Şimdi Ara

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mert bbc
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
4.467
Cevap
97
Favori
374.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar. Yeni c-max 1.6 dizel txp araç aldım. Kasko yaptıracağım. Aracı engelli 8 yaşındaki yeğenim üzerinden alıyorum. Bana bir fiyat verecek olan var mı? İzmir'deyim.
  • AK sigortaya bulaşma derim, en azından EGE bölgesinde yaşıyor veya geçmeyi planlıyorsanız...Pert araca 3 ay sonra ödeme yapabildiler !!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seka_1905

    Kaskom ergo isviçreden ve yakında bitecek. Autoking'de mini onarım yaptırmıştım. Sigortama dahil bir hizmetti. Görüştüğüm yeni acente ergo isviçre'nin hasarsızlık sırf kendilerinde gözüksün diye mini onarım değil de tampon onarımı olarak göstermişler. Bu yüzden tramerde aracım hasarlı gözüküyor. Ergo isviçre dışında herhangi bir yere gittiğimde ise aracım hasarsız gözükmüyor. Eski acenteme gidince bu durumun sadece ergo'da olmadığını tüm firmaların bunu yaptığını söyledi. Hangi acente doğruyu söylüyor? Saçma sapan bir sebepten aracım hasalı gözkürse bu satarken de beni sıkıntıya sokar. Eğer ergo isviçrenin acentesi yalan söylüyorsa inadına da olsa yaptırmam oraya böyle üç kağıtçılık olmaz. 1100 liraya anadolu sigortadan çıkmıştı şimdi ise 1600 TL. Sırf 300 liralık autoking onarımı yüzünden. Poliçemde mini onarım dahildir diyor ama hasarsızlığın sadece onlarda geçerli olduğunu yazmıyor. Çok kafam karıştı şimdi sizce hangi acente haklı? Sigortam.net'i aradım onlar da auto king hiç bir sigorta şirketin hasarsızlığı bozmaz dedi. Ergoya özel bir uygulamadır dedi.


    Ergo sigorta kasko poliçelerinde, Auto King Mini Onarım hizmeti olduğunu bilmiyordum.

    Kasko poliçeniz hasarsızlık indirimi bu onarımda aynı şirkete devam etmeniz durumunda düşmeyecek , fakat farklı şirketlere geçmeniz halinde hasarlı olarak kabul edilecek.

    Bahsettiğiniz gibi Auto King te yapılan mini onarımlar , sigorta şirketince hasar dosyası ile işlem görmez , Auto King Firmasında , ilgili poliçe onarım haklarınız düşer...

    Haklı haksız ortada malesef :( ...

    Geçmiş olsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _ahmet_

    1.2 16v 2007 renault araba ıcın %65 indirimli full kasko 470 TL iyimidir sizce . bana fazla geldi sanki cunku %65 muafiyet var.

    Ne dersiniz 15 gun var, Başka yerden tekli alayımmı yeterlımı fiyat



    Şirketiniz ve poliçeniz dahilinde alacağınız hizmetleri bilmiyorum , ayrıca plaka da önemli ... fakat çok yüksek bir rakam değil bence . Farklı şirketlerden teklifler alıp karşılaştırabilirsiniz tabiki
  • Allianz sanırım sizde allianzdasınız , tüm oto 34 plaka %65 muafiyet 470 TL fiyat verdiler, Ancak ben zaten mini onarim falan kullanmıyorum ne yazık ki allianzda eskiden mini oto gibi secenkler vardı , şimdi tek paket var, %65 cıkarttıgım zaman 1200 küsüre sıfır kasko geliyor, Bayağı pahalı , yani muafiyeti çıkartsam bana pahalı geldi
  • liberty sigortayı kullanan oldu mu? nasıldır?
  • Merhaba,

    İyi sigorta şirketi, kötü sigorta şirketi, en doğru tercih bilinçli sigortacı, bilinçli sigortalı'dan geçmektedir.

    ancak genelde her sigortacı ve sigortalı poliçe üretiminde işin rakamsal boyutu ile ilgilendiği için bir rizikonun gerçekleşmesi sonrasında yaşanan hayal

    kırıklıkları ile baş başa kalmaktadır.

