trafik cezasina itiraz
1 Mobil
-
-
Ücretsizse kullan ücretli ise para verme emin ol sulh ceza hakimleri itiraz dilekçelerini doğru düzgün okumuyor. Onlar için bu itirazlar angarya iş olarak görülüyor. Hele ki küçük adliyelerde ya asliye ceza ya sulh hukuk hakimine veriyorlar oralar daha beter görevi değilmiş de zorla sulh ceza hakimi olmuş gibi çalışıyorlae. Çok uzun yazmamak gerekli diyebilirim. Net bir şekilde gerekçeni anlat uzatma 1 sayfa max 2 sayfa...
Bu aralar hız cezaları pek iptal edilmiyor ama dene şansını sabit radar ise iptal ihtimali var. Ortalama hız tespitinde daha sert uygulama giriş çıkış saniyesi belli orada radardır sapma vs yok orada 70 ise 77 , 82 ise 90 ı geçtiğin an ceza sabit.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bence denmekten zarar gelmez ücretsizmiş zaten eğer işe yarıyosa büyük kolaylık sağlar geçen bende 72 radarına 90la girdim kullandıktan sonra sonucu bildirir misiniz ona göre bende kullacağım
Valla kocaelide yedim %30. İndirimli odedim. Yaz gec dedim hic muhatap olmadim. Konustuguna degmez. Ode gec bence. 8-10 binse ceza belki ugrasmaya deger.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
kanka valla 2 dkda imzaya hazir dilekce cikti pdf formatinda. Sasirdim baya düzgün gibi gözüküyor. Atif felan yapmis kanun numarasi vererek. Kontrol de ettim atiflar mantikli sallamamis. Yarin veriyorum mahkemeye mutlaka buraya bildiricem sonucu.
_____________________________ -
Abi valla sonucta bedava oldugu icin denedim. Bi de ögrenciyim pedere caktirmadan halletmek istiyorum. Bakalim denicez sansimizi.
_____________________________ -
Vallaha ben de entry girmeyi düsünüyodum reklam olur mu diye teredute dustum yazmadim. 2 gün önce instada rastgele gördüm ve kullandim. Fahri mufettis sacma sapan bir ceza yazmisti. Fahri mufettis cezalari yuzde 90 iptal oluyor diye duymustum ama avukat mavukat ugrasamam diye salmistim. Dilekce iyiydi ama cok anlamam hukuktan vb sonucu bekliyorum.
Reklama bak be
_____________________________ Nature cannot be fooled.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler