Hocam denediğinizde bilgilendirirmisiniz nasıldır diye < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjkszpjmr2 -- 26 Kasım 2020; 14:55:15 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İyi olur alacaklar için, çünkü biri bugün yorumda küçük olduğunu yazmış tereddütte kaldım bende tam alıyordum |
|
Benim kodum vardı bana 40 liraya denk geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fıstıklar öğlene doğru gelmişti , tadına bakmadan öğleden sonra 1 sipariş daha geçeyim dedim , şimdi paketi açtım biraz yiyeyim dedim , der demez hemen diğer siparişi iptal ettim , fıstıklar 10 kuruştan belki daha küçük , tuz desen yok , acı bir kavrulma tadı var , iade ile uğraşmam ama birdaha bildiğimden şaşmam , alagözler bin basar özetle. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Evde değilim şuan, birazdan geçince atayım, ama gerçekten pişmanlık burası, trendyolda kargo kısmında halen şuan yorum yapabileceğim an yapacağım, tabi trendyol kötü yorumumu onaylarsa daha fazla kişi mağdur olmadan bırakır burayıda :)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100/40 indirim kodunu nereden bulacağız ki? |
kanneci almaya karar verdim ben, bakalım o nasıl kilosu 44.95tl ye geliyor |
Online çiftçiden şaşmıyorum bu aralar gayet iyiler. Ayrıca 100/40 arayan varsa yardımcı olabilirim. |
|