    örneğin, bir kasko sigorta poliçesi satın aldınız ve aracınız 2011 model, bu araca kim eşdeğer bir cam takılmasını ister ? poliçe üretiminde acentanız sizi

    ürkütmemek için '' YETKİLİ SERVİSTE CAMI ORJİNAL TAKTIRMANIZ DURUMUNDA HASAR BEDELİNDEN %25 MUAFİYET UYGULANACAKTIR. BUNUN İÇİN

    SIFIR KM ALDIĞINIZ 2011 MODEL ARACINIZA YAN SANAYİ CAM TAKTIRMANIZ GEREKİR. '' diyebilir.


    Şu sigorta şirketi iyi bu kötü diyemem ama alternatif çok bence bir kaç sigorta şirketinden teklif alın ve bütün sayfalarını okuyun doğru tercihi yapın derim.






  • Arkadaşlar selamlar. İmzanda gördüğünüz araca kasko yaptırma telaşı içindeyim bu hafta.

    Malesef şirket sayısı fazla olunca hangisini seçeceğini bilemiyor insan.

    En uygun fiyatı aracım için Euroko sigorta verdi az önce. ama teminatı 40.000 TL. Bana çıkarılan poliçe fiyatı ise 1060 TL. Ama full kasko.
    Ondan önce de Anadolu Sigorta ile görüştüm. 200.000 TL teminatlı Birleşik Kasko paketi adı altında 1250 TL fiyat çıkardılar.
    Gün içinde gene Axa Sigortadan falan fiyat aldım. 1400 TL çıktı.



    Bir arkadaşımda Aksigorta diye tutturdu. Biraz pahalı olur ama, hasarın karşılığını en kısa zamanda hesabına yatırırlar dedi. Diğer firmalar uğraştırır falan diye zırvaladı.
    Açıkçası ben Aksigortaya sıcak bakmıyorum.

    Sizce ne yapmalıyım? Anadolu Sigorta hakkındaki görüşlerinizi alayım.

    Anadolu Sigorta'dan kasko yaptırıp da sorun yaşayanınız var mı?

    Şimdiden cevaplar için teşekkürler.





  • Merhabalar,

    Sigorta artık göreceli bir kavram oldu. Kimine göre o şirket kimine göre bir diğeri hasar anı ve sonrası sıkıntı yaşatmıyor deniyor. Sizin için önemli olan Türkiye'nin ilk 5 sigorta şirketleri arasından uygun olanını a yaptırmanızdır. Bunlarıda elerken fiyat + anlaşmalı servis ağı + mini onarım hizmetini barındırmasıdır. Bunların bütünü kapsayan bir sigorta şirketine aracınızın kaskosunu yaptırmanızı öneririz. Başından bahsettiğim gibi ilk 5 şirket olması muhtemel bazı sıkıntıları yaşamamanız anlamına gelmez.

    İyi çalışmalar dileriz.
  • haziran 2010'da 2010 model Renault Fluence 1,5dci 105bg ekpresion(lüks paketli) aracı 44000 satış fiyatı ile özürlü adına 31500'e satın aldım. yalnız fatura 30500 kesildi(sigorta ve plaka masrafları faturaya eklenmiyormuş). yaklaşık 10.000 ötv indirimi yapıldı.26.11.2010'da tek taraflı kaza yaptım. 26500 tl masraf çıktı.(iskonto hariç %60). aksa oyakta yeni değer klozu olduğu için %85 hasarlı olması durumunda araç pert edilebilirmiş. harici onarım dediler. ben pert illa pert diyince ikinci el değeri üzerinden pert edilebilirmiş. dosyam sigortaya yollandı fiyat için haber bekliyorum. pert olursa 4-5bin zararım olacak. (eksperin değişiyle). fiyat hesaplanırken aracın durumuna (km'si, kullanım süresi, alınan paketler vs) bakılacakmı. pert olursa ötv'yi yatırıp parayımı verecekler. ne kadar ödeme yapılır. pert olursa aracı satarken bana teklif edeceklermi.
  • Arkadaşlar merhaba daha önce cevaplandıysa kusura bakmayın.
    Bir sene önce aldığım sıfır aracıma ankara emniyetin internet sitesinden plaka seçmiştim. Şu an aracımı satıp yeni bir araç alırsam bu plakamı yeni aracıma aktarabiliyor muyum? Yani plakası olmadan aracımı satabilir miyim?
  • 41 ve 34 plaka arasında yıllık Kaza sigortası ne kadar fark eder acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ___Murat___

