Şimdi Ara

Travian Türkiye 3X Serverinde ''DonanımHaber'' Birliği Açılacaktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Travian Türkiye 3X Serverinde ''DonanımHaber'' Birliği Açılacaktır.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır travian oynamıyordum ara vermiştim. 3x serverde başlıyalı 6 gün oldu. İkinci köyümü kuracağım yakında göçmen bastım.
    Oyunla ilgili gerekli tecrübeye sahibim.

Şimdi arkadaşlar donanımhaber travian oyuncuları olarak bir araya gelelim.
    Saldırı Komutanı , Savunma komutanı , Danışman gibi rütbeler verilecektir birliğimizde.

Katılmak isteyen olursa birliği açarız.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: R4bbit

Katılırım.

Nüfus , koordinat , asker sayını belirtirmisin.

Birde arkadaşlar birliği açıyımmı?

Orijinalden alıntı: YineDc

quote:

Orijinalden alıntı: R4bbit

Katılırım.

Nüfus , koordinat , asker sayını belirtirmisin.

Birde arkadaşlar birliği açıyımmı?

3x serverine yeni başladım henüz askerim yok nüfüsumda az.Koordinat:-48 213

• Bende yaklaşık 70 hayvan , 260 asker kaybettin toyton felan.
    Rakibin 500 emperyanından 260ını öldürebilmişim. Şu anda sürekli olarak saldırıyorlar.

• _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok mu oynayan
  • 3x açıldı ve benim haberim yok şimdi üyelik aldım

Natarlardan alınan anakentteki çalışkan halk, gecenin derin karanlıklarına kadar anıtlarının inşasını bitirebilmek için çalıştılar. Saat 06:04 civarında, şu ana kadar Travian Dünyası' nda görülen anıtların en büyüğü ve en mükemmelinin inşası, **NEFES&KIŞLA WOW Anakenti' nde yorgun bir işçi tarafından son taşının yerleştirilmesiyle tamamlandı...

Tarihin, kendisiyle ilgili pek çok şey yazacağı ve haklarındaki destanın dilden dile dolaşacağı Kahraman Yönetici Dr x & K1nG., birliği NEFES, dostları ile birlikte milyonlarca hammadde harcadı, savunma için milyonlarca korkusuz askerini feda etti. Ve bu şaheseri ilk olarak kurma başarısını göstererek oyunun galibi oldu.

TİFFANY gün sonunda barış içinde, uzun yıllar hüküm sürecek krallığının başına geçebilme şansını elde etti. Savaşlarla dolu bu çağda cesaret ve başarılarıyla anılacak olan, ikinci ve üçüncülüğü elde eden Dr x & K1nG. ve komançi ise, hiç şüphesiz ki, Travian Halkı’ nın hiç unutmayacağı isimlerden olacak...

Tartışmasız en büyük kahraman GoNusMalAn elbette tarih kitaplarında yerini alırken; elbette Dünya Harikası’ nı kuran Dr x & K1nG. korkusuz ve cesur birliklerinin yaptıkları yardımlarla birlikte unutulmazlığını koruyacak...

Travian Ekibi olarak, büyük sona kadar bizimle birlikte olan bütün oyuncularımıza çok teşekkür ediyor, her zaman olmasa da genelde tüm oyuncularımızın eğlenmesine katkıda bulunabildiğimizi umuyoruz.

Yine ümit ediyoruz ki uykusuz kalınan geceler ve içinden çıkılmaz hammadde hesaplarıyla geçen tüm bu zaman, bizlerde olduğu gibi, sizlerin belleklerinde de unutulmaz birer anı olarak kalabilmiştir.

Sonsuz Saygılarımızla...

Travian Ekibiniz

• yeni gelecek 3x serverında toplanalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Nick Mağduru

• kuzey batı YEKE köy adı varsa yakında olan iletişim geçsin yıllarsonra gene bulaştık can sıkıntısından bu merede :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.