Şimdi Ara

TRENDYOL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trendyol üzerinde bulunan Özkan Kozmetik İç Ve Dış adlı dolandırıcı satıcı sattığı ürün tekrar kendisine iade edince ürün kargoda hasar almış deyip iadeyi reddetti. Şu an Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapmak için faturayı Trendyol müşteri hizmetlerinden canlı sohbette istediğimde konuşmayı sonlandırdı. Evet bakın yanlış yazmadım canlı sohbette ben durumu anlatırken sonlandırdı konuşmayı. Siz terbiyesizsiniz, sistemli bir şekilde müşterileri dolandırıyorsunuz. Sistem üzerinde faturanın olmaması ve ürünümün reddedilmesi üzerine Trendyol adlı dolandırıcı siteden bir daha alışveriş yapmayacağım. Benim başıma geldi diye sizin de başınıza gelmez sanmayın. Dikkatli olun. Kimseye güvenilecek hal kalmamış gerçekten. Bu yazıyı yazarken bile hayal kırıklığı ve üzüntü ile yazıyorum.
    Tek kuruşunu bile yiyememenizi diliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 2020 yılında hala yaşadığım soruna bak...

• hocam benzeri bbenim başıma geldi. canlı desteğe , harcama itirazı yapacağım dedim. görüşmeyi sonlandırdılar. bende bankaya harcama itirazı yaptım 2günde paramı geri aldım. siz de önce harcama itirazını deneyin. daha hızlı sonuç alırsınız
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Saç kurutma makinesi almıştım. Teşhir ürün gönderdiler bana iade edince de kabul etmediler.
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim teşekkür ederim. Çünkü sistem üzerinde de iade ile ilgili bir şey görünmüyor. MH'de umursamıyor. Tek çare sizin dediğiniz.
  • Eğer yazıyı okuyan varsa, bu şekilde haksız kazanç sağlayan insanlara engel olmak için saçma sapan isimlerle kurulmuş dükkanlardan çok yüksek tutarlarda alışveriş yapmamanızı öneriyorum. En büyük pişmanlığım ürünü aldıktan sonra ve gönderirken fotoğrafını çekmemek oldu. Pişman olmamak için dikkatli olun.

• Trendyol kesinlikle ama kesinlikle olumsuz yorum yayımlamıyor ve üstüne bir de mail olarak tekrar dönüş yapıyor yayımlayamadık düzenle gönder diye. İade edilen ürünü de almıyorsunuz. Dolandırıcı değilsiniz de nesiniz ? Şikayet etmiş olduğum kurumlar tarafınıza yüklü bir ceza keserler de içimiz rahatlar.
  • Geçmiş olsun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O siteden asla alışveriş yapmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.