    41 ve 34 plaka arasında yıllık Kaza sigortası ne kadar fark eder acaba?




    HUSUSİ YENİ KAYIT TRAFİK SİGORTASI

    41YK001 -----> 248,50

    34YK001 -----> 305,62
  • teşekkürler
  • haziran 2010'da 2010 model Renault Fluence 1,5dci 105bg ekpresion(lьks paketli) aracэ 44000 satэю fiyatэ ile цzьrlь adэna 31500'e satэn aldэm. yalnэz fatura 30500 kesildi(sigorta ve plaka masraflarэ faturaya eklenmiyormuю). yaklaюэk 10.000 цtv indirimi yapэldэ.26.11.2010'da tek taraflэ kaza yaptэm. 26500 tl masraf зэktэ.(iskonto hariз %60). aksa oyakta yeni deрer klozu olduрu iзin %85 hasarlэ olmasэ durumunda araз pert edilebilirmiю. harici onarэm dediler. ben pert illa pert diyince ikinci el deрeri ьzerinden pert edilebilirmiю. dosyam sigortaya yollandэ fiyat iзin haber bekliyorum. pert olursa 4-5bin zararэm olacak. (eksperin deрiюiyle). fiyat hesaplanэrken aracэn durumuna (km'si, kullanэm sьresi, alэnan paketler vs) bakэlacakmэ. pert olursa цtv'yi yatэrэp parayэmэ verecekler. ne kadar цdeme yapэlэr. pert olursa aracэ satarken bana teklif edeceklermi.

    _____________________________
    Murat Bey,
    yukarıdaki konuyu bence araştırın.
    bu tür araçlar 5 yılda bir satın alınabiliyor.pert veya çalınsa dahi...




  • arkadaşlar erzurumda ikamet ediyorum. konyadan vekalet yoluyLA(VEKALETTE ADRESİM ERZURUM GÖRÜNÜYOR) KONYADAN BİR ARABA ALACAĞIM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İŞLEMLERİ YAPILACAK.ARABANIN PLAKASI 42 . BUNUN DEĞİŞMESİNİ İSTEMİYORUM(25 OLMASINI) BU MÜMKÜN MÜ BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VAR MI
  • Arkadaşlar merhaba. Ankarada zorunlu sigorta için 190 TL fiyat / 4 taksit nasıl sizce. Acente %10 indiriminiz var dedi. Sanırım bu sistemin uyguladığı bir indirim. Yalnızca onu uygulamış, kendi kontenjanından bir indirim uygulamadı gibime geliyor. Fiyatı telefonla aracı satın aldığım yerden aldım. Ne dersiniz bu fiyata? Sigorta şirketi Aksigorta imiş.
  • arkadaşlar,
    Sigorta şirketi ile problem çözümünde uzman istanbulda tavsiye edeceğiniz avukat bulunmaktamıdır.
    Teşekkürler,
  • Arkadaşlar yeni bir araç aldım 34 plakalı. Alırken notere plaka aynı kalsın dedim. Acaba 41 yaptırsam kaskoda çok farkeder miydi? Şimdi bir de arabaya LPG taktıracam, ruhsat değişecek zaten. Değişirken plakayı da 41'e çevirtebilir miyim?

    Araç 2004 model Renault Laguna 1.6 Privilige, Ağustos'da biten kaskomdan dolayı %30 indirimim vardı. Acaba kaskoyu kaça yaptırabilirim?
  • Arkadaşlar başka bir ildeki bayiden sıfır araç alındığında ikametgahımızın olduğu ilde tescil ettirme prosedürü nedir.?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.