Şimdi Ara

Trcrm - Müşteri İlişkileri Yönetimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Trcrm - Müşteri İlişkileri Yönetimi

    www.trcrm.com

    TRCRM firmanızın iş ve satış süreçlerini kolay bir şekilde yönetebilmenizi sağlayan bulut tabanlı bir web uygulamasıdır.

    TRCRM
    ile firmanızın müşteri yönetimi, satış ve teklif yönetimi, aktivite ve görev takibi, döküman yönetimi, pazarlama araçları, ürün ve stok yönetimi süreçlerini daha hızlı ve kolay bir şekilde yöneterek verimliliğinizi arttırırsınız.

    Tüm ihtiyaçlarınızı tek platform üzerinden karşılanmasını sağlar.

    Müşterilerinizin tüm bilgilerini görüp, geçmişte yapılan tüm görüşmeleri, olayları, teklifleri, satışları eksiksiz takip edebilirsiniz.

    Yapılan ve planan işlemleri ajandaya girebilir istediğiniz her an her platformdan görebilirsiniz. Müşteriyle ilgili bir hatırlatma notu kaydedebilir dilediğiniz tarih ve saatte görünmesini isteyebilirsiniz.

    Müşterilere özel teklifler oluşturup bunları müşterilerinize gönderebilir, satışa çevirebilirsiniz.

    Ürünlerinizi yönetebilir, stok takibi yapabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza yönelik özel alanlar ekleyebilir menüleri kendinize göre kişiselleştirebilirsiniz.

    Ücretsiz demo üyelik oluşturup sistemi deneyebilirsiniz. Dh'den bizlere ulaşanlara her konuda yardımcı olmaya çalışacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trcrm -- 21 Ekim 2015; 14:32:23 >







  • 2 hafta boyunca sistemi ücretsiz deneyebilir, iş ve satış takibinizi kolayca yapabilir, kurumsal hafızanızı oluşturabilirsiniz.

    www.trcrm.com
  • Merhabalar ben Çanakkale de bir danışmanlık şirketinde çalışmaktayım. İş akışımıza uygun olarak bir crm program arayışı içerisine girdik. Müşterilerimizin takibini daha kolay ve hızlı şekilde yapabilmek mail ve sms kontrolünü hızlı ve kolay bir şekilde sağlayabilmek adına. Araştırmalarım sonucunda Evobulut adında bir Genel Crm programları olan firmayla karşılaştım. Birçok program inceledim ama benim için genel sorun sms ve ip santral entegresinin olmaması oldu. Bu açıdan beni Evobulut incelemeye iten özellikler de bunlar oldu.

    14 günlük bir demonun sonucunda programı inceleyip almaya karar verdim. Yaklaşık ofisimizde 8 aydır bu programı kullanıyoruz. Oldukça memnunuz. Hem müşteri takibini hem de müşterilerimizle yaptığımız görüşmeleri aktivite yönetimi altından kontrol edebiliyoruz. Ayrıca ip santral entegrasyonunun da olması işimizi çok kolaylaştırdı. Bunun sayesinde müşterilerimizle ses kayıtlarımızı kontrol altında tutabiliyoruz. Ve görüşmelerimizin altına kısa notlar da alabilmekteyiz.

    Sizlerin de bizlere uygun iş akışınız varsa şayet Evobulut u incelemenizi öneriyorum. Linki aşağıya bırakıyorum.


    Evobulut Genel Crm




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.