Şimdi Ara

Transporter 2.0Tdi 102 PS Alacağım Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar önümüzdeki hafta transporter almayı düşünüyoruz ama 102 ps kısa veya uzun şase araba çeker mi yani yokuşlarda
    zorlanırmı motor zorlar mı birde şu 140 ps 6 ileri olanlar var onlar çok hoşumuza gitsede yakıtından korkuyoruz çok yakar mı diye malum ülke
    iyice abartı yakıt konusunda kaç kuruş yakar 140 psler birde arabada iş için yükte taşıyacağız çuval makine vs.tekstil yani 140 psdeki performansı verebilecek mi 102ps
    ideal mi bütün cevaplarınızı bekliyorum...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Transporter 2.0 TDI 102 PS: Kapsamlı Kullanıcı Yorumları ve Rehberi

Volkswagen Transporter 2.0 TDI 102 PS, çok yönlülüğü, dayanıklılığı ve uygun maliyetiyle öne çıkan popüler bir ticari araçtır. Bu araç hakkında ayrıntılı bilgi ve kullanıcı yorumları arıyorsanız, doğru yerdesiniz.

Kullanıcı Yorumları

Transporter 2.0 TDI 102 PS sahipleri, aracın geniş ve rahat iç mekanını, güçlü motorunu ve ekonomik yakıt tüketimini övmektedir. Ayrıca, aracın güvenilirliği ve düşük bakım maliyetleri de sıklıkla övülen özellikler arasında yer almaktadır.

102 PS mi 140 PS mi?

Transporter, 102 PS ve 140 PS olmak üzere iki farklı güç seçeneğiyle sunulmaktadır. 102 PS'lik model daha düşük yakıt tüketimi sunarken, 140 PS'lik model daha fazla performans sağlar. Hangi seçeneğin sizin için daha uygun olduğuna karar verirken, sürüş ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmalısınız.

Yakıt Tüketimi

Transporter 2.0 TDI 102 PS'nin yakıt tüketimi, sürüş koşullarına ve yüke bağlı olarak değişmekle birlikte, ortalama olarak 100 kilometrede 6,5 litre civarındadır. Bu, ticari araçlar için oldukça ekonomik bir yakıt tüketim değeridir.

Sonuç

Volkswagen Transporter 2.0 TDI 102 PS, çok yönlülük, güvenilirlik ve uygun maliyet arayanlar için mükemmel bir seçenektir. Geniş iç mekanı, güçlü motoru ve düşük yakıt tüketimi sayesinde, ticari faaliyetleriniz için ideal bir araçtır. Transporter hakkında daha fazla bilgi almak veya kullanıcı yorumlarını okumak için ilgili forumlara veya otomotiv web sitelerine göz atmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 102 HP tabi ki 140 HP gibi gitmez.102 HP den performans beklentiniz olmasın rampada sorun çıkarmaz ama uçmaz kaçmaz yani sadece götürür öyle söyleyeyim.

Şehiriçi 8 litre gibi şehirlerarası 5 küsur litreleri yakalamanız mümkün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

102 HP tabi ki 140 HP gibi gitmez.102 HP den performans beklentiniz olmasın rampada sorun çıkarmaz ama uçmaz kaçmaz yani sadece götürür öyle söyleyeyim.

Şehiriçi 8 litre gibi şehirlerarası 5 küsur litreleri yakalamanız mümkün.

Iyi kacmaz mi hocam pisman eder mi bizi bu arada 140 ps kac kurus yakar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BacaIsmail

102 hp ile bu tür araclarda sollamalarda falan istediğin randimani alamazsin. Yani alet kaçmaz hocam. 140 hp tabi ki nispeten daha fazla yakar ama çok çok büyük bir fark olmaz diye düşünüyorum.

Hocam cevap icin tesekkurler yakit konusunda abarti yoksa sorunda yok ozaman
    Kac kurus yakar ??

140 ligi dusunemiyorum
    Daha Fazla Göster
  • 0 Km ise alın ama 2.el alacaksanız 140 HP Düşünün.

Müstehaktır ona her türlü zillet
  • quote:

Orijinalden alıntı: dardanel16

dizelse totku yaz buraya bg yüksek devir için ne ypacan bg sen kardeşim ticari ise 4000 devirde anaca 140 bg alirsin oda araba kaç ton zaten

Hocam anlamadım tekrar yazarsan sevinirim

Orijinalden alıntı: FursıonnMann

0 Km ise alın ama 2.el alacaksanız 140 HP Düşünün.

Peki Neden?

• Custom yerli mali mi hocam custom u severim ancak yakiti transporterdan fazla

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.