Şimdi Ara

Tribes: Ascend - Oyun Başlıyor! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
6.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cankut90

    3 günlük xp booster aldım.Finallerim bitsin 3 aylık almayı düşünüyorum oyunu çok beğendim en çok xp hangi oyun modunda alınır?

    en çok xp'yi arena'da 1. olursan alırsın ki orası eğer kendine güvenmiyorsan zor iş keza sırf duel aşkıyla yanıp tutuşan harbi yetenekli cengaverler olabiliyor orada. onun haricinde capture the flag her daim bol xp verir, sen ctf ile devam et zaten oyunun en güzel modu o..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wildlove

    quote:

    Orijinalden alıntı: musAKka

    Oyuna dün başladım, bıraktığımda saat gece 4:30'du. Şu an ofiste yarı baygın bir haldeyim ama sorun yok.

    Oyun harika olmuş, ciddi anlamda yetenek ve hız gerektiriyor. Eski Tribes'dan geri kalır yanı yok.



    fps'den anlayan adamın hali başka oluyor, yarasın yiğidime

    bu arada oyunun anlam ve önemi için bir kaç gif paylaşacağım

    />


    />


    favorim bu, ski anında hızla giderken düşmanla göz göze gelme vardır, hız o kadar yüksektir ki hiçbir şey yapamazsınız rayda devam ederken arkanıza bakarsınız

    />


    Yahu birader, gözümden yaş geldi. Gül gül öldüm ofisin içinde

    Çok sevdiğim şu oyunu göz bozukluğum yüzünden oynayamıyorum şu sıralar :/ Gözüm düşmek üzere ama hala inatla gitmiyorum doktora
    En yakın zamanda CTF sahalarına geri döneceğim, baya bir geri kaldım Mick Jugger'ım beni özlemiştir




  • videolar hoşama gitti deneyeceğim
  • beyler format atacağım.
    kurulu olan dosyayı copy paste yapınca çalışıyormu
    deniyen oldumu?
    1 mb net var tekrar indirmesi işkence
  • fantastik fpsleri pek sevmiyorum fakat yorumlar olumlu ilginç oyun ön yargımı kırıp deneyelim mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FenoMachine

    fantastik fpsleri pek sevmiyorum fakat yorumlar olumlu ilginç oyun ön yargımı kırıp deneyelim mi ?

    o sözde gerçekçi modern askeri savaş fps'lerini kalite olarak katlar öyle sağlam bir oyundur.. ön yargılı olma, zaten oyun beleş ve kazanmak için para ödemek zorunda olduğun türden de değil. buna alıştığın zaman diğer fps oyunları kablumbağa shooterı gibi kalır yanında..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wildlove


    o sözde gerçekçi modern askeri savaş fps'lerini kalite olarak katlar öyle sağlam bir oyundur.. ön yargılı olma, zaten oyun beleş ve kazanmak için para ödemek zorunda olduğun türden de değil. buna alıştığın zaman diğer fps oyunları kablumbağa shooterı gibi kalır yanında..

    Bunu deneyeceğim indiriyorum %71
  • Hocam bir de oyunda fazla hile zımbırtı varsa hiç başlamayayım sinir olup küfür ediyorum sonra
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FenoMachine

    Hocam bir de oyunda fazla hile zımbırtı varsa hiç başlamayayım sinir olup küfür ediyorum sonra

    hile yok, ben hiç rastlamadım, inventory station exploit vardı bi generator odasını basan brute ve saz arkadaşları kendilerini cephanelerini sanki kendi üslerindeymiş gibi sürekli yeniliyorlardı. o exploiti kullananlar banlandı ve dün o glitch için yama geldi ve düzeltildi..
  • Bu oyuna başlıyorum. Ama neden oynayan sayısı bu kadar az? Oyun güzel değil mi?
  • Oyun güzel ama MP olarak sadece CoD bilenler beceremedikleri için kaçıyorlar. İlk Tribes'ın neredeyse ilk geniş çaptaki shooter olduüunu ve çoğu oyun stilini şekillendirdiğini bilmez çoğu insan.

