Şimdi Ara

transfer donemi bitti gelin transferleri yorumlayalim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

dany nounkeu (gaziantepspor)
    umut bulut (toulose)
    felipe melo (juventus)
    hamit altintop (real madrid)
    burak yilmaz (trabzonspor)
    nordin amrabat (kayserispor)
    cristiano marques gomes (lyon)
    furkan ozcal (kayserispor)

yorum

dany : bence iyi bir transfer. defansta as oyuncularimiz varken 11 e giremez ama iyi yedek olur en azindan gokhandan iyi

umut bulut : ilk alindiginda yonetime cok kizmistim ama beni yaniltti helal olsun bu sene iyi isler yapar bonservisini almak lazim

felipe melo : bonservisinin alinmasi gerekliydi fakat olmadi kiraladik en azindan onun gibi adam bulana kadar almamiz gerekliydi

hamit altintop : turk olarak sag kanada tecrubeli olarak alabilecegimiz en iyi futbolcu

burak yilmaz : bence bu seneki en mantikli transferimiz clde cok gol atacak ama 11de oynatilmasi lazim umut burak gibi

amrabat : cok seri bir oyuncu sol kanatta iyi isler yapacak hemde hirsli

cris : bu transfer harbiden iyi oldu clde mukemmel olacak defans

furkan.ozcal : bu kim tanimiyorum yorum yapamicam

genel yorum : bence bu sene gecen seneki gibi yurt disi calismadik genelde ic transfer yaptik ama cok iyi ve nokta atisi transfer yaptigimizi dusunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fatih Terim forvet hattında çalışkan oyuncuları seviyor. Bu geleneği bozmadı. Hem Burak, hem Umut çok hırslılar ve takımda kendilerine yer bulurlar. Biraz becerikli olurlarsa orta sahada Selçuk, Hamit, Melo ve Emre bu ikiliyi yeterince besleyecektir.

Hamit iki senedir gelmesini çok istediğim bir oyuncuydu, henüz beklenen seviyede olmasa da Şampiyonlar Ligi maçlarının başlamasıyla konsantrasyonu yerine gelecektir.

Amrabat çok büyük bir yetenek hala kendini geliştirebileceğini düşünüyorum. Sempatik bir oyuncu biraz daha sakin olursa çok başarılı olacaktır. Kayseri'ye yaptığını bize yapmazsa uzun yıllar takıma katkı sağlar.

Dany beklendiği gibi bir oyuncu değil. Defanstan top çıkarma konusunda sıkıntılar yaşıyor. Zaman zaman riskli hareketleri var. Gelişime açıktır umarım. Çünkü Cris ve Ujfa gibi büyük tecrübeler iye oynayabilir.

Melo için bir şey yazmıyorum.

Furkan başkanında söylediği gibi bu sene için yapılmış bir transfer değil. Ben çok fazla forma şansı bulacağını da düşünmüyorum. Fatih Terim üzerine düşer de biraz fizik gelişim sağlamasına yardımcı olursa, gelecek yıllarda faydalı olabilir. Tekniği kötü değil sanırım ama şu anda Galatasaray seviyesinde bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

