Şimdi Ara

Traş Makinası ile Bacak Kılları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bacak kıllarım yaşıma göre çok fazla. Artık yaz da geldi ve şort giyiyorum. Şort giydiğimde kıllarım gözükmesin diye uzun çorap giyiyorum ama uzun çorap giydiğimde arkadaşlarım ''Halı saha çorabı mı giymişsin'' diyip gülüyorlar. Artık buna bir çözüm bulmam gerekiyordu ve traş makinesi aklıma geldi. Traş makinesi ile alacağım kıllarımı ama aklıma takılan bir şey var. Traş makinesi ile bacak kıllarımı alırsam böyle küçük küçük çirkin kıllar kalır mı? Küçük küçük derken siz anlamışsınızdır benim dediğimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwertz21. -- 11 Haziran 2024; 0:12:37 >

• Bu sefer de sende neden kıl yok diye alay ederler

• Philips in bg 3000 serisi bi model alabilirsin. Tarak sayısına göre model numarası değişiyor. Taraksız kullanır isen sıfır alıyor taraklar 3 6 ve 9mm uzunluğa sahip ama tarak kullanınca kıllar taraklara doluyor ve sürekli boşaltmak gerekiyor yani taraklar pek pratik değil. Ben koltuk altı ve kasık bölgesi için Taraksız olarak kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • porsche911gt2 kullanıcısına yanıt

Başka bölgeler için nasıl hocam?  

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Başka bölgeden kastın nedir hocam. Yüz ve saç için uygun değil de boyun bölgesinden aşağı her yer için uygun

Yüz ve saç hariç vücudun diğer bölgeleri hocam, özellikle kasık bölgesi için düşünüyorum.

mükemmel değil ama şimdilik en iyi yöntem bu bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Teşekkürler hocam sağlıklı günler dilerim.

Size de hocam

• bu gibi dertleri olanlar philips bodygroom alacak. parayı bulunca da lafa söze bakmayıp epilasyona gidecek başka çaresi yok. kesince daha iğrenç oluyorlar bence. en gzeli lazer.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Epilasyonlu bacakları olan bir erkek olmaktansa, mağara adamı gibi bacakları olan bir erkek olmayı tercih ederdim..  

Bu konu çok önemli hatta birkaç yıl önce böyle uzun sakallıydım, sakallarımı ve bıyıklarımı şekillendiriyordum baktım polisler tabii anlamıyorlar, boynum dövmeli oldugu halde, cihatçı john sanıyorlar ve hanımlar korkuyorlar, 0,50 - 1 cm civarına düşürdüm.. kıl erkegin olmazsa olmazıdır bunda keramet yoktur, bu arablıktır, sakallılar tipsizliklerini saklıyorlar falan diyenler muhtemelen kösedirler ve avuntu yapıyorlar..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Kasım 2024; 16:54:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.