Şimdi Ara

Trendyol nereye şikayet edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı siparişte aynı kargoyla gelen ürünlerden biri teslim edildi ve diğer ürün gelmedi, hatta kargocuya (Sürat Kargo) ürünü getirdiği sırada bir ürün daha vardı diye sordum ve sadece bu vardı dedi, döndü gitti. Daha sonra hemen Trendyol'dan kontrol etmedim, çünkü şu Temmuz-Ağustos arası indirim dönemiydi ve gelecek olan Amazon, Hepsiburada falan başka kargolar da vardı ve peyderpey eve teslim edildikleri için diğerleriyle beraber o da gelir/gelmiştir diye bir ya da iki gün sonra evde kargolarımı incelediğimde baktım beklediğim bu Sürat Kargo'dan gelecek ikinci ürün yok, Trendyol'a girdim baktım o gün aynı anda teslim edilmiş görünüyor diğer siparişle beraber. Neyse uzatmamaya çalışayım, ardından Trendyol asistan ile talep oluşturdum, günler geçti bişey yok, canlı desteğe de birkaç kez bağlandım inceleme devam ediyor, 1 ay falan oldu şimdi cevap gelmiş kargocu güya kod ile teslim etmiş. Kod ile teslim ettiği doğru ama o ürün bu değil, diğeri. Kaldı ki şaka gibi diğer bişey, o teslim aldığım diğer ürünü de beğenmeyip iade kodu ile iade ettim ve Sürat Kargo iadeyi de kaybetti, Trendyol'a iade edilmemiş ve Sürat Kargo şu an ne ikinci ürünü teslim etmediğini ne de bu teslim aldığım ürünü iade ettiğimi kabul etmiyor. Resmen şaka gibi bir durumun içindeyim ve ne Trendyol ne de Sürat Kargo çözüm üretmiyor. Ürünler neyse ki ucuz, üzerine düşmesem de olur ama şu an sinir olmuş durumdayım ve konu burada ücreti değil, haksızlığa ve bu firmaların pişkinliğine uğramam. Üç kuruş için yalan söyleyecek değilim ve bu firmalar üç kuruş için beni bu duruma düşürüyor. İnanılmaz sinir olmuş durumdayım ve sadece yanlarına kalsın istemiyorum. Şikayet Var'dan gördüğüm kadarıyla Trendyol'un hiçbir şikayeti taktığı ve umursadığı yok, kesinlikle hakkınızı arayamıyorsunuz. Ben bu adamlardan Temmuz'un başında klima almıştım, Allah korumuş gerçekten, ya bu yaptıkları muameleye klimada maruz kalsaydım? Konu bu zaten, 100 lira, 1000 lira, 10000 lira meselesi değil, konu böyle bir umusamazlığı ve böyle rezil bir muameleyi nasıl yapabiliyorlar. Ne yapmalıyım sizce?

• Sinir bozucu iki durum.

Hocam Şikayet Var'ı inceledim, ne Trendyol ne de Sürat Kargo orayı hiçbir şekilde iplemiyorlar, bir tane bile şikayete dönüş yapmamışlar. Yazdığınızla kalıyorsunuz yani, zaten o yüzden buraya yazdım fikir almak için.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.