Şimdi Ara

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (179. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.468
Cevap
97
Favori
374.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sigortamın bitmesine 3 gün var.sbm online'dan aldığım en düşük teklif 608 lira. 3-4 gün sonra sigortam bitince teklif alsam daha düşük fiyat çıkar mı yoksa şimdi mi yaptırayım?
  • Zorunlu trafik sigortası kaskodan fazla çıkıyor.trafik teröristlerinin cezasını mazlum insanlar çekiyo.birileri yol ortasında drift yapıyor 700 tl sigorta ödüyor birileri evinden işine işinden evine gekiyor 1200 tl sigorta ödüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızı ışıkta geçenleri ,iett duraklarına park edenlerin,yaya geçidinde yaya ya geçiş hakkı vermeyenlerin,her yerde drift yapanların,müziğin sesini aşırı açanların,trafikte yavaş giderek trafiği tıkayanların,yada trafikte aşırı hız yapıp milleti toz duman içinde bırakanların trafik sigortaları yüksek gelmeli devlet buntrafik canavarlarını tespit edip tüm sigorta vergi vb şeyleri bu canavarlara yıkmalı.işinden evine mazlum mazlum gelen adam trafik teröristlerinin bedelini ödememeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.parolo kullanıcısına yanıt
    Altına imza mı atarım
  • Kolaygelsin arkadaşlar..Trafik sigortası ile ilgili aklıma takılan bir durum hakkımda görüşlerinizi almak isterim.

    Fiat Fiorino aracım ruhsatta ticari olarak geciyor.Yakın bir zamada aracımı satıp binek bir araç almayı düşünüyorum.Bu durumda ticariden hususi binek araca sigorta devri nasıl oluyor?

    Ticari aracıma yaptığım ödemeler yanıp hususi binek aracıma sıfırdan mı trafik sigortası yaptırmalıyım?

    Bu konu hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.Herkese iyi forumlar..
  • ghosttailor kullanıcısına yanıt
    Merhaba ,



    Trafik sigortasında aktarım bulunmamaktadır. Hasarsızlığınızı ise kamyonetten , hususi araca ne Yazık ki aktaramazsınız. Ancak firmalar o Aracınızın geçmişini görüntüleyerek size uygun flyat çıkartacaktır diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta önce yaptırdığım kaskoyu aracımı satmadan sorgusuz iptal edebilirmiyim?
  • emir341907 kullanıcısına yanıt
    Evet.

    15 gün içinde cayma hakkınız var, 15 günden sonrada istediğiniz tarihte isteğe bağlı sebep belirtmeden kısmi iptal yaptırabilirsiniz.
  • arkadaşlar dün ışıklarda beklerken arkadan bir araç hafif bir şekilde vurdu. indim baktım herhangi bir çizik, hasar vs..yoktu..adam kusura bakmayın dedi ayrıldık. telefon numarasını almadım. sonradan aklıma geldi tampon üzerinde stop lambası vardı inşaalah bir şey olmamıştır diye kontrol ettim ama maalesef çalışmıyor. kamera var araçta..aracın plakası vs görünüyor. plaka bilgisinden şahsa ait telefona ulaşabilir miyim ? ya da kamera kayıtlarıyla beraber dilekçe versem şahsa ulaşılıp hasar karşılanabilir mi? ve benim sigortam bozulmuş olur mu?
  • kerbuga K kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun ,

    Acenteniz aracılığı ile karşı tarafa ulaşabilirsiniz.

    Sigortanız suç sizde olmadığı için bozulmaz hocam.
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    teşekkürler..sigortacıma sordum plakadan arattı ama arabanın sigortası yapılmamış..geçen sene fazla bilinmeyen bir firmaya yaptırmış ama telefonunu bulmak bu şekilde mümkün değil dedi. parçanın fiyatını sordum da şimdi 70 tl'miş takmasıyla beraber 100 tl desek..bilmiyorum uğraşayım mı. benim amacım adama ulaşabilirsem durumu anlatırdım diye düşündüm.. şimdi kamera kaydını sigortacıma verip dilekçe ile mi başvurmak gerekiyor. bir tutanak tutulmadı. kamera ön camda..vuruş anı görünmüyor ama sarsıntı hissediliyor. araç daha sonra yanımdan geçerken görülüyor sadece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerbuga -- 9 Şubat 2017; 15:55:38 >
  • kerbuga K kullanıcısına yanıt
    Şikayetçi olabilirsiniz hocam , emniyet üzerinden telefon numarasına da ulaşabilirsiniz.

