Şimdi Ara

Trafik magandası arabamı çizdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba
    Sabah başıma gelen bir olayı anlatıyorum.
    Sabah aracımla işime gidiyordum. Ankara Çetin Emeç Bulvarı üzerinde arkamdan 34 plaka jetta sellektör yaptı.
    Buraya kullananlar bilir. Trafik tıkalı değil 70-80-90'la gidiyorum ama önüm açık da değil. Önümdeki araçlar da aynı hızlarda gidiyor.
    Ben de öncelikle tepki vermedim. Sellektörü devam ettirince yavaşladım. 50'lere indim. Geçemedi tabi yavşak. Tampona kadar girdi. Sonra beni geçti önüme kırdı. Ben de adamı solladım bastım gaza. Sonra beni geçti. Filmlerde gibi drift yaparak yolu kapatmaya çalıştı. tam 90 olmasa da 70 derece falan döndü yolda durdu. Ben de yanından geçtim.
    İlerde kırmızı ışıkta yanıma kadar geldi. araçtan indi. Benim kapılar kapalıydı.
    Neden yol vermiyon falan dedi. Ben de neyin tribini yapıyon önüm zaten kapalı dedim. Sonra yeşil yandı. Ben hareket ederken arkadan tekme attı tampona. Baktım çizilmiş.
    Ama plakayı almadım. O yüzden yapabileceğim fazla bişey de yok. Pişmanım açıkçası ama iş işten geçti.
    Şerefsiz yolda terör estirdi.
    Böyle insanlar ceza almıyor ne yazık ki. Ceza alsalar, ehliyetlerine 10 yıl el konulsa bi daha bişey yapamazlar.
    Bu kadar.







  • Pısırık kalmışsınız sesinizi yükseltmeliydiniz.
  • Önceden bende senin gibiydim trafikte. Artık kimseye bulaşmıyorum. Yol mu istiyor veriyorum, önümde hatalı bir şey mi yapıyor görmezden geliyorum. Herkes sinir hastası dışarıda. Ufacık bir sebepten hayatımızın gidişatı önemli bir biçimde değişebiliyor.
  • Tepki vermemekte iyi etmişsiniz.Tepki vermediğiniz içinde pişman olmayın.O adamı muhtemelen bir daha hayatınızda görmeyeceksiniz.Anlık bir durum için başınıza sıkıntıya sokmaya değmez.Kavga etseydiniz şuan muhtemelen polislik olmuştunuz.Gereksiz yere gününüz ve günleriniz zehir olurdu.

    Bu tür saldırgan insanlar genelde hayatta bir yere gelemeyen ya da gelse bile bulunduğu konum kendisini tatmin etmeyen insanlardır.Bu nedenle saldırırlar.Bu tür sıkıntılı tiplerle özellikle de bir daha görüşülmeyecek tipler için kavga etmenin,sıkıntıya girmenin bir anlamı yoktur.Dediğim gibi bir daha bu adamı muhtemelen görmeyeceksiniz.Boş verin gitsin.

    Bir laf vardır cana geleceğine mala gelsin diye.Arabanız için üzülmeyin.Belki kavga etseydiniz bu maganda arabanıza daha fazla zarar verebilirdi.Maalesef ülkemizde bu tür mahlukların ceza alması için ilaki birilerini öldürmesi gerekiyor.Birisini öldürmedikleri müddetçe her türlü zorbalığı kendilerinde hak olarak görürler.Bunlarla uğraşmaya değmez.Hele bir daha karşılaşmayacağın tipler için hiç değmez...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.