Şimdi Ara

Transparan tuş takımlı LG GD900 mayıs ayında piyasaya sürülebilir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
0
Favori
44.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Figure


    quote:

    Orijinalden alıntı: paşa 76

    LG ye 1250 tl verilir mi acaba tartışılır aslında...

    LG'ye verilir, LG'nin ne olduğunu bilen biliyor. Ama bu cihaza verilmez.



    Hiç kullanmadım, çevremde kullananda yok LG... aslında seninde dediğin gibi bu model hiçte diğer arkadaşların ayılıp bayıldığı kadar iyi bir modele benzemiyor... herşeye rağmen zevk meselesi diyorum ve konuya kendi çapımda noktayı koyuyorum...




  • (Sonradan tartışmaya dönüşmemesi için aşağıda yazacaklarımın yalnızca kendi düşüncelerim olduğunu hatırlatırım; piyasada bin tane telefon olup her biri müşteri buluyorsa herkesin haklı ve farklı zevkleri vardır, saygı duyarım.)

    Özellik bakımından
    S-class işletim sistemi kullanan;
    Menü ara geçilerinde motion blur efekti uygulayan,
    Wi-fi, 3G, Java, Flash destekleyen,
    8 MP kamerası bulunan; DVD kalitesinde video çeken,
    Divx-Xvid oynatabilen,
    5.1 surround ses emulasyonu bulunan,
    Browser'ında kendi mouse'u bulunan,
    Multi-touch destekleyen 2 ayrı ekranı bulunan,
    1.5 GB dahili hafıza ve MicroSD HC desteği bulunan,
    Üstüne bir de şeffaf tuş takımına sahip bir telefondan bahsediyoruz. Piyasada bu kadar çok ve egzantrik özelliği bir arada barındıran başka bir cihaz yok.

    Şimdi 1250 lira için şu açıdan bakmak gerekir; fotoğraf ve video çok çeken biriyseniz mevcut 8 Mp cihazlara nazaran kalitesi sizi pişman edecek muhtemelen. 1000 liralık samsung s8300 fotoğraf açısından kesinlikle parasının hakkını veriyor. Ama onda da Wi-Fi yok, multitouch yok..
    Türünün tek örneği olan, GPS haricinde her özelliğe üst düzeyde sahip bir telefona 1250 lira verilir diye düşünüyorum ki ben veririm.. (burada tartışması yersiz de olsa iphone 3gs 500 lira olsun, yine 1250 lira veririm bunu alırım ben)

    LG konusunda söz söyleyebilecek kadar çok telefonunu kullandım. LG G7100'ü 2 yıl, LG P7200'ü 8 ay, LG KU990 VIEWTY'yi 7 ay kullandım. G7100 ekranı dönen ilk kapaklı telefondu ve çıktığı zaman için müthiş özellikleri vardı. P7200 de hot-swappable microsd kart kullanan, 2MP ilk telefonlardandı (ilk otofokuslu 2MP idi sanırım) ki o dönem VGA kameralı Motorola V3'ün kral olduğu dönemdi. KU990 ise şu anda bilenlerin hala aşık olarak kullandığı, piyasada hala en iyi resim ve video çeken cihazlardan biri.
    Kısacası 4 yıldan uzun bir süre LG kullanmış bir tüketici olarak telefon piyasasında tek geçerim diyebileceğim bir markadır. (Nokia, Motorola, Siemens, Panasonic, Sony Ericsson, Samsung'un en az birer modelini muhtelif süreler kullanmış olarak bunu söylüyorum.)
    Kullanışlılık bakımından LG en rahat kullanılan cihazlardan biridir. Üretim kalitesi ve teknik servis olarak da oldukça sağlamdır. Tek sorunu ikinci elinin sıkıntılı olmasıdır diyebilirim.

    Ben şahsen Ku990'dan sonra onun üç katı fiyatına aldığım S8300'e alışamadım; LG'den sonra bana çok kullanışsız geldi ki kesinlikle o da çok kaliteli bir telefon.

    Demek istediğim "o kadar eder mi" sorusunun cevabı herkesin ihtiyacına göre değişecektir. Ben ilk fırsatta bir tane alacağım, fotoğraf kalitesinden memnun olmamayı göze alarak.

    Yine de 3 mp kamerası, java bile çalıştıramayan işletim sistemi, flash oynatamayan browser'ı ile iphone 1500 liraya kapış kapış gidiyorsa her özelliği daha fazla olan bu telefonun da alınabilecek telefon kategorisinde olması gerekiyor diye düşünüyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarzanabi -- 10 Eylül 2009; 0:19:45 >




  • Hala piyasada yok telefon saka gibi..

    Mayis dediler 10 eylul oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guitarist02

    Hala piyasada yok telefon saka gibi..

