Şimdi Ara

TRAMER DEN ARACINIZIN KAZA GEÇMİŞİNİ SORGULAMA (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
42
Favori
1.368.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bimer'e bende şikatette bulundum ama kimi kime şikayet ediyoruz... birde orası var tabiiki.

    Hadi milyarlık araba alacağız bi 4 TL'nin lafını etmeyelim diyoruz. Bir ton araca bakıyoruz. Haram zıkkım olsun aldıkları tutarlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musty3866

    Hocam verdiğin linke giriyorum ama uyelik istiyor uye ol dedigim zamanda sadece yetkili kisiler uye olabiliyor acenta sirketlero gibi. Nasil yapabilirim cevab verirsen cok sevinirim

    Son yazıları okursanız zaten sorgulama sadece paralı yapılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aydayd

    İnternette Şase no ve plaka ilede sorgulama mutlaka olmalı. TC no ile sorgulayınca eski sahiplerinin kazası gelmiyor.
    Eger aracı satan yeni aldıysa TC no ile sorguda zaten hiç bir şey gelmiyor. Mutlaka paralı sorgu yapıp şase no ile sorgulaman gerekiyor.

    Diyelim bir araba pazarında dolaşıyorsun ve sürüyle araca göz ucuyla bakıyorsun, zaten yeni araçların tamamında şasi no ön camda görünür yerde. Plaka zaten göz önünde... Yani un var şeker var.
    Pazarlamacı takımıyla muhatap olmadan plaka ve şasi no'yu çaktırmadan cebinden sorgulayıp gerçekten temiz olan aracı bulup onun sahibiyle pazarlık etmek mi mantıklı yoksa her baktığın araç için bir sürü zaman mı kaybedeceksin.
    Milletle konuşunca temiz deseler bile nasıl güveneceksin? Her araç için paralı sorgu yapmak şart mıdır? Hele galericilerin sözüne nasıl güveneceksin?


    iyi yontem hiç araçların onunde şasi nosu olu olmadığına dikkat etmemiştim....




  • Eşimin arabasını satıyorum.
    0 km almıştım. Kazası boyası değişeni yok
    Tramer kaydını soran oldu, baktık.
    Geçen yıl arka cam çatladığı için kaskodan değişildi.
    Tramerde 1 adet çarpışma diye geçiyor 214 tl hasar kaydı var.
    Çarpışma dediği için mide bulandırıyor.
    Böyle şey mi olur ya hu
  • Kimse burda zırlamasın, bu allahcı geçinen dinsiz mafyacılara sizler oy veriyorsunuz.sizin gibiler yüzünden biz de yıllardır sömürüle sömürüle yaşıyoruz işte böyle, yaşasın demokrasi yaşasın yeni .... türkiye!
  • merhaba
    linkte anlatılan ekrana ulaşmaya çalışıyorum
    http://necipaydinsigorta.com/hasarsorgulama.php

    nasıl olduysa bikaç gün önce linki tesadüfen bulmuştum.şuan çalışmıyor

    amacım alacağımız aracın hasar miktarlarını görebilmek
  • Yeni bir araç aldım. Aracın tramerde ne plaka no ile ne şasi no ile hasar kaydı görünüyor. Ancak bugün sigortacı bir arkadaşım aracın başka bir plaka ile pert kaydı olduğunu söyledi. Aracın pert kaydı olan tarih Ocak 2013 olarak görünüyor. Bendeki plakada muayene tarihleri Mart 2010 ve Mart 2013. 66 ve 99 binde girmiş muayaneye. Pert kaydı olan plakayı sorguladığımda ise bu plakalı aracın son kazasının 18/07/2012 tarihinde olduğu görünüyor ve muayene tarihlerinin ise Temmuz 2013'te 160 bin kilometrede ve Mayıs 2012'de 210 binde olduğu. İkinci sorgulamadaki araçta bir sorun olduğu aşikar ancak ben bunun benim aracıma ait bir kayıt mı olduğunu, bu plakanın benim aracımla mı perte ayrılmış olduğunu nasıl öğrenebilirim? Yardımcı olabilecek birileri var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharcho -- 12 Kasım 2014; 3:12:23 >
  • helluri kullanıcısına yanıt
    Malesef, tramerden sorgulama için dünya bilgi girmenizi istiyorlar.
    Sahibinden web sitesindeki resimdeki plaka ile artık yapamıyorsunuz.
    Eskiden oluyordu ama artık para çarpmak istiyorlar, illa sms ile paralı sorgu yapmalısınız.
    Bimer'e şikayet edin çok şikayet olursa belki eskiye döner ve düzelir.
  • Bir vatandaş olarak bende edeceğim şikayeti
  • Şimdi eşime bir araç alacağız. PLAKA versem kasgocu arkadaşlar bakabilirmi ?

    Zahmet olmaz sa ? PM atabilirim .
  • arkadaşlar yorumları okudumda bir çok arkadaş şu 5664 mesaj için pahalı demiş evet daha düşük olsa veya ücretsiz olsa daha iyi olurdu ben dün bir araba ilanında istanbul sancaktepede 98 model orjinal 113000 bin km de tipo ile anlaştım neyse bugün gitmeye karar verdim gitmeden önce bir 5664 e mesaj atayım dedim gelen mesaj 2003 sonrası hasar kaydı bulunmamaktadır diye yazıyordu tamam bu iş oldu dedim ve birde muayene bilgilerinin gelmesini bekledim tam 3 saat sonra geldi birde ne göreyim 04/08/2014 muayene tarihi 309042 km yaklaşık 200 bin km kadar düşürmüşler hemen araç sahibini aradım durumu izah ettim kıvırmaya başladı kul hakkına girer dedim ama böyle insanların ne dinden ne kitap tan nede Allah tan korkusu yok mallesef bana göre bugün atığım mesaj 4tl değil 400 tl ye bile bedeldi




  • cetera kullanıcısına yanıt
    Plaka ile sorgu 5664 mesajıyla yapılıyor ve 4tl mesaj ücreti. Eğer karşısı verirse, şasi no + motor no ile araç kişi üstüne ise vatandaşlık nosu firmaysa vergi no ile internetten siz sorgulayın.

    Kaskocular artık sadece plakadan göremiyor.
  • sımdılerde nasıl bılmıyorum ama eskılerde kaza yaptınız aracınız 2 gunde tamır edıldı sız ılana koydunuz hemen hoba gecmıs olsn..CUnku tramer kayıtlarına kaza bılgısı 15gun sonra gecıyordu. Bu ıslerınde cakallıgı mevcut yanı..En ıyısı saglam expertız yaptırılabılecek yer bulmak..Expertız parasını satıcı ıle konusup anlasmak gerısı hıkaye zamanınız gıder ama derste olur hanı
  • sımdılerde nasıl bılmıyorum ama eskılerde kaza yaptınız aracınız 2 gunde tamır edıldı sız ılana koydunuz hemen hoba gecmıs olsn..CUnku tramer kayıtlarına kaza bılgısı 15gun sonra gecıyordu. Bu ıslerınde cakallıgı mevcut yanı..En ıyısı saglam expertız yaptırılabılecek yer bulmak..Expertız parasını satıcı ıle konusup anlasmak gerısı hıkaye zamanınız gıder ama derste olur hanı
  • bende 2 hasar var ama 1 çıkıyor nedendir acaba?
  • Oda bir şeymi pert kayıtları 3 ay kadar gecikiyor!!!!

    Bu arada araç yapılıp da satılır mı siz düşünün artık???
  • Çift mesaj gitmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydayd -- 6 Ocak 2015; 14:40:23 >
  • Arkadaşlar şimdi 5664den plaka no ile mi sorgulatmak iyi şasi numarası ile mi? Sorgulattık diyelim hasar çıkmadı araç garanti temiz mi?(sanayide yaptırma ihtimali dışında)
    Kaskocu tanıdığım varsa ona sorgulatmak için hangi bilgileri vermek gerekiyor?
    Saygılar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tramer sitesine üye olamiyorum acente yada exper olmadigim icin. Rica etsem Eğer mümkünse forumdaki arkadaşlardan aranizda üye olan varsa zahmet olmazsa su plakanin hasar kaydini sorgulayabilir mi biri. Bu araci almayi dusunuyoruzda. Plaka: 35AZ395 . yardimci olursaniz sevinirim. Şimdiden çok tesekkurler.. Beklemedeyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliverkhan -- 26 Mart 2015; 12:54:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde bisey sorucaktim. Burada Bellini bu işlerden anlayanlar var şükürki. Bu plakayi 5664 e yolladimda 4 adet kazaya karismistir yaziyo gelen mesajda. 4 ününde de çarpma olduğu yaziyo falan ama hasarin meblasi neden yazmiyor acaba kayda değer olmadigindan hasar kaydi TL bazinda meblağ olarak gecmemismidir kayıtlara ? Yani hasar kaydi 0 (sifir) olduğu anlamına mi gelir bu mesaj ?????

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.