Ben belirli ürünlerde geçerli sanıyordum altın, cep telefonu hariç geçerli mi yani hocam |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçerli hocam. Kahve makinesi aldım az önce. Cüzdana yükleme yapmak için telefondan uygulamaya girmeniz lazım. Mobilden oluyor. Bir de cüzdandaki tutar sepetteki tutardan fazla olmalı. Daha sonra kampanyayı seçip kullanıyorsunuz. Bir de cüzdan açıp yükleme yaptığım için 20 TL yükledi. Alışveriş yaptıktan sonra cüzdandaki tutarı isterseniz tutun, isterseniz geri çekin. Tanımlama
+ 10 TL Tanımlama
+ 10 TL |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Duyduğuma üzüldüm. Benimde zararlı çıktığım birkaç kampanya hep oluyor. Ancak üzülmeyin ve denemeye devam edin çünkü kampanyadan zarar etseniz bile en kötü piyasa fiyatına almış oluyorsunuz. Fakat kar ederseniz o zaman yüzünüzde keyif gülümsemesi eksik olmaz. Bu arada son saatlerine girdik kuponun. Bence 300/100 kuponunuzu mutlaka kullanın. Bir ihtiyacınız veya doğabilecek bir ihtiyacınız muhakkak vardır. Yüzde 33 oran azımsanmamalı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 15 Kasım 2020; 20:27:23 > |
Kulaklık arayan varsa, isimsiz marka ve deri olmasın diyorsa şu kulaklığı önerebilirim. 300/120 + %5 iadeyle yaklaşık 215 liraya geliyor. https://www.trendyol.com/corsair/hs35-siyah-stereo-oyuncu-kulakligi-p-24829959?boutiqueId=529052&merchantId=106664&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.17.9 Ürünün fiyat geçmişi: https://www.epey.com/kulaklik/corsair-hs35.html |
cüzdanla taksitli alışveriş yapılmıyormu? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim aldığımda yok meltblown tabakası. Akrabamın aldığında da 3. Katı da aynı. |
acil cevap lütfen |
Bende merak ediyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 15 Kasım 2020; 20:59:19 > |
teşekkürler |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
yoo ben enparanın sanal kartını kullandım kabul etti kim diyor sanal kart kabul etmiyor diye |