Şimdi Ara

Traş Makinası Tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
8
Favori
105.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 150-250tl arası hangi traşmakinasını önerrsiniz
  • Braun cruzer 5 nasildir saci 4 ya da 5 numara kesmek icin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drall -- 9 Temmuz 2013; 21:03:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a bugün gittigidiyor dan braun cruzer 6 aldım...fiyatı 229 tl.....demin traş oldum....sinekkaydı harika gergün tıraş olan birisi olarak bu ürünü öneririm...iki tane aparatı var hem saç hem sakal için...
  • Makine izi(cizigi) vucuttan nasıl geçer bilgisi olan varmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: galatasaray19o5

    Makine izi(cizigi) vucuttan nasıl geçer bilgisi olan varmı

    Zamanla geçer.
  • T1 kullanıcısına yanıt
    çok kötü oldu bildigin gibi değil 2-3 haftadır geçmiyor ?
  • Panasonic GY10 biraz tuzlu geldi bana öğrenciyim sonuçda :) Philips QG3340 alıcam sakalı 1 numara ayarında kesme ve enseyi 0 alma konusunda yeterlimidir.Birde yanak burun kulak kıllarıda önemli tabiki..
  • Philips tabiki. 6 senedir eşim kullanıyor Halada yeni modelleri aynı sadece renkleri değişik ..
  • Remington r5150 kullanan varmı acaba? Fiyatı oldukça uygun ama yılların mach3 kullanan bir yüzü ne kadar tahriş olur yada olmaz bilmiyorum. Bu arada yumuşak ve seyrek sakallara sahibim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaklaşık 15 yıldır hemen her gün traş olan biriyim. Bu konuda zamanında ben de çok eziyet çektim. Aklınıza gelebilecek her türlü yöntemi de denedim. Tıraş bıçakları, ıslak/kuru makineler, sıcak sular/havlular, buharlar...

    Uzatmayayım sonuç olarak en acısız, kolay ve ucuz yöntem olarak nacizane tavsiyem şudur:
    Tıraş olmadan önce 5'er dakika arayla zamanınıza göre 2 ya da 3 kez yüzünüzü ıslatıp suyu yüzünüze yedirin ve kurulamadan mümkün olduğu kadar ıslak olarak bırakın. Su sakalı inanılmaz derecede yumuşatır. üstelik sıcak suya da ihtiyacınız yok. soğuk su da olur. sonra da köpükleyip en kalitelisinden 3'lü traş bıçağıyla traşınızı olun. 5 günlük sakalınızı bile bu şekilde rahat rahat tıraş edebilirsiniz. Hiçbir berber sizi kendinizden daha iyi tıraş edemez. Çünkü yüzünüzün hasas yerlerini, bıçak yönü alışkanlıklarınızı vs. sizden iyi kimse bilemez ve hissedemez. Kendinize güvenip sabırlı olun...

    Bir de üşenenler için gece yatmadan önce tıraş olmayı tavsiye ederim. Tıraşa çok dikkat edilen bir yerde çalışıyorum. Ama geceden tıraş olduğuma dair hiçbir eleştiri almadım. İyi tıraş olmayı öğrenirseniz geceden yapılan tıraş sizi ertesi gün idare edecektir. Tabi genetik olarak çok çabuk uzayan sakala sahip değilseniz.

    Bu arada eski tip silindir şeklindeki tıraş sabunu ve fırçayı da tavsiye ederim. uzun uzun yıllar tıraş olacağınız için hem kimyasal olarak daha güvenli hem de ekonomik olacaktır. Tıraş sonrası nemlendirici kullanmanızı da tavsiye ederim.

    Her gün banyo olma alışkanlığı olan arkadaşlarım varsa onlar da banyodan sonra yüzleri kurumdan tıraş olurlarsa yine aynı rahatlığı yaşayacaklardır.

    Sıhhatler olsun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netuyelik1 -- 25 Kasım 2013; 23:52:08 >




  • Arkadaşlar sinek kaydı için çok pahalı olmayan kullanışlı hangi makineyi önerirsiniz?
  • arkadaşlar bişi sormam gerekiyo :D
    braun cruzer beard 6 nın saç kesme aparatı braun cruzer beard 5 e uygun mu takılabilir mi ve braun cruzer beard 5 saç kesmede kullanabilirmiyim cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür
  • Bereber usulu ustra tek gercek gerisi ise yaramaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasa da bir çok model var olumlu olumsuz yorumları görünce kararsız kalıyorum. Sıfıra inebilecek dayanıklı yedek bıcağını bulabileceğim, pil konusunda iyi süre tanıyan bir cihaz önerebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben dört yıl önce panasonic es8243 modelini aldım genellikle ıslak yani banyoda duş altında kullandım şu ana kadar ne bıçak ne elek değiştim hala on numara traş yapıyo kesinlikle tahriş falan yok ayrıca jel veya köpük kullanmıyorum sabun şampuan ne bulursam onunla temizlemesi kolay fiyat olarak yüksek ama her nimetin bi külfeti misali iyi para iyi ürün kesinlikle pişman olmazsınız.
  • Panasonic ER-GY30-K modeli için niyetlenmiştim fakat hiçbir yerde kalmamış üründen. O yüzden Panasonic ER-GY10CM bakım kitine yöneldim. Bu da işimi görür diye düşünüyorum. Sakal kısaltması performansından memnun olan var mı? Bir de özellikle burun kılları için kitin içinden çıkan cihaz iş görüyor mu gerçekten? Son kullanıcı yorumlarını alabilirsem çok iyi olur.
  • Arkadaşlar sene 2015 ve şimdi bir tavsiye istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Ben Braun Cruzer 6 bakmıştım çok zaman önce ama bi türlü alamadım ve kararsızım tabii. Hiç traş makinesi kullanmadım çoğunlukla jilet.. Şimdi az sakal bırakmak istiyorum, yani kirli sakal. Sadece sakal için şöyle uygun fiyata düzgün, kullanışlı bir makine tavsiyesi istiyorum. Tabii modeli de söylemeyi unutmayın lütfen.

    Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaslar suan piyasada 100-150 tl arasi philips at 750. Braun cruzer 6. Ve panasonic es rl21 var bu 3 makinadan birini tavsiye edecek varmi? varsa nedenleri nelerdir? Bugun siparis verecegim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.