Şimdi Ara

Trafik Polisi ile Tartışmam ve Sonrasında Başıma Gelenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
16
Favori
31.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
657 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yazık ya, insan suçlu bile olsa eşinin,çocuğunun yanında biraz medeni davranır. önüne gelen polis oluyor, egolarını tatmin ediyor galiba.
    geçmiş olsun. İnşallah sorumlular cezasını çeker.
  • Burada Ağız dalışı vs. neysede Polis karşısında kendi canına tehdit oluşturacak bir durum yoksa silahına sarılamaz eğer silahı kılıfında çıkarsa idi büyük hata yapardı ama yapmamış. Diğer taraftan bütün gün bir sürü tiple uğraşan polisinde işi kolay değil en nihayetinde onlarda insan çoluğu çocuğu var evde çocuğuyla karısıyla kavga etmiştir ruh hali bozuktur vs..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akçaköylü

    Kaç kere teröriste müdahale eden polis gördün ben terörün en azgın olduğu 2015-2017 yıllarında iki yıl görev yaptım hakkaride olay şahsın anlattığı gibiyse polis hata yapmış ama olayı da detaylı incelemek lazım kesin kanıya varmak için tek tarafı dinleyerek bir yargıya varılamaz. Boş boş konuşma yok teröriste rica ederler falan diye oturduğun yerden.
    Yanlış alinti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani siz park etmiş bir aracın yanına paralel bir şekilde durarak arkanızdan gelen trafiği aksattınız ve o yolun devlet tarafından sadece size tahsis edilmiş bir yol olduğunu düşünerek yurttaşların Anayasaca korunmuş olan seyahat özgürlüğünü kısıtladınız doğru mu anlıyorum?
    Elbette bizim ülkemizde arabalar sizi noktadan -noktaya götürür , hiç olur mu noktadan-nokta artı 50 metreye gitmek niye geriye 50 metre yürünsün ki araban var yahu kapıdan kapıya gidilecek ne demek 50 metre öteye park etmek ne diye aldık ki biz bu arabaları.
    Elbette maruz kaldığınız tüm hukuka aykırı durumlar için hakkınızı savunun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFBC3338C -- 16 Mart 2020; 11:18:34 >
  • benim anladığım kadarıyla park edilmeyecek yerde park etmiş. polis kafanı kırarım diyince tribe girmiş ehliyet ruhsatı vermemek için uğraşmış. hemen telefona videoa sarılmış .

    polisin tavri iyi değil ama ortada 2 suç var. park yasağı ve ehliyet ruhsat vermede zorluk.

    arkadaş tek taraflı sanki melekmiş gibi anlatmış. ama videoları koymuyor nedense



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realitych -- 16 Mart 2020; 11:27:31 >
  • realitych R kullanıcısına yanıt
    Ortada Bi olay var niye taraf seçiyorsun. Sen değil mahkeme karar verir buna. Boş yapacağına sürecin nasıl ilerleyeceğiz yaz biliyorsan yoksa kapa çeneni.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AO

    Burada Ağız dalışı vs. neysede Polis karşısında kendi canına tehdit oluşturacak bir durum yoksa silahına sarılamaz eğer silahı kılıfında çıkarsa idi büyük hata yapardı ama yapmamış. Diğer taraftan bütün gün bir sürü tiple uğraşan polisinde işi kolay değil en nihayetinde onlarda insan çoluğu çocuğu var evde çocuğuyla karısıyla kavga etmiştir ruh hali bozuktur vs..
    Adam öldüren de hırsızlık yapan da suç işleyen de ruh hali bozuktur, çoluk çocuğu var karısıyla kavga etmiştir onlar da insan?
  • Geçmiş olsun öne çıkardım. Beni de kalbim durduğu sırada yaya olarak %100 suçlu yazmışlardı. Hayata dönünce hakkımı aradım. Karakola gidip sorduğumda defol git burdan kaybol hakkında işlem başlatırız şeklinde tehdit ettiler. Sonrasında adli tıp raporu haklı olanın ben olduğumu kanıtladı. Polislerden de şikayetçi oldum. Hakkını aramaya devam et.

