Şimdi Ara

Trendyol’da Kaçırılmayacak Mega Eylül İndirimleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
5
Favori
31.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • TRENDYOL'dan aldığınız bir üründe çıkan sorun sonrası başınıza gelebileceklere bir örnek.

    Ürün ile ilgili yaşadığım sorun aşağıdaki gibidir. Bu gün çağrı merkezini aradım ve bana bir mail adresi verildi o adrese ürün ile ilgili sorunumu fotoğraflayarak anlattım.

    Merhaba,

    Satıcısı D108 olan "Triathlon 7 Renk Led Işıklı Tekerlekli Scooter" ürününü 31 temmuz tarihinde sitenizden sipariş verdik. Ürün elimize ulaştığı hafta sonu çocuğumuz kullanmaya başladı daha kullanmaya başladığı ilk gün Sol ön tekerleği çocuğumuzun kullanımı esnasında yerinden çıktı kendi yöntemlerimizle çıkan tekerleğin vidasını sıktık ve bu şekilde kullanmaya devam edildi ancak ertesi gün tekerlek çocuğumuzun kullanımı esnasında tekrar yerinden çıktı ve çocuğumuz sert zemine düşüp dizini ve dirseğini yaraladı. Sol tekerleği yine kendi yöntemlerimizle vidasını sıkıp scooterı kullanılır hale getirdik ancak çıkan tekerleğin ışıkları artık yanmamaya başlamıştı bu kadar aksilik ve olumsuzluğa rağmen, ürünü size anında geri göndermek yerine sırf çocuğumuzun gönlü olsun diye ürünü çocuğumuz ile birlikte dedesinin yanında bırakıp İstanbul'a döndük, 1 hafta sonra çocuğumuzun yanına tekrar gittiğimizde Scooter'ın orta kısmı kırılmış ve yere sarkıp sürtüyordu ve artık gerçekten kullanılmaz hale gelmişti... İade süresi geçtiği için sitenize ürün ile ilgili yorum yazdık ancak yorum ne yayınlandı nede bize bir geri dönüş yapıldı...


    Ürünün açıklamasında 40kg'a kadar taşıma kapasitesi olduğunu belirtiliyor ancak çocuğumuz 21kg ürün buna rağmen 1 hafta içerisinde en güçlü olması gereken yerden(orta alt kısmı) kırılıp kullanılamaz hale geliyor ve daha ilk günden tekerleği yerinden çıkıyor çocuğumuzun yaralanmasına sebep oluyor. 3 yasindan beri kullandığı farkli bir Scooter sapasağlam dururken ve hala kullanılabilir halde iken taşıma kapasitesi daha yüksek olduğu söylenen ve daha yeni ürün olan bu ürünün 1 haftada bu hale gelmesi çok üzücü lütfen gereği yapılsın.

    TRENDYOL CEVABI
    Değerli Üyemiz,

    Bu mail adresi üzerinden yalnızca görsel ve IBAN bilgilerinizi iletmeniz durumunda destek olabilmekteyiz.


    Bunun dışındaki soru ve talepleriniz için size daha hızlı hizmet verebilmek için sizi chat kanalımıza bekleriz.


    Hafta içi 08:30-24:00, hafta sonu 10:00-24:00 arasında ''Hesabım'' > ''Yardım'' > ''Canlı Yardıma Bağlan'' simgesine tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla,


    Trendyol

    BENİM CEVABIM
    Merhaba,

    Bu mail adresine konu ile ilgili görselleri göndermem adına Trendyol müşteri hizmetleri tarafından yönlendirildim lütfen ilgili yer neresi ise mail'i oraya yönlendirin yada siz ilgilenen!!!

    FİRMA CEVABI
    Sayın .......,

    Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için sizden özür dileriz. Üürün kullanıı ve tamiri yapıldığı için üzülerek belirtmek isteriz ki, farklı bir işlem yapamıyoruz.