    Tribes'ın ortamı çok çok hızlıdır. İlk defa oynayacaksan biraz garipseyebilirsin.
  • Youtube'tan oyun içi videoları izledim biraz. Evet oyun çok hızlı, başta zorlanırım ama zamanla alışırım diye düşünüyorum. Çünkü oyun çok zevkli gözüküyor.
  • Bir kere alışınca, zevkini alınca diğer oyunlar yavaş gelir zaten.
    Gerçekten çok zevklidir, çok hızlı gelişir ama aynı zamanda çok da stratejik bir oyundur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Marvel_

    Bu oyuna başlıyorum. Ama neden oynayan sayısı bu kadar az? Oyun güzel değil mi?

    oynayan çok ama burada değil. avrupa amerika ve özellikle avustralya'da (en iyi manyak oyuncuları hep o bölgeden zaten) oynuyorlar deli gibi.. alışma sürecini atlatman lazım işte, sağ mouse tuşu jetpack ve space tuşu ski yani kayıp hızlanma.. kayma işini sadece yerçekiminin etkisinde yokuş aşağı yap yukarı çıkarken de elini space tuşundan çek mouse'un sağ tuşu ile yüksel ki ivme kaybını minimuma indirip hızlanabilesin.. yeni başlayan biri olarak kesinlikle TDM ve arena modlarına girme çünkü oyunun asıl güzelliği-bağımlı yapan kısmı CTF modu.. ısınma sürecini hızlı atlatmak için soldier veya juggernaut sınıfları ile oyna PTH başlarda zor gelebilir çünkü bayrak kapmak için rotaları iyi öğrenmek gerekir, rotaları öğrenmeden de kaparsın ama yavaş kalırsın ve seni öldürüp bayrağı tekrar güvene alırlar. ama rotaları öğrenip, disk jump ve nitron jumpları birbirine bağlayıp 300km hız ile bir bayrak kaptın mıydı, o bayrağa dokununca çalan müziğin adrenalin kontrolünü ele geçirdiğini gördün müydü bir daha bırakamazsın..

    özetle; oyuna ısınmadan ve ctf modundan şöyle 6-7 level olmadan sakın bırakma oynamayı.. ben o şekilde başladım ve 320 saati devirdim tam gaz devam ediyorum(işten eve geldikçe tabi, evdeyken günde 36 saat tribes oynuyorum)




  • O değil gerçekten oyun çok hızlı alışmak zor olur buna.
  • 1 saat oynadım Capture the flag modunda. Oyun gerçekten zor. Birini öldürmek aşırı zor bir şey. Düşman da uçuyor, hızlı hareket ediyor, biz de. O yüzden isabet ettirmek çok zor. Yine de 10kişi falan öldürdüm. Biraz daha oynayacağım.
  • 5 level oldum, tech aldım. Turret yapma işi hoşuma gitti. Sadece kendi bölgemizi koruyorum artık. Diğer sınıflar çok zor geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Marvel_

    5 level oldum, tech aldım. Turret yapma işi hoşuma gitti. Sadece kendi bölgemizi koruyorum artık. Diğer sınıflar çok zor geldi.

    başlarda öldürmek zordur.. hele disk tabanlı silahlar çoğunlukta olduğu için sıkılan merminin bir hareket süresi var ve düşman da hızlı olduğu için uzak mesafedeki hareketli hedefi öldürmek zor ki zaten o silahlar o işe uygun uzak mesafedeki düşmanları ise otomatik makinalı silahlarla öldürebilirsin. bunun için hedef imlecine değil projectile dedikleri mermileri nişanlaman gerekir ki alışınca milletin anasını ağlatırsın.. çok kill almak istiyorsan brute'u açıp fractal bombalarıyla generator room partileri verebilir ortalığı şenlendirebilirsin.. son gelen accelerate updatei ile silah unlock etmek eskisi gibi zor da değil artık.. TCN şimdilik iyi seçim ki turretler sayesinde kolay kill alırsın ve level atlama işlemin hızlanmış olur. thumper silahını açabilirsen aç ki infiltratorlar çok başını ağrıtacaktır ve senden tırsmaları için sadece thumper yeter de artar bile. ama daha çok üs etrafında dış mekan technician oyunuyorsan otomatik sarı smg silahı gayet hayvanidir yeter ki otomatiklerde ustalaş önünde kimse duramaz.

    işin anahtar noktası iç mekanlarda patlayıcı ve disk tabanlı silahlar dış mekanlarda ise pistol gibi hitscan silahlar veya otomatik tüfekler.. ben dış mekanlarda disk tabanlı silahları sadece ski yaparken arkama sıkıp hızlanmak için kullanıyorum ki onda ustalaşmanı da tavsiye ederim, disk jumpların ivmesi ve önemi büyüktür bu oyunda..




  • Arkadaşlar bende başladım oyuna. Bütün karakterleri denedim. En güzel oynayabildiğim Juggernaut oldu. Neler öneririsiniz bu karakter hakkında? Upgrade vs.?
  • güzel oyuna benziyor başlamayı düsünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.