Şimdi Ara

Traş Sonrası Sivilce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilmiyorum belki sizede oluyordur, traş olduktan sonra bıyık yerinde,dudakta falan sivilce çıkıyor..Traştan sonra özel birşey kullanmıyorum,16 yaşındayım,permatik kullanıyorum.Bi öneriniz var mı acaba?

• Babanın permatiğini falan kullanma, kendi permatiğinle yap traşını.
  • After Shave al marketten kullan trastan sonrasi icin, sivilce tahris hissi falan kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

After Shave al marketten kullan trastan sonrasi icin, sivilce tahris hissi falan kalmaz

Önerdiğiniz bi marka var mı hocam?
  • 20 yaşındayım aynı sorun bende de var.Traştan sonra yüzümü sivilce kaplıyor artık kesmiyom sakallarımı mecbur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende traştan sonra dudak ile burun arasınnda kırmızı sivilce tarzı şeyler çıkıyor..Çıkmasını geçtim fena şekilde yanıyor...2 aydır traş olmuyorum bu yüzden..Losyon falan gerek sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

quote:

After Shave al marketten kullan trastan sonrasi icin, sivilce tahris hissi falan kalmaz

Nivea kullaniyorum ben
  • quote:

quote:

quote:

Nivea kullaniyorum ben

Axe'ınkini sakın alıyım demeyin daha çok yakıyo.

• Hocam şimdi mis gibi yumuşatman lazım suratını.. Tavsiyem banyo sırası.. ama yok banyoa vaktim yok dersen sıcak suyla yıkayacaksın yüzünü.. Sonra kendine bir Mach 3 edineceksin.. Ben mach3 turbo kullanıyorum gerçi, arada fark nedir bilmiyorum ama ikiside kaliteli, sıfır tahriş bıçaklar. Nivea nin zor bulunan traş kremleri bana sorarsan en iyisi, ama ben Arko traş köpüğü kullanıyorum bildigin, sorun yok. Gerisini biliyorsun zaten. Olduktan sonra Neutrogena nin '' Su bazlı nemlendiricisi '' sürüyorum Oil-Free diyede geçiyor. Yağsız yani, o yüzden sivilce yapmıyor. Hadi hayırlı traşlar..

Not. Roaccutane adlı bir ilaç kullandığım için cildim herkesten hassas. Ben bile sıfır tahrişle traş oluyorsam sende olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

quote:

quote:

quote:

Nivea kullaniyorum ben

Axe'ınkini sakın alıyım demeyin daha çok yakıyo.

hocam yuzum sivilceli sayilir fakat ona gore nivea yakmiyo oneririm

• quote:

Arkadaşlar merhaba,
    Bilmiyorum belki sizede oluyordur, traş olduktan sonra bıyık yerinde,dudakta falan sivilce çıkıyor..Traştan sonra özel birşey kullanmıyorum,16 yaşındayım,permatik kullanıyorum.Bi öneriniz var mı acaba?

anfici napıyon
    sivilceyi sıkma iyi olmuyormuş,ayrıca sivilce varsa jilet yerine traş makinası kullan
  • Köpükle ve 3lü bıçaklarla yapmama rağmen bendede oluyor yanakta falan.

Kesmek için düşünüyorum her seferinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

quote:

Arkadaşlar merhaba,

anfici napıyon
    sivilceyi sıkma iyi olmuyormuş,ayrıca sivilce varsa jilet yerine traş makinası kullan

Napalım osman takılıyoruz yav
    Ya genellikle yukarıda @ThunderVolt'un dediği gibi burun altı dudak üstü tam o bıyık çıkan yerde çıkıyor

• hepsini okuyamadım yazıldı mı bilmiyorum fakat.

1- sıcak su ve tıraş sabunu ile cildi iyice yumuşatmak
    2- kaliteli bir tıraş bıçağı kullanmak
    3- sakalı çıkış yönünde kesmek
    4- tıraş sonrası için özel ürünleri kullanmak

uygulanabilecek önlemler.

eğer hala çözüm olmazsa tıraş makinesi şart olur artık. yalnız elekli makineleri önermem.
  • İlk sıcak su ile yüzünü yumuşat sonra traş jelini veya köpüğünü sür. Ardından benim tavsiyem blue3 ama derby 3 bıçaklısıda güzel ile güzelce traş et.

Bu arada sakalını sakalın çıkış yönüne doğru kes zıt yöne kesersen ondan olur. Ayrıca bu yaşta 2 3 kere köpürtüp 1 günde 2 3 kere traş olma:)
  • Arkadaşlar önerdiğiniz güzel bi traş sonrası var mı?
  • ince deriler hassas olup hemen sivilce çıkarıyor bendede oluyordu
  • Nivea After Shave kullan..

Traş Sonrası Sivilce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 22 Aralık 2010; 23:13:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.