• Donanımhaber ergen transfer taraftarlarından transfer yorumları vol 1

dany nounkeu - Tırt, saatli bomba, dinamit, yetersiz
    umut bulut - koşuyor, çalım yok, bitiricilik sıfır
    felipe melo - adamın dibi, taımın değişmezi, savaşta çılgın asker
    hamit altintop - neye alındı, gereksiz, hata yapıyor, çalım atamıyor, hızlı değil,
    burak yilmaz - gol ralı ama bu şans, tüm Trabzon buna çalışmış ondan gol kralı olmuş, saatli bomba, el bombası
    nordin amrabat - seni sevmeyen ölsün, hızlı, bitirici, koşan, sempatik
    cristiano marques gomes - bunak, yaşlı, dede, tank, saçı yok, tip yok, boyu kısa
    furkan ozcal - tanımıyorum, bu kim, fmde yok, yönetim saçmaladı.
  • Dany : Fatih Terim çabuk ve seri bi stoper istiyodu o yüzden aldı bence. Hızlı olmasının dışında 3-4 maçta gözlemlediğim kadarıyla tam bir kademeci. Birebirlerini geliştirsin seneye Dany-Semih çıkarız ancak şu anda zor.
    Umut Bulut :İlk geldiğinde isteksiz bir şekilde Elmanderin yedeği diye kendimizi avuttuk ama umut'u çok küçümsemişiz. Şu anda Ligin en formda oyuncusu.
    Felipe Melo : Kadroda tutulması gerekliydi ve oldu. Yavaş yavaş form tutuyor. 1-2 hafta sonra kendine gelecektir.
    Hamit Altıntop : Hamitte maçtan çok güven eksikliği var. Başında FT gibi bir hoca var. Elbet sorunları hallolur. Sonra izleyin hamiti.
    Burak Yılmaz : Onunda biraz maç eksiği var. Eski defans arkasına bitirici koşularını görmeye başladığımızda selçukla şov yapacaklardır.
    Nordin Amrabat : Bu sene biraz ikili mücadelelere girmekten korkuyor sanki birebirde o kadar etkili adam niye girmez anlamadım. Umarım hallolur. Onun dışında amrabat çok iyi.
    Cris : Planlanmış bir transfer değil. Son saatlerde alınabilecek tecrübeli defans olarak aradığımız bi transfer. Umarım başarılı olur. Takip etmiyodum kendisini ama kendine baktıysa bu sene çok rahat oynar.
    Furkan Özçal : Bu adam kayserinin troisili cangeleli kadrosunda da vardı. Benim bi arkadaşımın arkadaşıymış. Kendisinin kayseride harcandığını söylüyodu arkadaşım, isabet oldu.

Necati : Haklı olarak gitmek istedi. İyi bi forvet ama kupa maçlarında oynardı en fazla. Yaşı sercanla aynı olsa eminim kadroda kalırdı.
    Servet : Şükür sonunda kurtulduk. Yıllarca milli takım stoperi diyolardı anadolu stoperi olduğunu gösterdi bizleri yanıltmadı. Yinede 08 şampiyonluğunda büyük katkısı var.

Pino,Culio,Stancu : Galatasaray'ın oyuncusu değil.

Galatasaray & Arsenal

• Hamit ve Amrabat takıma uyum sağladığında tadından yenmez

umut bulut : transfer olduğunda bayağı sinirliydim, yüzümü kara çıkarttı. ama bir dediğim hala geçerli, kaçırdığı gollerle saç yolduracağa benziyor.

felipe melo : bonservisinin alınmaması gayet iyi oldu. 1-2 yıl daha tam randımanla oynayıp sonra da alacağı paraya bakıyordu bir nebze. ayrıca daha sonra elimizden çıkaramayacağımız bir oyuncuya artık o kadar bonservis vermeyi ben doğru bulmuyorum. 1 yıllık daha anlaşmamız en doğrusu.

hamit altintop : her maç üzerine koyuyor, formunu yükseltiyor. takıma uyum sağladığında çok daha iyi olacaktır. eboue afrika kupası'na gittiğinde sağ bekte onu oynatacağımızı düşünüyorum. çok yönlü oyuncu olduğu için alınmasının büyük getirisi olduğunu düşünüyorum.

burak yilmaz : alınması bence hata. bir de 5 milyon avro verdik. pek hoşnut değilim, performansını izleyip göreceğiz.

amrabat : yüreğiyle oynuyor. belki fazla para verdik ama top ayağına geldiğinde, topu harcasa da keyif alıyorum.

cris : ben 20'li yaşlarda birini bekliyordum, ancak hoca tecrübeli birini istemiş, o zaman bana laf düşmez. tecrübesi tartışılamaz, ancak bizde ne yapacağı hakkında çok da emin değilim. dany-semih ikilisindense cris-semih ikilisini tercih ederim tabi. bu seneyi kurtarır gibi en azından.

furkan.ozcal : dün de söyledim. daha önce fenerbahçe ve beşiktaş'a karşı goller de atmıştı, 9-10 maçta izlemiştim, özellikle dikkat çeken bir isimdi. bu sene şans bulamaz, yiğit gibi bir yerlere gönderilmezse bir ihtimal kendisini gösterme şansı bulabilir. ama kimi kesecek? bu da bir soru işareti.

