Şimdi Ara

Triger Zincir Ses Yapıyor İse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Triger zinciri ortalama 100-150 bin km arasında değiştiriliyor araştırdığım kadarı ile. Şimdi zincir değişim zamanı geldiğinde ses yapmaya başlar bariz duyarsınız, kasnak bozuk ise ondan sebep gene ses duyarsınız. Ben araç aldım, exper dediki zincir ses yapıyor. Bir ustaya gösterdik adam direkt zincir değişcek dedi. Sonra komşudan usta sordum sağ olsun Şaşmaz'da bir arkadaşa yönlendirdi. Der ki ilk önce kasnağa bakmamız lazım ondan ses yapıyor olabilir eğer onda problem yok ise zincir değişimine bakarız dedi. Haklı da çıktı, zincir'de problem yok kasnak'ta sorun vardı. Kasnak 1.600 tl tuttu. İlk gösterdiğim yer zincir değişimine 20 bin tl fiyat verdi az çok bilirsiniz sanayicileri.

Demem oki birgün başınıza gelir ise ustaya deyinki, ilk olarak kasnağa bakacağız yamukluk olabilir diye. Adamın triger zincir değişimi için verdiği 20 bin tl'nin 3 fazlasına aşağıdakileri yaptırdım. Biraz araştırmamda forumlarda kimse kasnaktan bahsetmemiş veya bilmiyordu olur ya 1 kişiye bile fayda olursa ne ala.

Triger Zincir Ses Yapıyor İse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 2 Ekim 2025; 15:54:6 >

• Teşekkürler faydalı bilgi için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.