Şimdi Ara

Traktör ve EGEA çarpışması.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
3
Favori
8.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ukilavuz

    Allahtan ölen olmamış ön taraf baya kötü
    Yeni araçlarda zaten genelde ön taraf dağılır. Bunu testleri de var. 80 model coralla ile 2015 model coralla mı ne çarpışıyordu. Eski kasada hatırı sayılır hasar olmamasına rağmen tüm darbeyi ilk boşluk yeri olan kabine aktarıyor ve burada sürücüyü, yolcuyu öldürücü etki yapıyordu.

    3. fotoda açıkça görülüyor ki A sütünu B sütunu sağlam. Kısacası rigidliğini kırıcı bir darbe gelmemiş. Darbe ön tarafça tamamen emilerek yolcu ve sürücü güvenliği sağlanmış. Otobanda sol şeritte lastik değiştiren BMW ye çarpan arkadaş da burada konu açmıştı. 3 gün hastane de yatmasına karşın yürüyordu ve sağlam çıkmıştı. Genel itibariyle bu tarz durumlarda yüksek G kuvveti nedeniyle yaralanmalar meydana gelir. Önemli olan ölümcül sonuçları olmaması. Burada Egea bunu başarmış.




  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Beğenmemek başka çamur atmak başka. Beğenip beğenmemene kimse karışamaz ama çamur atarsan elbette ki karşılığını alırsın. Aegea parasının arabası. "Almayın şu arabaları demekle olmuyor o işler" Ne ka ekmek o ka köfte. Aradaki fiyat farkını sen cebinden karşılayacaksan Aegea almasınlar, eşdeğer donanım ve segmentte senin önerdiğin NCAP'tan 5 yıldızlı bir araç alsınlar. Kaldı ki araç bu kazada görevini yapmış. Yolcu kafesi sağlam, A sütunu sağlam. İçindekiler ölmemiş. Sonuçta bu araba 2 tonluk bir demir yığınına çarpmış, ne bekliyordun ki?
  • O dorseye hangi orta segment araç çarpsa benzer hatta daha vahim sonuçlarla karşılaşılabilirdi..
  • Egea nın euro ncap'ten düşük puan alması, özellikle çocuk yolcu konusunda düşük puan alması eleştrililebilir. Fakat bu kazadaki performansı eleştirilemez. Araç gayet iyi şekilde görevini yapmış. Daha ne bekliyorsunuz. Belli ki yüksek hızda gerçekleşmiş bir kaza, araç yaşam kabini sağlam. Yolcusunu korumuş. 5 Yıldızlı araçlarda muhtemelen aynı hasarı alırlardı. Egea yetişkin koruması olarak kötü bir araç değil. Güvenlik donanımı yüksek olan paketleri alınabilir. Fakat Allah Bağışlarsa 4 yaşında bir oğlum var. Yeni araç alacak olsam çocuk puanı nedeniyle bu aracı almam. İçime sinmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALPHA LION KING

    Yaşam alanı gayet yerinde duruyor. Hava yastığı açılmış, içindekiler sağ salim çıkmış. Eleştiren neyi eleştiriyor anlamadım. Ön yargılar mantığınızı köreltmiş.
    Olurmu hocam egeada çizik bile olmaması gerekiyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarinnn egea aliyorum basicam 120-130 bin tl basip en fulunu alicamm madem cok övüldü hakkini veriyodur ozaman...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma konu.
    Egea görünce arkamı dönerim ama sırf sevmediğimden dolayı. 40 yıllık Volvo gibi demir yığını değil ki kaporta sağlam kalsın. Güncel araçların kaportası darbeyi sönümlüyor, hasar alması çok normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Yok ben trene carpma testi yapicamm kafa kafaya girişicez haberler daha cok yayilir egea tren kazasinda mutlu olsun carpişan araçda sağ kurtulan oldu egea sahibi gülerek koşarak şükür namazi kiliyor diye haber yapilsin.!:))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitarist308 G kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana cevap verenler bloklayıp geçsin , hiç birinize laf anlatmak zorunda değilim ,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaldırımda oturan iki kişiye gözüm takıldı. Muhtemelen egeadaki yolcular. Kaza sonunda sadece boyunluk takılmış oturuyorlar. Varmı ötesi? Hala fanlarımız bıdı bıdı yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.