Şimdi Ara

Transitime çarpan taksi yarı pert oldu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meshur dikmen yokusundan behzat ç nin cekildigi yerden asagi inerken sola dondum yaya gecitinden yasli kadin karsiya geciyordu 2 arac yol verdik neyse arkadan güm diye ses geldi araba öne savruldu. Indim baktim taksici gecirmis yasli kadina iyiki savrulup carpmadim. Taksici zar zor cektirip duzeltti tamponu, benim tampon cikmisti yerine taktik stop kirildi. 450 tl stop parasi yolladi olay yerinden ayrildim. Taksici tutanak tutmak istemedi ve %100 sucluydu anlamadigim neden tutanak tutmayip kaskodan yaptirmadi ? Cebinden 7-8 bin lira para cikacak az buz degil. Sonuc ortada ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 11 Ocak 2024; 22:16:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun. Trafikte taksiye denk gelince pek bir temkinli olmaya çalışıyorum. Bu arada taksici ucuza çözmüş işi.

• Önemli bir kural hatası yaptıysa taksici mesleki açıdan zararlı çıkardı, aracını bağlarlardı.

• carpan taksi nerede? fotografta bir tane taksi var onda da hasar yok.

• Rasyonel teletabi R kullanıcısına yanıt

Kaportaciymis kardesi ona yollayayim anlasalim falan dedi muhtemelen ucuza yaptiracak. Yoksa kaskosu trafik sigortasi yuksek cikiyormus kaza olunca kasko bozulmuyor mu ?

Bugunde yolda giderken tampon tirnaklarindan cikti 3 defa taktim ruzgar yiyince iyice ayriliyor savruluyordu sinirlendim cekip soktum sag tarafini komple

• OzzY® O kullanıcısına yanıt
    6457 plakalı araç pert olmuş hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pert anlayışın çok farklı usta...

Önceden düzeltilip (dayanımının içinden geçilmiş) ve macun basılan çamurluk haliyle beklenenden fazla hasar almış. Tampon tırnakları yerinden çıkmış ve far ayakları hasarlı(max)...

Pertlik bir durum yok abartmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 14 Ocak 2024; 16:13:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle ticaride kasko yok, kendi kusurlu olduğu için tutanakta yaptırmamış. Sigortası artacak seneye çünkü. Burda olan size olmuş . Geçmiş olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.