Şimdi Ara

Transportercılar yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2000 - 2001 model arası transporter almayı düşünüyoruz fakat galerici arkadaslar tavsiye etmiyorlar. Kronik sorunları olduğunu belirtiyorlar. Mesela yakıt pompaları çabuk arıza yapıyormuş ve yakıt tüketimi fazlaymış. Yardımcı olursanız sevinirim...

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OctaviA_1907 -- 19 Ağustos 2008; 10:04:57 >

• hocam alabiliyorsanız son kasası olan T5 i almanızı öneririm..sizi bahsettiğiniz T4 kasaları satarken zorlanabilirsiniz..
  • ARKADAŞIM T4 YANİ ESKİ KASA TRANSPORTER LAR GERÇEKTEN ARACI SÜRERKEN İNSANA YOLU HİSSETTİRİYOR VE ÇOK SAĞLAM BİR ARAÇ. PERFORMANSIDA ÇOK İYİ OLMASADA SÜRÜCÜYE ZEVK VEREN DURUMDA. UMARIM BENİ ANLAMIŞSINDIR
  • t4 alacaksanız 2.5 tdı 102 hp alın.performansı güzeldir.kronik sorunları falan da bulunmamaktadır.kronik sorunlar t5 130 hp lerde var.t4 alırsanız düz 2.4 motorlulardan almamanızı öneririm.hem 2.elde satarken çok zorlanırsınız hem de aşırı zarar edersiniz.aslında bana sorsanız bu saatten sonra t4 almayın derim.ama alacaksanız da 2002-2003 caravelle tipli t4 lere bakabilirsiniz.fiyat olarak 2-3 bin ytl oynuyor ama tipleri 2000-2001 lerden daha güzeldir
    örnek olarak şu ilandaki aracın resmine bakabilirsiniz.bahsettiğim caravelle tipli 2002-2003 t4 ler böyledir:
    http://www.araba.com.tr/1303890.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.