Şimdi Ara

Trafikte saçma sapan sağdan geçip ani fren yapan kişiye vurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhabalar. Bugün şehiriçi iki şeritli ancak sağ şeridin park etmek için kullanıldığı bir yolda ticari bir araç hızlı şekilde gelip önüme kırmış ve ani fren yapmış bulunmakta. Eğer dalgınlıkla 1 saniye frene geç bassam birbirimize vuruyorduk. Altımdaki araç yeni model bir araç olmasa, evdeki diğer 2008 x5 olsa basıp vurmak içimden çok geçtiği için soruyorum, acaba bu durumda kim haksız olurdu? Elimde bu kayıtlar olacak tabi

    Trafik insanların hata yapabildiği bir yer ve bu yüzden insanlara korna çalıp strese bile düşürmemeye çalışırken bu olay artık sinirlerimin son noktasına oynadı diyebilirim. Sinirlenme sebebim ise şahıs u dönüşü yaparken hızlı geldiğim için yol vermemeyi uygun bulmam ve buna karşılık kasıtlı yaptığına inanmam.

    Videolar aksiyon kamerasıyla çekildiği için arada bir sürü mesafe varmış gibi duruyor ancak ben yazayım şimdiden, araç sağdan gelirken tamponumun sağ tarafı farlarının alt hizasının sağına gelecek şekilde önümden gidiyor ve aramızda mesafe kalmamıştı, silme durdum diyebilirim. Aksiyon kameralarının lensleri sağolsun, sanki arada 5 metre varmış gibi gösteriyor


    Bu konudaki görüşleriniz nelerdir acaba?




    Herkese iyi günler dilerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyClocker -- 12 Mayıs 2017; 19:6:16 >







  • Hocam bunlar yine iyisi ya yanında eşi varken geçemeyeceği yerden makas atmaya çalışanları görüyorum ben her gün uzun yolda. Adam ben fren yapmasam kamyona girecekti daha geçen, altında da 1.6 hitler motorlu vw Bora var, ben biliyorum o motorun gitmediğini daha ne zorluyorsun da canınla oynuyorsun, ama gel gelelim insanımızın canı ucuz işte bilinç olmayınca böyle, sonra adı da kaza oluyor tabi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasti bir şey yok gibi . Sanırım siz de tam o geçerken biraz gaza basmışsınız ama tümseği görünce vazgeçmişsiniz. Sağa parkeden araba olduğu için o da tümsekten hızlı geçerim düşüncesi ile sizi geçmiş.

    Aslında klasik yorumumu yapayım ticari kullanıyor işte hiç bulaşmamak lazım.

    Dün de bana yapıldı benzeri eski kasa Polo ve doblo kapışıyor yokuşa gelince ikisi de öldü benim de alakam yok ikisiyle tam geçicem önüme doğru kırmaya başladı. Kornaya basınca hemen hareketler falan
  • Soldan ağır gittiğiniz için sağdan geçmeye çalışmış ama hızlı gitmiş
    sizin önünüze kırmadan sağdan gitmiş park eden arabayı sollamış pek bişey yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 12 Mayıs 2017; 22:16:57 >
  • Bu kişiye vurmak haktır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yine bana yapilanin yaninda hicbirsey . Sabah temde 60 - 70km/sa dur kalk giderken sagdan onume panelvanla girip aci frenle durdu tabii bende arkasinda frene yapistim cm lerle kurtardim. Benim onumdeki aracla takip mesafem vardi, oraya girdi.

    Dur kalk trafikte 1 araba onde gitsen ne olur 5 araba geriden gelsen ne olur. Orada kaza olsaydi arkadan carpan ben olacaktim birde ugrasacaktik bir suru. Sonra sagina girdim yuzune baktim pisman pisman bakiyor.

    Velhasıl kelam trafikte acele etmeyip saygili sabirli olmaliyiz.Yer yer benimde hatalarimi diger suruculerin absorbe ettigi olmustur.Fazla takilmamak lazim.Gecmis olsun diyelim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maletef fiarino yolunda gidiyor biraz aranıza takip mesafesi koyun bazı kişilerin matamatiği kötü bu yüzden takip mesafesini iyi ayarlıyamıyorlar sizde bu kişilerin arasında olabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri Kristası -- 12 Mayıs 2017; 22:35:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplanması gereken bir kaç soru var.

    1- Bu araç neden sağdan geçiyor?
    2- Sağdan geçmesine sebep olan siz misiniz?
    3- Sizin yüzünüzden sağdan geçtiyse neden siz sağa geçip yol vermediniz?
  • istanbulda 500 kere gördüğüm bir olay. bence suçlu sağ şeride parkeden
  • her gün trafikte benzerlerini yaşadığım için çok garibime gitmedi.. hafif ticarilerin yarısından fazlası böyle.
  • Sol şeridin fatihleri damlamaya başlamış. Kardeş dikkat ettiysen yol park edenlerden dolayı tek şerit gibi işliyor. Siz arkamızdan geldiğinizde en iyisi dörtlü yakıp sağda duralım biz.. Yoksa Maazallah bizim yüzümüzden sağımızdan geçip önümüzde fren yapmak zorunda kalabilirsiniz. Suçlu biz oluruz ne işimiz var ki solda
  • kasıt yok ağır cehalet ve sığırlık var ama artniyet kesinlikle yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazalık bir durum yok ama yaptığı yanlış yine de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasisli yol, sağda park eden araçlar, akış hızı belli, daha neden sağdan yardırıp 1 araç önünüze geçmeye çalışır anlamıyorum. Bence suç tamamen Fiorino da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cellman406

    Sol şeridin fatihleri damlamaya başlamış. Kardeş dikkat ettiysen yol park edenlerden dolayı tek şerit gibi işliyor. Siz arkamızdan geldiğinizde en iyisi dörtlü yakıp sağda duralım biz.. Yoksa Maazallah bizim yüzümüzden sağımızdan geçip önümüzde fren yapmak zorunda kalabilirsiniz. Suçlu biz oluruz ne işimiz var ki solda

    Bekleyip dörtlüleri yakın demiyorum, yolun arkadaki 4 kilometresi de sağ taraf sadece park için kullanılırken gelip bunu denememelisiniz, denememeliyiz diyorum. Dalgınlıkla önümdekine vurabilirdim, ticari de önündekine vuruyordu. Aksine trafikte yüksek seyir hızları haricinde yol veren, teşekkür almayı seven bir insanım, insandım hiç değilse.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanı kaynayan bir arkadaş, böyle sürmeye devam ederse başkasından bulur zaten dert etmeyin. Sizde bir sıkıntı yok.

    Bu arada silecekler korkudan altına işedi.
  • Yokuş aşağı biraz kaptırıp fazla hızlanmış, frende de ayarı fazla kaçırmış sanırım. Acemi freni gibi duruyor. Bir de kasise denk gelmiş galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.