Trafik cezam görünmüyor

-
-
İnternet bankacılığı veya dijital vergi dairesinde trafik cezası sekmesinde beyanli ödeme kısmından ödeyebilirsiniz, bikgileri kendiniz elle yazıyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
ben kucuk ceza yedigimde ve edevlette cıkmazsa ödemiyorum. buyk ceza yediğimi anladıgımda da aracı esime satıyorum. ceza sonradan geldiginde de ödemiyorum. yıllar sonra 3 e katlanıyor ama ara etmiyor. hatta gecen bir miktar cezam afla da silindi.
-
Merhaba, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 17/6. maddesi uyarınca, idari para cezalarının tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde ödenmesi hâlinde %25 indirim uygulanır; ancak bu sürede ödeme yapılabilmesi için cezanın sistem üzerinden tahakkuk ettirilmiş ve vergi dairesi kayıtlarına işlenmiş olması gerekir. Sizin durumunuzda, ceza e-Devlet'te görünmesine rağmen Dijital Vergi Dairesi’nde hâlâ yer almıyorsa, büyük olasılıkla ilgili idari birim (örneğin polis, jandarma veya belediye zabıtası gibi) tarafından ceza Gelir İdaresi Başkanlığı’na henüz bildirilmemiştir. Bu durumda vakit kaybetmeden cezanın düzenlendiği kuruma başvurarak tahakkukun vergi dairesine iletilmesini talep etmeniz veya doğrudan bağlı bulunduğunuz vergi dairesine dilekçeyle başvurarak sistemde görünmeyen cezanın manuel olarak kayda alınmasını istemeniz önerilir; aksi takdirde, 15 günlük indirimli ödeme hakkınız süre dolduğu için kaybolabilir
-
Alıntı
metni:buyk ceza yediğimi anladıgımda da aracı esime satıyorum Kızılayın vergiden kaçınma metodunun yanında sizin ceza ödemekten kaçınma yönteminiz daha radikalmış...
-
-
Halkımız beyanla ceza ödeme işini bir türlü çözemedi gitti. Bütün bankaların, PTT nin, Vergi dairelerinin beyan ile ödeme sistemi mevcut. Ödeyin geçin sistem dediğiniz şey ceza makbuzunun seri ve sıra numarasına göre çalışır. E devlette göründü ise ve sen bunu gördüysen tebliğ yerine sayar devlet bilginiz olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X