Şimdi Ara

Trafik magandasının aracını çizdim. (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
4.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • için rahat olsun bir şeycikler olmaz. benim şu an yanımda çalışan elemanı 2009 kasımında fabrikada bıçakladılar.O.ÇOCUĞU ertesi gün serbest kaldı.nerdeyse 4 sene oldu.hala mahkeme sürüyor.benim eleman iri kıyım.arkadan bıçaklamasaydı onu telef ederdi.o piçte hala ortalıkta dolaşıyor.seninki yanında devede kulak.mahkemeye verse 4-5 sene mahkeme sürer zaten.burda en büyük sorun adalette.hak edene ceza yok memlekette.o yüzden A.B.D yi sevmesemde adamların adalet anlayışına hayranım.
  • bence iyi yapmışın görmediyse tabii
  • Google'a "tavana denyo yazdım" diye arattırdım. İlk satırda çıktın hocam:)
  • adamın yaptığı yanlış daha büyük yanlışta yanlışa yanlışla cevap vermek olmuş... adam sana maddi zarar vermiyor ki gidiyorsun adama maddi zarar veriyorsun...! arabanın ne suçu var...! birisinden emanet almışta olabilir arabayı... eğer öyleyse bu zarar doğrudan emanet verene gider zira o karakterdeki birisi ben birine böyle böyle dedim gelmiş arabayı çizmişler demez... ne bileyim ben belki sana kızan birisi geldi çizdi flan der..

    bir diğer yanlışta, yanlışa karşı yapılan yanlışın burada o kadar insana aks ettirilmesi... en doğru hareket kardeşim yaptığın çok son derece yanlış bir hareket annem çok üzüldü, bu insanlığa yakışmaz bir daha böyle bir şey yapıpta insanları incitme vs... gibi bir not yazıp sileceğe sıkıştırmak olurdu... hangi kanun zarar verene zarar vermeyi emrediyor....? bir şeriat buna müsait oda zaten uygulanmıyor kaldı ki o sana manevi zarar vermiş...

    ALLAH cümlemize akıl fikir ve selamet versin ne diyeyim...




  • Hareket doğru mu hayır değil, bekleyip kavga et derdim ozamanda adamın neci olduğu belli değil ne yapacağı bilinmez.

    Ben olsam şunu yapardım diyemiyorum o sinirle ne yapacağım belli olmayabilir ancak lastiğini yarıp ispirtolu kalem benzeri bişeyle denyo yazsaydınız daha makul olabilirdi, o araç kendinin olmayabilir araç sahibinin suçu ne bu durumda. Ama lastikdir falan yaptırılır bir şekilde ispirtolu kalemin izide çıkar hiçbir şey olmazsa bi kağıda not yazıp bırakılabilir yine söverdin sana kalmış. Ne olursa olsun kendi aracıma yapıldığını düşünüyorum aynı şeyi çevredeki tüm kameralara baktırır bir şekilde bulmaya çalışırdım bunu yapan o adamı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 16 Mart 2013; 19:32:22 >
  • güzel yapmışsın birader ben olsam daha çok zarar verirdim stopları kırardım
  • emin ol bekleyip dövseydin bu seferde yaptığın yanlış arabasını falan çizseydin diyenler olacaktı o yüzden fazla kafaya takma bu denilenleri he bence yaptığın doğrumu değil eksik yapmışsın önce ağzını burnunu kırıp sonra arabasını güzel bi haşat edecektin hem mala hem cana zarar verecektin temiz iş
  • kanırttıra kanırttıra yazsaydın boydan boya çizseydin keşke.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canmert2005

    elinize sağlık desemmi bilmiyorum.araç ödünçte olabilir.keşke sadece 2 latiğini indirip ,kesip birde camına not bıraksaydınız.
    kavga etmemekle en iyisini yapmışsınız.bir kavgaya girdiğinizde ne kadar haklı da olsanız dayak yemek,yaralanmak gibi riskler mevcuttur.karşımızdaki insanın silahlı olma olasılığı bile mevcuttur.
    geçmiş olsun.iyi geceler.

    +1
    çok güzel yazmışsın hocam. Kavga edip annesini üzmektense intikamını sakin ve etkili bi şekilde almış,en iyisini yapmış arkadaş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.