    100 TL için uğraşmanız da yorabilir sizi. Tercih sizindir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerbuga

    arkadaşlar dün ışıklarda beklerken arkadan bir araç hafif bir şekilde vurdu. indim baktım herhangi bir çizik, hasar vs..yoktu..adam kusura bakmayın dedi ayrıldık. telefon numarasını almadım. sonradan aklıma geldi tampon üzerinde stop lambası vardı inşaalah bir şey olmamıştır diye kontrol ettim ama maalesef çalışmıyor. kamera var araçta..aracın plakası vs görünüyor. plaka bilgisinden şahsa ait telefona ulaşabilir miyim ? ya da kamera kayıtlarıyla beraber dilekçe versem şahsa ulaşılıp hasar karşılanabilir mi? ve benim sigortam bozulmuş olur mu?

    Ancak emniyetten tanıdığınız varsa onun aracılığı ile bilgilerine ulaşabilirsiniz bunun dışında zor diye düşünüyorum.
  • Aracım Axa Sigortadan kaskolu. Bugün ön cama demir düşmesiyle camda çatlaklar oluştu.
    Axa sigortanın sitesinde cam servisi sorguladığımda sadece İstanbul ve Kocaeli'de cam bayi görünüyor.
    Anlaşmalı servis sorguladığımda ise Renault yetkili servisleri de çıkıyor.

    Kaskom Mavi Poliçe diye geçiyor ve poliçede anlaşmalı yerler dışında yaptırılması durumunda %20 muafiyet ödeyeceğim yazılı. Sigortacıyı aradım fakat kem küm etti, net bir cevap veremedi. Önce ödersin dedi sonra yetkili servis deyince ödemezsin dedi.

    Yarın yetkili servise gitmeyi düşünüyorum. Acaba yetkili serviste cam değiştirirsem %20 muafiyet ödemek zorunda kalır mıyım? Ayrıca tüm tutarı ben ödeyip daha sonra sigorta şirketinden mi alacağım?

    Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  • imparatorlak kullanıcısına yanıt
    Poliçenin üzerinde yazar hangi durumda ne yapılacağı konusunda.

    Axa internet sitesinde bakın, orada antlaşmalı cam servisleri diye yazan yerin dışında bir yerde yaptırırsanız %20 kendi cebinizden ödersiniz.
  • imparatorlak kullanıcısına yanıt
    Eğer aracı yetkili servis dışında bir yerde yaptırırsanız poliçede yazdığı gibi %20 muafiyet uygulanmaktadır. Yetkili servise gittiğinizde hasar dosyası açılması gerekiyor eksper onayı alınmadan camınız değişmeyecektir.
    Aşağıdaki linkte anlaşmalı cam servislerini görebilirsiniz. Bir sorunuz var ise bana özelden mesaj atmanız yeterli tüm soruları içtenlikle yanıtlayacağım.

    https://www.axasigorta.com.tr/Default.aspx?pageID=78
  • imparatorlak kullanıcısına yanıt
    Axa sigortanın mavi poliçesinde yetkili servise de gidebiliyorsunuz , anlaşmalı servise de gidebiliyorsunuz cam için.

    Bunu sigortacınız seçiyor.Poliçeyi yaparken uygun fiyat olsun diye anlaşmalı servis seçmiş ise yetkili servise gittiğiniz zaman %20 siz , %80 Axa sigorta ödeme yapar.
  • kerbuga K kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde mahkemeye gitseniz dahi ve karşı taraf inkar ederse kusurlu bulunmaz.
    Aracın sizin aracınıza vurduğu kamera görüş açısında değil, siz araç sarsılıyor o esnada oradan geçen araç bu kesin o çarpmıştır diye çıkarımda bulunuyorsunuz, büyük ihtimalle o araçtır lakin bu durum kanıt olarak tek başına geçerli değil.


    Velhasıl kelam karşı tarafa ulaşsanız bile inkar ederse şayet yapacak bir şeyiniz yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damneed -- 13 Şubat 2017; 11:56:48 >
  • Bugün servisle görüştüm. Murat Beyin dediği gibi önce fotoğraf aldılar ve cam siparişi verdiler. Exper onay verdikten sonra cam değişimi yapılacak. Benim kaskoda cam değişiminde yetkili servislerde de onarım mümkün olduğu için herhangi bir ücret ödemeyeceğim belirtildi.

    Yardımınız için teşekkürler.
  • imparatorlak kullanıcısına yanıt
    hocam ne demek.Bilgimiz dahilinde buralarda sorulan tüm sorulara yanıt vermeye çalışacağım.
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.