electrictrainer --- elektrik pokemonları için traingrasselectrichere --- çimen ve elekrik pokemonları için trainfireflyinghere ---hava ve ateş pokemonları için trainrockwaterhere --- su pokemonları için traindarkhere --- dark pokemonlar için traindragonicehere --- ejderha ve buz pokemonları için trainonmeplease trainonmeplease3 (Bug/Steel type) trainmew --- Psychic pokemonlar için traingrasswaterhere --- çimen ve su pokemonları iiçin traingroundfightinghere --- dövüş pokemonları için trainelectrichere2 ---elektrik pokemonları için trainbughere --- düşük leveller için trainrockhere --- düşük leveller için TrainBugsHere --- düşük leveller için fireflyingtrainer -ateş ve hava pokemonları için Buglevelling ---böcek pokemonları için trainsteelhere --- Steel Pokeler İçin icedragontrainer --- hem dragon(ejderha) hemde ice(buz) pokemonları için yararlı bir trainerdır. trainonmepleasex --- düşük leveller için Yada Bug/Steel/Type
zaten en baş konuda herşey yazıyo ben ondan aldım bide emeğe saygı demeğin kopyala yapıştır yaptım
ctrl w ye basma
basma demiştim
saol
ya bu train isi nasıl oluyo ayrıntılı bicimde yazarmısınız
electrictrainer(elektrik pokeleri için)
traindarkhere(karanlık pokeler için)
trainmew (Psychic)
trainelectrichere2(elektrik pokeleri için)
Buglevelling(böcek pokeleri için)
bugtraining(böcek pokeleri için)
steeltrainer(çelik pokeler için)
invincible9332 (düsük levelli karanlık pokeler için)
trainfirehere2(ates pokeleri için)
traingroundhere2(toprak pokeleri için)
trainormalhere(normal pokeler için)
grassmaster777 (düşük levelli ateş pokeleri için)
Train Fire Pokemon Here(ateş pokeleri için)
iKi TuR PoKeMoNLaR iCiN oLaN TRaiNeRLaR:
traingrasselectrichere(çimen ve elektrik pokeleri için)
trainfireflyinghere(ateş ve uçan pokeler için)
trainrockwaterhere(kaya ve su pokeleri için)
traindragonicehere(ejderha ve buz pokemonları için)
traingrasswaterhere(su pokeleri için)
traingrasswaterhere2(su pokeleri için)
trainonmeplease(su pokeleri icin)
trainonmeplease3 (böcek ve çelik pokeleri için)
traingroundfightinghere(toprak ve dövüş pokeleri için)
fireflyingtrainer (zehir ve alev pokeleri için)
icedragontrainer(buz ve ejderha pokeleri için)
trainlowlevelgrasselectric (dusuk levelli elektrik ve çmn pokeler için)
ya bu train ne bi anlatın gozunuzu seviyim bizde kullanak sunu nasıl oluyo bi anlatın yaw
train pokelerin lewel artması için gerekli yazıon train i computer controlden ismini kopyalayıp sawaşıp lewelini artırıyon
Yaw simdi trainer da söyle oluo aslında sen bi kullanıcı hesabıyla dövüşüyosun ama o kullanıcı öyle bi ayarlamışki sen eğer hayalet trainer kullanıosan o nun hesaptaki pokiler senin hayalet i etkilemeyen saldırı yapıo sende hepsini tek tek eziyon.
sağda battle any member (computer controlled) yazıo ona tıkla bulduğun trainer ın adını yaz geliştir pokeni yaw.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme