Şimdi Ara

Transporter 105 lik mi ? 130 luk mu ? alayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Transporter almayı pilanlıyorum 30 binlira civarı param varr
    hesaplarıma göre 2006...2008 modellerde alabiliyorum
    ama kafamı karıstıran su kimi arkadas diyor 1o5 all kimi 130 luk all
    kimisi 130 turbo sorunu var aman haaaa diyor
    kimisii yok öyle sey ne yakıt,ta nede arzada hiç bi fark yok diyorr

1 ton civarı yükle pazarda kullancamm aynı zamanda gezmek icin kulancam o yüzden bu araba

ama ne alayımm vergisiiii ... yakıtıııı arza sorunlarını düşününce 105 .lik mii *? 130 luk muu ??

• 105 lik olanı 2 sene kullandım bakım maliyetleri 130 olanlara göre düşük yakıt olarak daha ekonomik vergi avantajıda var
    130 olanları performansı çok iyi 105 olan 4 silindir 130 olanı 5 silindir başka artısı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hikmet_19 -- 23 Ocak 2015; 11:53:47 >
  • bugün 130 kulanmıs biriyle konustum özelikle sorun yaratan yarlari söylediii dogrulugunu bilen var mı ?

tiriger kayısı olmadıgı içinn dişli sistemii zamanla ses yaptıgından bahsettii

devirdayim sisteminde sorun yasandıgını yaga su karıstırdıgını söylediii

130 luklarda enjektör diplerinde veyaa sibop diplerinde catlaktan bahsetti hangisiydi
    suan haturlayamadım kafam cok doluu ikisi farklı seyler ama bilok kapagı deyişimine yola actıgından bahsetti
    başlıca sorunlaını böyle söylediii
    başka blgisi olan yok mudurr ???????
  • 105 yeterli olur bence.
  • 130 luklar alminyum alaşımlı diye biliyorum motor daha kırılgan deniyordu ama ne derece doğru bilemiyorum tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmiyorum detayları birsürü söylenti varr ama ne derce dogru bilmiyorum 40... 50 .. milyon vercez yanlıs yapmaayalım aman be dicemiz bi para deyill
  • Hikmet_19 kullanıcısına yanıt
    vergi avantajı var dedin amaaradaki farkları yazmaıısınn bana bikaç örnek verisen bende orantıya göre davranırımm oran cüzi bi farksa düşünmemm 130 alabilirmm
  • Performans düşkünü degilseniz 105lik yeterli gelir..
    Ama 130ligun sesi ve gidişi bir başka.sorun cikarma potansiyeli daha yuksek ama..

105likler az yaktigi icin düşük kmlisi az bulunur, ama yakiti belini buktugu icin sahibinin az kullandigi bir 130luk bulma olasiligi daha yuksek..

• rallier_61 kullanıcısına yanıt
    cevap için tesekür ederimm önceliklee
    105 ve 130 luk arasında yakıt tüketimi fark nedir biliyormusunuzz okadar büyüm bi ucurum mu varda insanlar tercih etmiyorrr 130 luguuu
    birdee 105 ligin vergisi ile 130 vergisii nedirr biliyormusunuzzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayrettin -- 25 Şubat 2015; 17:28:39 >
  • başka fikri olan varsa bunlarıda dinlemek isterim arkadaşlar basınızdan gecenleri anlatın lütfen ögrenelim bilinçlenelimmm
  • 105 lik tavsiye ederim çünkü 130luktan daha az yakar ve vergisi daha az çünkü 130 luk 2.5 TDİ 105 lik 1.9 TDİ...

Bugün bile sıfır transporterda sehir içi kullanılacaksa 102 lik öneriliyor ve gerçekten az yakıyor selefine göre siz 105 lik bakın daha iyi
  • bizde 2009 105lik var babam gayet memnun, 130luk olanının motoru 2.5 105lik 1.9 yakıtı da uygun doğal olarak eğer yakıt ve sorunsuzluk sizin için daha önemliyse 105lik alın biz 5 senedir kullanıyoruz bir kere sorun çıkarmadı gayet memnunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fusion. -- 26 Şubat 2015; 16:06:50 >
  • arkadaşlar hayırlı günler.. donanıma yeni katıldım. katılma sebebimde araç ihtiyacımdır. transporter almayı duşunuyorum. fakat yeni transporterların 102 olanımı yoksa 140 lığı mı. karar veremedim gitti. kararımda yardımcı olabileceğinize inanıyorum. yakıt olarak fark varmı yok mu? birde aradaki tl farkı na değer mi? şimdiden teşekkürler
  • Hayrettin kullanıcısına yanıt
    kardeş benim 2006 105 lik olanından var. arabada allaha şükür bir sıkıntı yok ve saat gibi çalışıyor. sadece bakımını düzgün yap sonra da istediğin kadar gez. ama yeni transporter almayı düşünüyorum. bende 102-lik mi 140 lık mı kararsız kaldım..
  • arkadaşlar yardımlar için teşekkür ederimm 2 ay aramadan sonra arabamızı aldıkk cok sükür bi sıkıntı yokk 1 aydır biniyorumm
    130 denk geldi uzun şase onu aldım aracı izmirden buldum izmirden uşaga giderken 3.55 lr dan 200 lik mazot aldım için dekiyle depo fullendii
    ve 780 km yol yapacagını söyledi yol bilgisayarı aşa yukarı okadan yol yaptım hesabını siz yapa bilirsinizz az yakıyor cok yakıyor diyenler bu sesap üstünden düşüzsün 140 yaptıgımda olduu 90 yaptıgımda şehir içide gezdim olayın özü bu arkadaşlar alllah hepimize kazasız belasız yol nasip etsin hepimiz yollardayızz
    allah sevdiklerimizin acısını üzüntüsünü göstermesin
  • 105 çok hantal olur.

• babamda 2007 model var 2007 senesinde almıştı zaten halen kullanıyor, 130 luk bu arada, gerçekten çok keyifli bir araç, ben 105 lik tavsiye etmem, gitmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.