Şimdi Ara

Transferlerimiz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kısa kısa transferlerimizi değerlendirmek istiyorum. Öncelikle takımın durumundan solbek hariç mutluyum. Geleceğin takımıni kurduğumuzu düşünüyorum.


    Berke- Çok mutlu edici hamle oldu. Gelecek yıllarımızı emanet altına alan, yerli kaleci kültürümüzü devam ettirecek bir isim kazandık. Sık sık süre bulmalı. Çok yüksek potansiyeli var.

    Harun - Harun hamlesi içime çok sinmedi. Kaleci yapılanması konusunda hatalarımız olduğunu düşünüyorum. Kameni en az Harun kadar iyi kaleci. Volkan ile uzatmayıp Kameni, Berke ile devam edilebilirdi. 4 tane kalecimiz var ama hiç biri üst seviye kaleci değil. Burası çok şişti. Keşke daha doğru yapılanma olsaydı kalede.

    Reyes - Ayağı düzgün bir oyuncu. Öncelikle en büyük artısı bu. Çünkü biz oyunu geriden kurarken Roman üzerinden şekillendiriyoruz. Reyes bu konuda bir tık bizi yukarı çekecektir. Ekstra forvetleri orta alana kadar kovalayıp, mudaheleler yapabiliyor. Bu özelliği Kjaer'e benziyor. Hoşuma gitti. Bedava ve maaşı çok düşük. Gayet başarılı transfer.

    Jailson - Genel olarak Josef'e benzeyen yapısı olsa da incelemelere baktığımda topla çok daha iyi. Yani biraz Fernando'ya benzer oynuyor. Topu yönlendirmeye çalışan, geriden topu alıp öne aktaracak bir isim. Reyes ile bu konuda çok çok fayda sağlayacaklar. Genç, potansiyelli ve fiyatı uygun. Başarılı transfer.

    Ferdi - Ferdi çok potansiyelli oyuncu ama sanırım ilk etapta düşünülmuyor. Tıpkı Berke gibi geleceğe yapılmış bir hamle gibi. Topla driblingi çok iyi oyuncu. Fiziği biraz zayıf. Umarım şans bulabilir.

    Ayew - Andre kötü başladı. Formsuz olarak gözlemledim. Kendisini forvet, kanat ve orta sahada kullandık. Bu yönü değerli zaten. Her mevkiye uygun, sahaya akıl koyabilecek biri. Ama henüz daha alışamadı. Topu daha iyi ayağımızda tuttuğumuzda Ayew çok daha faydalı olacak. Giu'nin skor yükünü bir miktar üstlenecektir. Şu an sistemimiz oturmadığı için kendisine ağır eleştri yapmak istemiyorum. Gayet mutlu edici transfer çünkü benim açımdan.

    Benzia - Benzia forvetten orta saha evrilmiş bir topçu. Alt yaş gruplarındaki gelişimi duraksamaya girmiş biri. Skor katkısı düşük gibi gelebilir ama bunu takımından dolayı olduğunu düşünüyorum. Fizik gücü çok iyi, ikili mücadeleden kaçmayan biri. Oyuna yöne verebilecek bir oyuncu. Acaba ben 433'te iç oyuncuların hücumcu yani 8. 5 gibi oynayan adamı gibi kullanabilir miyiz diye düşünüyorum. Elif bir tık geride oynayıp Benzia'yi bu role evirebiliriz. Potansiyelli oyuncu bence.

    Frey - Frey geleceğe yatırım yapılmış biri. Yani seneye olası bir ön eleme durumunda bu seneki sıkıntıları yaşamamak için yapılmış bir hamle. Forvetimiz hazır. Kendisini Elmander'e benzettim. Savunmacı forvet gibi. Fizik gücü yüksek ve baya hırslı. En kanımın ısındığı transfer oldu. Bence sürpriz yumurta olacak.

    Barış - Çok özel çok. Takımda topla hizlanabilen nadir oyunculardan biri. Bize Lens gibi biri lazımdı. Ne Valbu ne Ayew topu alıp süratle taşiyacak isimler değil. Bu eksikliği gidecek yegane topçu Barış. Ben kendisini ilk 11 yazıyorum. Bence en büyük silahlardan biri olacak.

    Slimani - Fazla söze gerek yok. Ligin en iyi forveti bizde. A kalite oyuncu. İlk maçtan belli etti. Alıyor, veriyor, dağıtıyor. Çok hırslı. Keşke bizim olsa. Müthiş bir isim.

    Özetle ben iyi bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Hayalimdeki o düşük maaşlı, potansiyelli takım kuruluyor. Eksiğimiz elbette var. Ama yavaş yavaş düzelecektir. En beğendiğim hamle Frey, en içime sinmeyen Harun diyebilirim. Kalpler beraber.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kameni Harun kadar iyiden sonrasını okumadım.

    Kameni çöpün önde gideni.Yıllardır la liga takip ederim.Böyle kaleci fabrikası ligde bu adam nasıl şans buluyor diye şaşardım.Yetmedi Fenerbahçeye geldi.

    Adamın tek bir iyi özelliği var bire birlerde açılıp rakibin açısını iyi daraltıyor onun dışında çöp.

    Tabiki böyle bir çöpü Aziz Aykut ikilisi dışında kimse transfer etmezdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.