Şimdi Ara

Trendyol hesapları için kupon kontrol makrosu (ÜCRETSİZ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
6
Favori
978
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çek kupon ticareti yapmıyorum, buna rağmen Trendyol'da 75 tane hesabım var şimdilik. Sürekli artıyor bu sayı. Haliyle kupon kontrolü de zorlaşıyor. Bu süreci nasıl otomatiğe bağlarım diye düşünürken makro yapmak aklıma geldi.

    Olay çok basit arkadaşlar.

    TinyTask diye bi program var, kabaca fare ve klavye hareketlerini kaydediyor. tüm hesapların şifresi aynı bende. not defterine alt alta kaydediyorum tüm mailleri, şifreler aynı olduğu için kolay oluyor. her seferinde bir alt satırdaki maili kopyalıyor, trendyol giriş ekranına yapıştırıyor. daha sonra tarayıcıdan https://www.trendyol.com/Hesabim/IndirimKuponlari adresini ziyaret ediyor. ekran alıntısı aracıyla ekran görüntüsü alıyorum, kopyaladığım mail adresinin ".com" olan kısmını silip kaydediyorum jpg olarak. sonra https://www.trendyol.com/authentication/logout adresini ziyaret edip çıkış yaptırıyorum hesaptan.

    kaç tane mail kontrol edeceksem o kadar döngü yapıyorum. mesela 20 kez bu makroyu tekrarla diyorum. sonra ekran görüntülerini kaydettiğim klasörde mail adresleriyle kuponlarım sayfasını görebiliyorum.

    kaba hatlarıyla bu şekilde. deneye deneye yapabilirsiniz, kodlama bilgisi falan gerekmiyor. benim yazdığım makroyu paylaşayım diyeceğim ama benim ekran çözünürlüğüme, chrome sekmelerinin x,y pozisyonuna göre ayarlı her şey. atsam bile sizde sağlıklı çalışmayacaktır.

    Her bir hesabı ortalama 1 dakikada kontrol ediyor. İnternet ve pc hızına göre bu süre daha da kısalabilir. Aynı program ile trendyol hesap kasımı da yapıyorum, 20 saniyede 1 hesap oluşturabiliyorum.

    Hala anlamayanlar için aşağıda benim oluşturduğum makronun örnek bir videosu var.

    https://files.fm/u/fq43fdwy




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehiamico -- 4 Ekim 2020; 15:1:44 >







  • iyi güzel de o kadar telefon numarasını nasıl buldun?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.