Şimdi Ara

Trafikte makas atanlar - Onlara göz yumanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamın Aleyküm ilk arabamı Allah nasip ederse pazartesi almaya gidiyorum burada sizlere danışmıştım kırmızı Ford Focus. 3 sene babamın Hyundai h100 aracını kullandım 1 2 kere trafik magandası ile karşılaştım. Aracımı aldıktan sonra ilk işim araç kamerası almak olacak fakat bu trafik magandalarını şikayet edebileceğimiz bir yer var mı? İzmir'de maganda biraz çok. Telefonla ya da video ile bilgilendirme yapsak takip ederler mi ve yasal işlem yaparlar mı ?



  • AliOzkanh kullanıcısına yanıt
    Hayirlisi olsun bende izmirde oturuyorum. Yolda size ve diger insanlarjn hayatini tehlikeye atacak bi eylem yapilirsa goruntusu oldugu takdirde sikayet edebilirsin. Polis cevirmede yakalar gerekeni uygular .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanyuce35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim fakat nereye şikayet edeceğim onu sormuştum hocam :)
  • AliOzkanh kullanıcısına yanıt
    Pardon ben yanlis anlamisim :)

    Sikayet edecegin numara : 0 232 3881377


    Sube ise bornova da kipanin karsisinda bulunuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyuce35 -- 29 Ocak 2016; 18:23:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün izmir çeşme otobanında i30 patlıyodu orta şeritten sağa geçip en sol şeride makasladı tıra giriyodu adam yol vermese.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz şeyi yılmadan yapma imkanınız yok. Artı şiakyetinizin sonuca ulaşıp ulaşmadığıda muamma.
  • Siz yine kamera alın ama bir yerlere göndererek bir şey elde edeceğini sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube'a koy şikayetten daha etkili
  • Onlar makas atıyorsa sende gaza aban ve onla yarış dostum.Trafikte en sevdiğim şeydir bana makas atanı rezil etmek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramiz Karaeski -- 30 Ocak 2016; 17:59:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makas atana sanki şerit degistiriyormusun gibi direksiyon kirarsan sana carpmamak için su kanalina uçtuğunu goreceksiniz aracim o zaman tempra olduğu için cook çok kapısı değişirdi umrumda olmadi acaba valla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=--02ESq57qo E5 Cennet civarında giderken bakın kimi gördük
  • Hah işte bak bunu yakalayıp sopayla döveceksin ayıptır yahu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün ankara daydim.ulus dan gecmek zorunda kaldım.şirket arabasina binmiş hundai ile herkese makas atiyor ama nasıl makas.milimle geciyor.banada yaptı.makas aticagini anladigim icin ucunu kacırı verdim yoksa takıcam cunku.ilerde ışıklarda yakaladım.camdan neden makas atiyorsun dedim.işine bak tarzı el kol kaldiriyor.1 gun bile katlanamiyorum buyuk sehirlere.
  • Ben eve gidene kadar kurallara uymayan 5 kişiyi ihbar etmezsem, gece uyuyamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet mantıklı bir davranış biçimi değil. Üniversiteye giderken günde ortalama istanbulda 130 km yol yapıyordum. Gençlik de var. Sol şerite kamyonlar girdiğinde sağından geçip önüne kırıp yavaşlıyordum. Taki sol şeridi terk edene kadar. Bir gün sözüne itimat ettiğim bir büyüğüm bana o kamyonlardan bir tanesi terse gelipde frene basmayıp gaza basarda aracınla birlikte seni de altına alırsa ne yapacaksın dedi!!! Sonra düşündüm dediği gerçekti. Ben tek kişiyim onlar binlerce... Yani size söyleyeceğim kimseyle uğraşmayın. Her gün 3-5 tane şikayet edersin bunlar gene bitmez. Bu iş eğitim sorunudur. Eğitim olmadıktan sonra hiçbirşey düzelmez. Siz uğraştığınızla kalırsınız..
  • izmirde maganda mı çok ?

    en güzel trafik burada.

    ankaraya ist. ye git. ilk gün delirir. izmirin ilk asfaltını öpersin.
  • Makas atanı sizde sıkıştırın şikayetten daha etkili, hem sinirinizi atarsınız.Küçükçekmece de bana az daha kaza yaptıracak olan veledi, havalimanı kavşağında yakaladım.Kapılarını kilitledi. Ama onun o korku hali hiç bir trafik cezasıyla ölçülemez..
  • bu memlekette sol şeridin sollama şeridi olduğu ve sürekli işgal edilmemesi gerektiği, yol vermenin erkekliğe leke sürdürmeyen birşey olduğu, ağır vasıtaların en sol şeride çıkmaması hatta sağı müsaitken en sağdan gitmesi gerektiği gibi mevzular öğrenilmediği sürece makas atanlar bitmez çünkü kabul etseniz de etmeseniz de amaç bir yerden bir yere varmaksa yani spor olsun diye yollarda saatleri harcamak değilse makas atmak zorunda kalıyor insanlar

    tabi bahsettiklerim makas atıp youtube a video koyan ergenler veya hırtolar değil
  • Başka bir masum kişinin günahına girmeden bariyerlere bindirseler o kadar güzel olur ki kesin temizlik. geçen gün bir araç orta şeritte hız sınırının 60 olduğu trafikte 55-60 ile önümde ilerliyor ne oldu nasıl olduysa yanımdan bir araç hızlıca geçti bu önümdeki aracın önüne aniden kiriverdi az daha onlar birbirlerine bende arkadan bunlara çarpıyordum. saliselik olay çünkü hızım az ama nolur nolmaz kısacası en güzel temennilerim onlar için ancak masumların günahına girmeden lütfen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahalil -- 10 Şubat 2016; 2:06:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Eğer şehirler arası yol kastediyorsanız doğru ancak şehir içinde sollama şeridi diye bir şerit yoktur. Hız sınırı bellidir kırmızı ışıklar, bir sonraki kavşakta sola dönmek zorunda olanlar, yoğun trafikte ilerlenemeyen yollar vs kısacası otoban ve şehirler arası yolda değilseniz sollama şeridi diye birşey yoktur yeri geldiğinde ambulans bile emniyet şeridini kullanıyor. Ki burada birçok kişinin bahsettiği konu şehir içi trafiği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.