Trendyol sayesinde markete gitmeyi unuttuk.N11,hepsibura,Gittigidiyor hikaye feyz alsın trendyoldan. |
ürün 338,30 TL % 15 indirimli fiyatı bu, sepete ekleyince normalde 238,30 Tl ödemem lazım çünkü kargo ücreti de yok ama 253,30 TL ödedim ürünün indirimsiz fiyatı 399 Tl imiş %15 düşüp hesap yapıyor üründe yazan fiyatı dikkate almıyor bu normal mi? |
Yuzde 15 indirimi 238 lira uzerinden yapiyor. Ondan folayi fark oluşuyor . Yani senin 100 tl kuponun inecegi kisima yuzde 15 indirim yapmiyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuratbeyx -- 13 Kasım 2020; 14:40:7 > |
İyi güzel de kayıt olacak telefon numarası yok , yokmu bunun çözümü :/ |
o gelen tc uyarısı yükleme limitini arttırmak için. tc girmezseniz 750 tlden fazla yükleyemiyorsunuz |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
100 tl indirimi indirimsiz fiyattan yapıyor yanlış anlamadıyssam |
Hocam Q10 neden almadınız, ben de benzer bir ürün almak istiyorum. Fiyatları aynı sizin aldığınızla ama bunu şarj süresi falan daha uzun görünüyor. Bilgi verir misiniz? |
yok, birkaç defa iade aldım hiç 2 gün sürmedi. en geç ertesi gün yattı |
Kardeşim önceden bu yüzde hiç kullanılmıyordu. Örneğin ürünün fiyatı 400 lira yüzde 25 indirim ile 300e geliyor diyelim. Sen 100 liralık kullandığında yine 400 üzerinden indirim kullanıyordu ve yine 300 ödüyordun. Şimdi en azından kuponu düştükten sonra indirim düşüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kalan parayı kredi kartına aktarabiliyorsun |
Nasıl oluyor bu işlem hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet yüklemiştim yinede kullandırtmadı |
arkadaş ne kadar saçma bir iş. kopunun üzerindeki ürünleri gör butonuna tıklayıp ürünlerin sayfasına gidiyorum. sleepy markayı seçiyorum. ne seçersem seçeyim sepette yanda trendyol cüzdan çıkmıyor. nedendir acaba? birşeyi mi yanlış yapıyorum? mesala şu ürün x2 adet |
Mobil uygulamadan cüzdana gelin ,bakiyenin üzerine tıklayın ,o şekilde karta iade seçeneğinizi seçin |
Daha iyi malzeme kalitesi, yüksek konfor (özellikle kafa kısmındaki yastık), harika bir taşıma çantası çıkması, daha kaliteli bir görünüm, bass ağırlıklı bir kulaklık olmaması yani dengeli bir sesi olması vs. |
Sepetim 338 TL , 100 TL lik kuponu kullan diyorum sepet 281 TL ye iniyor. 238 TL ye inmesi gerekmiyor mu ? |