Şimdi Ara

trafık sıgortası pahalı degılmı,aracın yırmıde bırı kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arac 20 bın tl ıse trafık sıgortası 800 tl olmus yanı neredeyse yırmıde bırı kadar,pahalı degılmı
    cunku tek seferde odemek lazımmıs ve taksıt yok

• aracın değeri önemli değil. sonuçta trafik sigortası karşı taraftaki aracın hasarı ya da insansa yaralanma ölüm gibi durumları için var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gramatik -- 17 Aralık 2019; 23:32:3 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yukarıda cevap verilmiş. Kendi aracın değil karşı taraf için yapılan bir şey bu

• 130 bin TL lik araca 500 kusur liraya trafik sigortası yaptırdım. + 3 Taksit + Çekici + Ev ve araba için 1 defaya mahsus çilingir hizmeti de cabası. Biraz araştırın ilk girdiğiniz sigortacıya meh demeyin.

39.000tl teminat için fena bir para ödemiyorsun aslında ufak tefek kazalarda cebinden 5-7bin tl çıkmasını önler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanın nesi ucuz ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-3C8697718

E bu kadar az kazanıyorsan binme zaten gözünü seveyim bisiklet al.
    trafık sıgortası yıllık 50 bın tl olsa aynı cumleyı onada yazacagına her ıddaya varım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 18 Aralık 2019; 12:56:7 >

Orijinalden alıntı: Nacila

130 bin TL lik araca 500 kusur liraya trafik sigortası yaptırdım. + 3 Taksit + Çekici + Ev ve araba için 1 defaya mahsus çilingir hizmeti de cabası. Biraz araştırın ilk girdiğiniz sigortacıya meh demeyin.
    Kaçıncı sigortacıya "meh" dediğinizin önemi yok. Hepsi sigortalanacak araç ve şahsın bilgilerini bir sisteme girer, farklı firmalardan teklif alır, en uygun fiyatlı teklifi müşteriye sunar.

Sizin "meh" dediğiniz sigortacının herhangi başka bir sigortacıdan farkı yok.
  • Orada yanlış bir hesap var. Benim aracımın değeri 100 bin, ama benim kaskom da 800 TL. Sürücü ile ilgili, geçmişinizde kaç kaza yaptınız, yaşınız gibi faktörler var. Kaç yıllık zorunlu trafiğiniz var, hangi basamaktasınız? Bunların hepsi etken. Genç ve ilk arabası olan birisi iseniz, bu rakam normaldir.

Orijinalden alıntı: Bethesta

Orada yanlış bir hesap var. Benim aracımın değeri 100 bin, ama benim kaskom da 800 TL. Sürücü ile ilgili, geçmişinizde kaç kaza yaptınız, yaşınız gibi faktörler var. Kaç yıllık zorunlu trafiğiniz var, hangi basamaktasınız? Bunların hepsi etken. Genç ve ilk arabası olan birisi iseniz, bu rakam normaldir.
    Çünkü siz de aynı arabalara çarpabilirsiniz 20.000 liralık Şahin de aynı arabalara çarpabilir.

Orijinalden alıntı: Guest-3C8697718

Çünkü siz de aynı arabalara çarpabilirsiniz 20.000 liralık Şahin de aynı arabalara çarpabilir.

Alıntıları Göster
    Konuyu anlamadınız herhalde, alakasız bir cevap vermişsiniz... elma ile armut misali...

Arkadaş 20/1 oranında demiş tutarı, bende hayır, benim araç 100 bin TL'lik, benim de prim 800 TL diye yazdım... yani öyle bir oran yok.

Ayrıca trafik sigortası tutarını "çarpabileceğiniz" araçlar belirlemiyor!

Her yıl 2 kaza yapan ile yıllardır hiç kaza yapmayan aynı tutarı ödediğini mi zannediyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 18 Aralık 2019; 14:7:58 >

• B.Avcı B kullanıcısına yanıt
    Sbm den fiyat çıkartirsin. En ucuz veren firmayı bulursun. O firmanın ilcendeki acentesine googdan ulaşırsın. Gider en uygun paraya yaptırırsın. Herhangi bir sigortacidan teklif aldığında her firmanın teklifini sunmuyor elindeki firmaların tekliflerini veriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.