    Mayis dediler 10 eylul oldu.



    mayıs 2010 olmasın...
  • 18 Eylül'de çoğu internet sitesinde stoğa gireceği söyleniyor. Ay sonuna kadar sağlam yerlerde piyasaya çıkar sanırım..
  • Şu an gözümde EN iyi cep telefonu bu. Aşık oldum alete Hani Nokia Her telefona bir şeyi eksik koyuyor ya, Bu telefonda henüz bir eksik göremedim Harika bir alet Nokia bir kullanıcı daha kaybetmek üzere..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paşa 76


    quote:

    Orijinalden alıntı: guitarist02

    Hala piyasada yok telefon saka gibi..

    Mayis dediler 10 eylul oldu.



    mayıs 2010 olmasın...


    Telefonun tanitiminin yapildigi ay nisan

    Cikacagi soylenen ay mayis

    Bugun 10 eylul..


    Neyse 18 eylulde internet sitelerinin stoguna girerse 20 sinde telefonu alir buraya inceleme yaparim arkadas




  • hadi çıksında artık bu merak bitsin yahu
  • şu an ben kullanıyorum çok güzel makina yalnız bir eksiği var bence o biraz sıkıntı yapıyor mesela rehberden birisini arayacaksın tuş takımında harflere tuşladığında harfler direk çıkmıyor illaki yukarıda bulunan arama butonuna dokunmanız gerekiyor resim kalitesi video çekimi 3g wi-fi ve şarj olayı bu segmenteki telefonlardan iyi diye düşünüyorum. internette bir sürü tema buldum ama bir türlü makinaya yükleyemedim nasıl yükleniyor bu makinaya bilen varsa yardım bekliyorum.

    saygıalrımla (iyi ramazanlar)
  • daha çıkmadı mı
  • muhteşem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cappy_55

    şu an ben kullanıyorum çok güzel makina yalnız bir eksiği var bence o biraz sıkıntı yapıyor mesela rehberden birisini arayacaksın tuş takımında harflere tuşladığında harfler direk çıkmıyor illaki yukarıda bulunan arama butonuna dokunmanız gerekiyor resim kalitesi video çekimi 3g wi-fi ve şarj olayı bu segmenteki telefonlardan iyi diye düşünüyorum. internette bir sürü tema buldum ama bir türlü makinaya yükleyemedim nasıl yükleniyor bu makinaya bilen varsa yardım bekliyorum.

    saygıalrımla (iyi ramazanlar)



    Hocam telefonu nereden aldiniz?

    Turkiye'den aldiysaniz nereden aldiniz?


    Simdiden tesekkurler..
  • doğubank
  • Arkadaslar 1 saat once Lg'nin musteri hizmetleriyle konustum :


    Gc900'un ekim ortasinda gelecegini,

    Gd900 icin kesin bir cikis tarihi olmadigini soyledi Turkiye icin..


    Gelde kizma simdi..
  • Bu durumda adamlar kendilerini yalanlamış oluyor.. Yanlış bir pazarlama yöntemi sanki
    Ben biraz daha gecikirse KM900 Arena'ya geçeceğim, olmadı onun incelemesini yazarım buraya. S8300 UltraTouch'ı sattım bile Gerçekten KU990 VIEWTY'den sonra çok kullanışsız geldi bana..
    Yine de bu S-Class gelişerek devam ederse çok güzel bir şey olacak gibi görünüyor..
  • geçen hafta kvkı aradım. distribütör diye onlarda eylül ayı içinde gelecek dediler. hatta onlara ereyonu sordum siz mi sağlıyorsunuz diye evet dediler. isterseniz verin siparişi dedi hatta arayan bayan. gelsin artık
  • qvga divx destegi..
    3gp video codeki....
    3,5mm jak olmaması..

    cihazın kötü özellikleri ayrıca sensörün boyutundan iyi foto da çekemiyecegide anlaşılıyor alacak arkadaşlar iyi düşünmeli....
  • herkes jak yok diyor da usb jak adaptörlü geliyor. kutusunda 3.5mm jakı olan bi usb giriş var.

    aklıma takılan başka bi şey var. htc leo, n97 mini, omnia 2(hepsiburada.com'da satışa çıktı), gc900 ve prada 2 kf900 bu telefon gelmezse hangisini tavsiye edersiniz. omnia 2'de wm var. o yüzden 65k renk var. n97 mini daha gelmedi ama minisi çıkacak diye n97 de alınmaz. zaten multitouch yok. gc900 de arka kapak felan uyumsuz geliyor tasarımını sevmedim. prada adına para veriliyormuş gibi geliyor. abartılı kaçar sanki. htc leo da satışa çıkmadı zaten o da windows mobile. baya kararsızım. dokunmatiği hassas ve hızlı çalışan bi telefon istiyorum. o yüzden sanırım n97 olmayacak. omnia 2 deneyen olursa fikirlerini almak isterim. o da resistive ekrana sahip. htc leo gd900 ve gc900 gibi capacitive ekran tercihimdir. başka bi öneriniz var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgunbatan -- 17 Eylül 2009; 23:05:18 >
  • SE satio'yu bekle.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.