mi yoksa bilgili ve muhabbeti eğlenceli diye tanımasını istiyorsun.
    Komik olmak palyaço olmaya benzer, seni sadece komik diye anıyorlarsa kullanılır atılırsın. O yüzden öncelikli hedefin komik olmak değil, yapmaktan zevk aldığın şeylerin üstüne gitmek ve bunları aynı kafada insanla paylaşmak olsun.
    Aslında bu çalışarak yapılacak bir şey degil. Kendini geliştirmen gerekir. Mesela dizi/film dünyasını iyi bilen insan, muhabbetlerde mizahını güzel kullanabilir. O insan komik olmak için film/dizi izlemiyordur. İzlemekten zevk aldığı için izliyordur. Komik olmak bunun yan etkisi olur. Önemli komedyenleri takip edip onlardan zevk alan insanlar, yavaş yavaş onlar gibi düşünmeye başlarlar. (Ricky Gervais vs)
    Gözlem yeteneğin iyi olmalı. Hiç konuşmamak, fazla konuşmaktan daha iyidir.

    Ayrıca komik olmak diyorsun ama kime hitap ettiğin en önemlisi. Benim anlattığım şey, ortamlarda "muhabbeti eğlenceli, bilgili" seviyesinde bir yazı idi. Sen bir kız için komik olmak istiyorsun, 16 yaşında bir kız tarafından komik bulunmak için onu etkilemen yeterli. Sonrasında hoşlantıdan dolayı komik olmayan bir şeye gülecektir.
    Onu etkilemen yeterlidir dedim. Amma ve lakin belki de kız zor biri. Belki de wp gruplarındaki 20 harfli random gülmeli kızlar tarikatının bir üyesi. O yüzden, sorduğun sorunun doğru soru olduğundan emin olmalı, bir insan tarafından komik bulunmak uğruna karakterini değiştirmemeli, önce ne istediğini bilmelisin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 22 Nisan 2018; 15:53:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hayatta kimse için değişmeye çalışma. Senin sevdiğin seni olduğun gibi sevmiyorsa başkası çıkar ileride illaki. Ve onunla yaşayacağın ilişki çok daha sağlıklı olacaktır emin ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevdıgın kısı ıcın soytarı mı olacaksın,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.