Cüzdan doğrulaması yapmanız lazım bir telefon numarası ile. Cüzdan kuponu olarak tanımlanmış çünkü. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Cüzdana alacağın ürünun fiyatı kadar para olmasi gerekiyor belki o yüzden görünmüyordur. Ürün 30 lira ise cüzdanda 5 6 lira olması gerekiyor en azından. Yada çek ürüne uygun değildir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bulan haber etsin arkadaslar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bulana 25 tl değerinde kupon hediye edelim |
Buldum. @trendyolcom ile alt limitsiz 25 tl kazanma fırsatı:) 9-12 kasım tarihlerinde koleksiyon oluştur, 25 beğeni alırsa hesabına 25 tl tanımlansın!! Hediye Kuponları bekliyorum :) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ona bakarsan 25'inde başlayacak ve 27'sinde sona erecek koleksiyonunuz 25 kaydedilmeye ulaşınca 25 TL verecek bir kampanya da var. Hediye kuponları arkadaştan bana kaydırırsanız xd Edit: Arkadaşın yazısına istinaden bu yazı yazılmıştır. Ne kupon ne de başka bir şey istiyorum. Normal kupon yeni hesaba geliyor işte belli bir algoritması yok. İşsiz işsiz 1500 tane hesap açanların elbet hesaplarına geliyor onlar da onar onar satıyordur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 22 Kasım 2020; 13:22:57 > |
satılan kuponlar cüzdan kuponu değil, normal kupon. yeni hesaplara geliyor paylaş kazan kampanyaları ile alakası yok yani |
Bugün 75 25 geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dün < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |