Şimdi Ara

Trafikte Dev Tekerli Şnorkelli Pikapların Artmasının Sebebi Nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben bunların hiç toz, toprak çamurlusuna denk gelmedim. Hepsi cillop gibi.
  • Gerçek off-road'cılar toyota Land cruiser, prado fln alıyorlar. Hafta sonu aracı olarak kullanıyorlar onları. Bunları gündelik hayatta kullanmak çok zor. Off-road alt takımlı sprinter motorlu 80 model bir G300'de yürüyerek çıkılmayacak bir rampayı yan koltukta deneyimlemiştim. Gerçekten çok zevkli bir duygu ama bunlar oyuncaktan ibaret biraz
  • Bursa'da sırf bu araçları satan galericiler mevcut.
    Çünkü adam alıyor Ranger'i. Yükseltme, jant, lastik, dodik...Zaten doğal olarak sıkıntılı araçlar. Viraj performansları iyice bozuluyor.
    Heves kaçınca da satıyorlar.
    Karavan işi de böyle. Göreceksiniz, önümüzdeki yıllarda yer gök satılık karavan olacak.
  • Hafta sonları dağa bayıra pikniğe kampa gidenler için uygun.
    Fiyatları uygun
    Pajero almaktansa aynı alt yapıya sahip l200 alıp off-road yapmak için uygun.

    Ama ben yine de almazdım.
  • Ben bahsedilen araçları 2014 yılından beri kullanıyorum, bende amarok mevcut, tercih sebebin 2,0 motordan dolayı MTV nin düşük olması, passat parasının 50 bin altına daha ilgi çekici bir araç almam, her hafta sonu dağa çıkmam, şirketimde araçlarımın dolu olduğu anda arkasına mal atıp krizi çözmem. Yaklaşık 500 kg civarı taşıyor.


    Trafikte ciddi anlamda saygı duyuluyor, normalde yol vermeyecek taksici bile öndeki barları görünce yol veriyor, sol şeritteysem arkama gelen led farlı araçlar sellektör yapmıyor, tampon tampona taciz olmuyor, olan olursada kendi bilir, kafası giyotin gibi kesilir.


    Alırken çok tedirgindim, çünkü binek araçtan geçiyordum ve aracı teslim aldıktan yarım saat sonra iyiki almışım demeye başladım. Şu an için o kadar yüksek araçtan anca çok özel araçlar için inerim, misal ferrari falan ( hayal işte )


    Dezavantajlarına gelince M/T 32x11.50 R15 lastik taktığında vizeden geçmiyor, yüksekliği 55 cm üzerinde ise yine vizeden geçmiyor ( çözüm olarak arkaya ek tampon yapılması gerek ), yükseltme kitleride vizeden geçmiyor, yani bir vize için tak çıkara 1000 lira vermeniz gerek, yakıt olarak şehir içi 10 LT civarı yakıyor, offroadın ucu açık.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.