    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

    Trendyol.com

    BENİM CEVABIM
    Merhaba,

    Mailinizi tam anlayamamakla beraber(imla hataları) üründe tamir edilen bir yer yok sol ön tekerleği kendi kendine çıktığı için vidasını sıktık ertesi gün tekrar çıktı ve yine vidayı sıktık. Bu sorundan bağımsız olarak ürünün gövde alt yüklenici kısmı resimlerdede görüleceği üzere tekerlekten bağımsız olarak(bunu yazmama gerek yok ancak, gönderdiğiniz mailde önceki mail'imin iyi okunmadığı ve resimlerin incelenmedigini verdiğiniz alelade ve gelişi güzel cevap mail'inden anlıyorum) "KIRILDI". 40kg kapasitesi olabmn bir ürünü 21kg'lık bir kız çocuğu kullanıyor bu ürün neden kırılıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok ilginçtir ki bana 100/40 gelmiş. hemen ıslak mendil aldım benim kıza:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada bu kadar indirime rağmen çoğu ürün bilgisi hep eksik veriliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vitriol

    3D secure kod hiç gelmez ama girdiğiniz kredi kart veya banka kartı numarasını hesaba kaydeder
    kayıtlı kartlarım menüsünden silin


    kampanyası var ; visa logolu ilk defa kayıtlı kartlara 1 ay sonra 100/30 indirim çeki tanımlıyorlar diye 1 ay bekletmişliğim oldu sorun sıkıntı olmadı ama bundan sonra olmayacağı anlamına gelmiyor

    otomatik olarak banka kartı kredi kartı ne girerseniz kartı ödeme yaparken emrivaki olarak kaydediyor siz ödemeden sonra kayıtlı kartlarım menüsüne girip silin en iyisi 100/30 çek sadece ilk kez girilen visa kartlara sonra vermiyor silin gitsin
    Bende 3d secure kodunu girdim alışverişi tamamlayınca kaydetti cart diye. Sildim tabi de ne gereksiz bişey yani ya
  • ultrAslan-BH kullanıcısına yanıt
    Üstat Malesef bir kaç hata ve eksik, var.

    o cıvata ile rulman göbegi arasında bir adet pul olmalıydı. Bu pul ya en başta yoktu yada ilk teker çıktığında çktı farketmediniz.
    diğer konu kendinden dinamolu bu tekerlerde iç kısmında sıyah mıknatıslı bir halka var ınce küçük bir şey. bu halka teker çıktığında çıkmış, ters takılmış yada deforme olmuş olabilir. Ledler kolay kolay bozulmaz.
    Bunları neden yazıyorum kendinden ledli, modeli bende aldım. belki aynısıdır bilemiyorum. ancak ilk iş göbekteki cıvataların gevşek olduğunu farkettim süper gevşekti ve hemen küçük bir ayarlı pense ile sıktım. daha sonra, sola sağa aytmna direncini ayarlayan bir vida var göbeklerde onlarda çok gevşekti ve kay kay çok yatıyordu 3 yaşındaki oğlum zorlanıyordu. Onlarıda sıkınca daha düz ve uzun süre üstünde durabiliyor şuan.
    Son olarak benim modelde 40 kg ve altı kapasiteli, ancak çocuk parkına vs gidince çocuklar binebilir miyim diye çok ısrar edip hiç onay bile almadan üstüne çıkıyorlar. ve ben esnediğini görüyorum. 10-12 yaş gibi çocuklar bunlar. Oyuncaktan telefona herşeyi önce kontrol edip (Heleki çocuk ürünlerinde) ondan sonra kullanmaya başlayın. Nacizane önerimdir. Satıcı iyi niyet göstermediği sürece malesef haksızmış gibi bir duruma düşeceksiniz. Evladınıza geçmiş olsun. Not TRENDYOLDAN HİÇ ALIŞVERİŞ YAPMADIM.
  • mega indirim değil mega bindirim olacak o
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.