Şimdi Ara

Trafikte hem hatalı, hem de haklı çıkmaya çalışan bir sürücü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sabah başımdan geçen bir trafik olayını paylaşmak istiyorum sizlerle. Suçum varsa lütfen söyleyin.

    Ankara sabah saatleri yoğun trafik; Sıhhıye'den yeni yapılan tren garına gitmeden sağdan Adliyenin ordan Demirtepe'ye döneceğim bir baktım solumdan tek şeritlik yola girmeye çalışan bir araç. Neredeyse yan yana geldi araçlarımız aynalar sürtecek, ben de kurtarmak için hızlandım ve geçtim zor bela atlattım olası bir kazayı. Sol iki kapımdan vuracaktı yoksa solumdan girmeye çalışan araç. Bir baktım ki araç sürücüsü hanımefendi, sanki birden yoluma dahil olmaya çalışıp, arabayı üstüme kıran kendisi değilmiş gibi almış eline telefonu arkamdan aracımın fotoğrafını çekmeye çalışıyor trafiği de tehlikeye atarak iki eliyle telefon tutup aynı anda direksiyonu da tutmaya çalışıyor ama beceremiyor. Arkada da bir yavrucak var.

    Arkamdan geliyor aracıyla telefonla konuşarak, belli ki gidiş yollarımız aynı. 1 km. sonra sola ve sağa trafik ışığıyla bölünmüş Anıttepe'deki Anıtkabir'e ve Eskişehir yoluna dönen yola geliyoruz ben sağa gideceğim o da arkamda. Arkamdayken sol şeridi de dolu sinyal veriyor sola geçecek. Sol şeritteki araçlar kornaya basıyor tabi neden önümüze geçmeye çalışıyorsun dercesine. Neyse zor bela geçiyor sol şeride ve hanımefendinin aracıyla yan yana geliyoruz ben de alkışlıyorum uygunsuz şerit değiştirdiğinden ve 2 dakika önce önüme arabayı kırdığından dolayı. Cam açık, telefonda da konuştuğu kişiye diyor ki "şu anda da beni alkışlıyor"

    Eline telefonu alıp fotoğraf yada video çekince suçlu ve hatalı olmaktan, haklı pozisyonuna mı geçiyoruz. Bu kadar pişkinlik olabilir mi?







  • Gecmis olsun hocam bisey cikmaz. Bayanlara yol vermek yada kacmak lazim biran once. Maltepedemi oturuyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.