    Benim konu:https://forum.donanimhaber.com/video-yayaya-103-km-ile-carptilar-yetmedi-iftira-attilar-ama-ben-olmedim--138291901
  • Başınızdan geçenlere üzüldüm ancak polisi polise şikayet etmeniz anlamsız olmuş. Bu konularda bilinçlenmediğimiz sürece böyle zorbalıklara maruz kalacağımız bakidir. Elbette olayı bir de trafik polisinden dinlemek gerekli.
  • Ne alaka ya hırsızlık la cinayetle. Belliki bu arkadaş durulmayacak bir yerde durmuş çift sıra park edip yolu aksatmış bunun savunulacak bir yeri mi var? 1 dakikada 1 saniyede olsa durazmazsın kural kuraldır. Polis te muhtemelen arkadaşa seslenmiş arkadaş duymamış poliste bilerek yaptığını düşündüğünden sinirlenmiş sonra olaylar kontrolden çıkmış. Bazı ufak şeyleri tatlı dille diyalogla çözeceksin yoksa ömrün karakola adliye ye gidip gelerek geçer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AO

    Ne alaka ya hırsızlık la cinayetle. Belliki bu arkadaş durulmayacak bir yerde durmuş çift sıra park edip yolu aksatmış bunun savunulacak bir yeri mi var? 1 dakikada 1 saniyede olsa durazmazsın kural kuraldır. Polis te muhtemelen arkadaşa seslenmiş arkadaş duymamış poliste bilerek yaptığını düşündüğünden sinirlenmiş sonra olaylar kontrolden çıkmış. Bazı ufak şeyleri tatlı dille diyalogla çözeceksin yoksa ömrün karakola adliye ye gidip gelerek geçer.
    İstediği kadar sinirlensin kimsenin kimseyi tehdit etmeye hakkı yoktur.Zaten gidiyordum diyor arkadaş.
    Son cümlenize katı lıyorum.
  • çok geçmiş olsun bunlar gibi polislerin görevden alınması şart.
  • kesikparmak kullanıcısına yanıt
    Diyelimki olay aynen anlattığı şekilde oldu. Tek başındaydı ve elinde ispat yok. Ne yapabilecek vatandaş hakkını aramak için? Daha önce yaşamış biri olarak söylüyorum sana. Tanıdık emniyet amirini aramasam sicili e işletecekler. Hep diyorum kolluk kuvvetleri görev saati içerisinde 7/24 kamera kaydı alınmalı. Hatta her memurun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IOserI

    Diyelimki olay aynen anlattığı şekilde oldu. Tek başındaydı ve elinde ispat yok. Ne yapabilecek vatandaş hakkını aramak için? Daha önce yaşamış biri olarak söylüyorum sana. Tanıdık emniyet amirini aramasam sicili e işletecekler. Hep diyorum kolluk kuvvetleri görev saati içerisinde 7/24 kamera kaydı alınmalı. Hatta her memurun.
    devleti devlete şikayet etmek kadar zor birşey yok bu ülkede
  • hocam geçmiş olsun. sonuna kadar haklısınız.
    bunun o polisin münferit bir davranışı olduğunu da biliyorum, böyle söylemeye hakkı yok. polis olması, onu kaba davranmaya itmemeli.
  • "oradan ayrılmak üzere 1 metre civarında hareket ettim" demişsin.

    sonra polis dırdır edip egosunu konuşturup tehdit edince gururuna yediremeyip olaylara başlangıç yapmışsın. Güzel kardeşim sana haksızsın demiyorum haklısın. Ama ne gerek var,hazır ceza kesmemiş , işinide bitirmişsin annen gelmiş, devam et yoluna bas gaza git. Arabada ailen var ne güzel , ufak kızında var. Ne yeri ne zamanı.Alıcan voltanı kaybolcan.Burası Türkiye.

    Bazen sakin olmak iyidir. Ne demişler öfkeyle kalkan zararla oturur.

    Bundan sonra bütün haklarını aramakla uğraş .İnşAllah çözüme ulaşırsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 16 Mart 2020; 12:36:17 >
  • Video var ama yayınlanlamıyorsan %100 CSB kaç yıllık üyeyiz yemezler hafız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazarcep -- 16 Mart 2020; 12:39:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AO A kullanıcısına yanıt
    Poliste sinirlenmiş diyerek yaşananları geçiştirmekte traji komik olmuş.Polis bilerek yaptığını düşünüyorsa durdurup kesecek cezasını sonra gidecek.Tehdit etmek,silahını çekmeye yeltenmek arabaya vurmak nedir ? Bunlar şehir magandalarının yaptığı hareketler,polisin yapması gerekenler değil.Kollluk kuvvetleri ile bir yakınlığınız var muhtemelen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.