Şimdi Ara

Transformation Totem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Transformation totem in nasıl yapıldığını bilen varmı yada herhangi bir mob tan mı düşüyor bu totem oyunda bir çok kişiye sormama rağmen cevap alamadım çok gizlidir nedir anlamadım gitti arkadaşım beramusta tezgahta görmüş 950m yazmış adamın biri yuh dedim..

Bu itemin nasıl yapıldığını yada drop ise hangi mob tan düştüğünü söyleyebilecek varmı acaba?

Bu arada bilmeyenler için söyliyim trans totem aynı transformation scroll un yaptığı işi görüyor yalnız transformation gem denilen itemden bulundurmanız gerek çantada 1 yada 2 trans gem + totem ile yaratık şekline girebiliyorsunuz trans scrollar 400k 1 tane trans gem 10k o yüzden de her eve lazım anlayacağınız

• Biz de transformation gem ler ne işe yarıyor diye topic açmıştık sen nerdeydin.Bu arada 2.5 sene bu oyunu oynadım öyle item duymadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: FlamePaper

Biz de transformation gem ler ne işe yarıyor diye topic açmıştık sen nerdeydin.Bu arada 2.5 sene bu oyunu oynadım öyle item duymadım

Allah allah top secret bir item desene
  • Valla bende ilk defa duydum bu itemi.Eğer böyle bir item varsa öğrenmek isterim yani.
  • hım ben transformation gemide ilk defa duydum ne olaki tek kullanımlıkmı yani bu totem?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

hım ben transformation gemide ilk defa duydum ne olaki tek kullanımlıkmı yani bu totem?

Abi şöyle diyim ben saa..

Totem varsa çantanda gidiyorsun yalnızca trans gem alıyorsun seçtiğin mob a göre 1 yada 2 tane trans geme ihtiyacın oluyor..

Trans totem daima çantanda duruyor alman gereken tek item trans gem
  • Valla benede var ama K2 nin sözde rollback inde gelmişti :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Troll,stone golem vb
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o kadar soruyoduk ne işe yarar şu transformation gem die sonunda öğrendim saol
  • Bide bunu anlamadım.
    Doktor bune :)

Transformation Totem
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASİ*WİSH

Valla benede var ama K2 nin sözde rollback inde gelmişti :)

SS sini koyarmısın gerçekten merak ettim de yanlış anlama no ss no güven diyen tiplerden değilim sadece merak ettim nasıl bişey olduğunu

Edit:Resimdeki item power up sordan alınır ve moradondaki pus npc sinde stat sıfırlatılır bu item sayesinde.

ama şu totem in resmini koyarsan iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApAtHe89 -- 4 Ocak 2007; 0:25:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FlamePaper

quote:

Orjinalden alıntı: ASİ*WİSH

Valla benede var ama K2 nin sözde rollback inde gelmişti :)

SS sini koyarmısın gerçekten merak ettim de yanlış anlama no ss no güven diyen tiplerden değilim sadece merak ettim nasıl bişey olduğunu

Edit:Resimdeki item power up sordan alınır ve moradondaki pus npc sinde stat sıfırlatılır bu item sayesinde.

ama şu totem in resmini koyarsan iyi olur

SS yi emin ol koyamam hangi charda bilmiyorum.
    çok char var pazar charı filan hangisinde oldugunu bilmiyorum.
    Ama gene senin için bakacam bulursam koyacam emin ol.
  • Arkadaşlar yokmu bu itemi bilen aranızda??
  • SKİLL VE STAT SIFIRLAMA TASI DIR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.