Şimdi Ara

Travian Popmunda Ogame Gibi oyunlarda Bedavaya VIP&Premium Alma (YASALDIR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Paypal'ı hepiniz biliyosunuz bu gibi oyunlarda elimiz ayağımız oldu. Şimdi size önereceğim sitede sadece reklam linklerine tıklayarak bir ayda 80-100 dolar kazanabilirsiniz. O bildiğiniz 0.25 dolar para veren sitelerden değil bu. Her link 4-6$ veriyor ve hesabınızdaki para 75$ Dolar olunca onu Paypal'a aktarabiliyorsunuz. Nakit olarak kullanamazsınızda alışveriş yada oyunlarda kullanabilirsiniz. Gerçek para sonuçta dünyanın her yerinde kabul görmüş bir site Paypal. Her yerdede karşımıza çıkıyor.

    Eğer Paypalı bilmeyenler varsa nasıl kayıt olunacağını önce onu resimli anlatıyım

    www.paypal.com a giriyoruz. Sayfada "sign up" a tıklıyoruz. Sonrada aşağıdaki adımları takip edin

    http://img100.imageshack.us/img100/4995/t2hz8.jpg

    http://img100.imageshack.us/img100/6080/t3tw6.jpg

    http://img141.imageshack.us/img141/9919/t4hh0.jpg

    http://img100.imageshack.us/img100/108/t5dw7.jpg

    http://img233.imageshack.us/img233/865/t6ox1.jpg

    Sırasıyla bunları yaptıktan sonra gelen pencereye cancel diyoruz. Ve gelen yeni pencerede continue diyoruz. Paypal üyeliğimiz tamamlanmıştır.

    Paypal üyeliğiniz zaten varsa bu işlemlere gerek yoktur. olmayanlar için anlatıyım dedim.


    Bizim asıl para kazanağımız siteye burdan girebilirsinizhttp://www.AW Surveys.com/HomeMain.cfm?RefID=murat99 (Arada boşluk var onu kopyalarken dikkate alın)

    Siteye girdiğinizde "free account" yapın ve üye olun. Ondan sonra giriş yapın giriş yaptıktan sonra orda siteler çıkıcak mesela sitelerde 4$ 6$ gibi onlara girin. Girdikten sorna 2 tane boşluk gelicek oralara good site yada perceft site gibi yorum yapmanızı istiyor o kadar. Ancak paranız 75$ olduğunda paypala gönderebiliyosunuz.

    Parayı toplamak uzun sürmüyor parayı topladıktan sonra yine home ye tıkladığınızda reedem money seçeneği var tıklayın ordan gönderceğiniz para miktarını secin ve daha sorna paypay uyeliğinizi yazın gonderin işlem bitmiştir.

    Ben bir ayda 85$ Dolar kazandım denemeyen pişman olur. Bildiğiniz uyduruk sitelerden değil. Sizde yapın sizde kazanın ayrıca her arkadaşınızı üye yaptığınızda 1.25 dolar daha kazanıyorsunuz ama bunada çok gerek yok. Her link 6 dolar falan kısa zamanda baya kazanıyosunuz. Yapmayan pişman olur







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.