• takım çok iyi 1 ay daha bekleyin takım oturunca göreceksiniz nasıl olacak.
  • Dany : Aslında iyi bir transfer hızlı,iyi müdahalelerde bulunan,ancak bazen çok ölümcül hatalar yapıyor bu yüzde as takım oyuncusu değil galatasaray'da,ancak çok iyi bir yedek.

Umut : Ben Umut'un Galatasaray'da ancak yedek olabileceğini düşünüyordum ama bu performansı yönetim de dahil olmak üzere bir çok kişiyi yanılttı nazar değmez umarım.

Hamit : Hamit'ten çok fazla bir şey beklemiyordum ben çünkü yaklaşık bir yıldır maç yapmadı adam,bu yüzden performansı çok düşük ancak topla çıkarken yaptığı pas hataları da ciddi hatalar bunları kapatabilmesi için çok çalışması gerek.

Melo : Zaten geçen senede takımın önemli parçalarından birisiydi,satın alınmasını pek istememiştim ben kiralık almak tekrardan çok mantıklı bir hamle oldu.

Burak : Geçen sene 30 küsür gol atmış bir oyuncu için 5m€ çok bir para değil takıma uyum sağladığı takdirde çok iyi işler yapacağına inanıyorum.

Amrabat : Hızlı,teknik,güçlü bir kanat oyuncusu Galatasaray'ın en büyük eksiğiydi geçen sene.Amrabat bu açığı kapatabilecek bir oyuncu ama hala 90 dakika izleyemediğimiz sağlıklı bir yorum yapamayacağım.

Cris : Defansta en önemli şey tecrübedir,Cris'in Ujfa'dan aşağı kalır bir yanını görmüyorum.Defansta semihle beraber iyi bir ikili oluşturacaklardır.Ayrıca hava toplarına hakim olması da Galatasaray için ayrı bir avantaj.

Furkan : Potansiyelli bir futbolcu eğer antrenmanlarda kendini gösterebilirse bu sezon 8-10 maç arası forma giyebilir o maçlardaki performansa göre de as takım oyuncusu olabilecek bir futbolcu yaşı daha çok genç iyi eğitirse çok iyi bir futbolcu kazanır galatasaray.

• Hamit haricinde pek fiyasko yok. O da zamanla form tutarsa sorun yok.

Dany: İyi yedek.

Umut: Şu an iyi çünkü profesyonel bir şekilde yazın çalışıp erken form tuttu. Sezon ortasından sonra performansı düşecektir.

Hamit: En iyi transferimiz. Tam bir Avrupalı, modern futbol oyuncusu. Formu tutunca "budur" diyeceğiz.

Melo:Hamitle denk görüyorum.

Burak: Çok bir beklentim yok ama alternatifsiz Türk futbolcu piyasasında yapacak bir şey de yok.

Amrabat: Yardırır.

Cris: Tecrübesi yeter.

Furkan: "Yorum yapacak kadar" tanımıyorum.

özellikle Gerets dönemi sonrasiyla bakin o bölgede tek kalici adam Hakan oldu kimler geldi kimler gecti agziniza dolamisiniz bir seyleri sürekli cigneyip duruyorsunuz.
    Bazi oyuncularin sansi Türk asilli olmasidir Ebou kötü oyuncumu kesinlikle hayir ama oynanan 4 macta yenilen gollerde hatalari var sadece size Balta batiyor neyse yukarda arkadas yazmis ya ergen kesim yada Futbolu Fm sanan kesim.
  • en iyi transferimiz emre çolak.
  • ben şöyle söyliym, hamit bi kaç haftaya mükemmel oynayıp bu sene ligin en iyi oyuncusu olur bence. Hamit inanılmaz bi seviyede oyuncu. milli takımda da en çok ona güveniyorum. sallayanlar pişman olcaklar onu söyliym.

Umut inanılmaz süpriz oldu formu kendini geliştirmiş. portekiz maçındaki hali şans değilmiş.

burak trabzonda olduğunun yarısı kadar bile başarılı olamaz ama şu aralar umut burak ikilisi daha iyi olur santraforda, elmanderde müthiş bi düşüş var.

amrabat dağınık bi oyuncu emreyi hiç bi zaman kesemiycek.

dannyi ben çok beğeniyorum yıllardır. bi tane savunmada lider stoper olsa ki Cris uygun buna Dany avrupa takımlarının aradığı tarzda bi stoper.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.