sipariş iptal edince süper cüzdan indirimi geri geliyor mu? edit: geliyor ama 2 ürün için indirim oranları dahilinde 2 farklı kupon oluşturdu. sıkıntı ikisinin de alt limiti 300 lira :( < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 15 Kasım 2020; 23:25:8 > |
Bein Connect Süper Lig paketi için sezonluk kod aldım, 359 liradan 259 liraya düştü cüzdan koduyla. Umarım sezon içerisinde bir sıkıntı olmaz.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 15 Kasım 2020; 23:14:8 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cüzdanla ödeme yapacakken son aşamada "Kargo Bedava" yazan ürüne kargo ücreti ekliyor bende. Neden böyle oldu acaba? |
Evet 20 tl kazandım. Cüzdana 300 ekledim. 320 oldu. 106 tl geri çektim. 214 harcamış oldum. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
300 yükledim geri çekebılıyorsun zaten karta. 20 tl de onlar verıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cüzdan da telefon onaylatınca 10 tl+ para yukleyınce 10 tl verıyor. Toplam 20 tl < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cüzdanla ödeme yapacakken son aşamada "Kargo Bedava" yazan ürüne kargo ücreti ekliyor bende. Neden böyle oldu acaba? Müşteri temsilcisine sordum. "Üründe sepette indirim gibi farklı indirimler söz konusuysa kuponu eklediğinizde diğer indirimler sistem tarafından kaldırılıyor" dedi. Yani aynı anda sadece ek bir kupondan ya da bir indirimden yararlanılabiliyor demekki. Buna benzer birşey yaşayan var mı? |
Cebteteb trendyolu giyim sektörü olarak saymadımı hocam.alta eklediğim kampanyadan bahsediyorum. TEB Kredi Kartları ile 30 Kasım’a kadar giyim sektöründe yapacağınız 150 TL ve üzeri her harcamaya %10 Bonus, toplamda 50 TL Bonus kazanma ayrıcalığını kaçırmayın! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |