Şimdi Ara

Trakya Üniversitesi(edirne) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
20.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hayatta mısın hocam ?
  • 35bna 3 kullanıcısına yanıt
    Hayattayım hala mezun olalı 2 sene oldu
  • Tam aradığım adamsın hocam.

    Nasıldı okul,bölüm,şehir hakkında bilgi verir misin ? bir de iş buldun mu ? sıkıntı yaşadın mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35bna -- 23 Ekim 2014; 0:08:17 >
  • 35bna 3 kullanıcısına yanıt
    Türkiye geneline bakınca eğitim düzeyi olarak çok ileride bir bölüm değil. Özellikle ben mezun olduktan sonra kalite iyice düşmüş. Ama bunun en büyük sebebi öğrencilerin kalitesizliği. Bölüm puanını çok düştüğünden öğrenciler yetişemiyor ağır derslere bundan dolayı ders seviyesini indiriyor hocalar.
    Bir de bütün üniler gibi burada da iş hayatına yönelik değil, teorik eğitim ağırlıkta. Bu yüzden öğrenciyken kendi kendine programlama dillerini öğrenmeye çalış. Hatta part time bir yazılım işi bulabilirsen çok iyi olur.

    Edirne güzel şehir. Sakindir genelde arkadaş çevreni iyi kurarsan çok eğlenirsin. Mühendislik fakültesi üniversitenin iki ana yerleşkesinde (Ayşekadın ve Balkan) değil de otogarın yanındaki mini bir yerleşkede. Bu yüzden çevrendeki tüm öğrenciler mühendis (bilgisayar, makine, elektrik elektronik) olacak. Benim zamanımda mimarlık da aynı yerdeydi kız popülasyonu yüksekti

    Eğer 4 seneyi hiçbir şey öğrenmeden bitirenlerden olmazsan iş bulma konusunda hiçbir sıkıntın olmaz. Ama sana şunu söyleyeyim. Benim dönem mezunlarından şu anda 1500 tl maaşa çalışan da var, benim gibi 5000 üstü çalışan da. Tamamen 4 sene boyunca kendine kattıklarınla alakalı bir durum. Yine de 2000 altına çalışan sayısı oldukça az.

    Aklıma gelenler bunlar. Daha spesifik soruların olursa cevaplamaya çalışırım.




  • Edirne nin en güzel yanı ulaşımın yürüyerek yapılması kış ayları hariç. Ama ben şunu söyliyebilirim üniversiteyi bilmem ama edirne tam yaşanıcak yer iş bulması zor esnafı tok gözüksede farklı bir yapısı var.

    Trakyada okumak farklı bir hava verir insana Türkiyemin her şehri güzeldir. Trakya Üniversitesi karaağ ve ayşekadın yerleşkeleri inşallah ileride daha iyi eğitim vermesi dileğiyle diyorum iyi günler.
     Trakya Üniversitesi(edirne)




  • Beyler kazanan varmı bu sene
  • Yıl 2016 bence iyi bir üniversite degil 2 yıldır burada okuyorum şehir kimine göre iyi denilebilir fakat ben katılmıyorum. insanlar birbirine çok kaırşıyor okunacak yer degil takılınacak yer hiç degil
  • Mimarlığı hakkında bilgisi olan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.