Şimdi Ara

### Trackmania Nations Oyuncuları Buraya ### (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
16 Misafir - 16 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
13.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: RaderrR1993

    1 milyon ran derken neden bahsedionuz


    kolay tabirler snden biraz daha iyi olan yarışçıları gececeksin 1mlyon rankn olana kadar.. heralde ölydi..
  • Şöyle, oyunda dünya çapında bir sıralama sistemi var. Bu oyunu dünya çapında 50 milyon kişi oynuyor diyelim, oyuna ilk giren bir kişi otomatik olarak 50 milyonuncu kişi oluyor. Ancak yarışlarda iyi dereceler elde edip kazandıkça, sıralamada hızla yükseliyorsunuz. Örneğin ben 5678. sıradayım ve benden daha yüksekte yer alan bir oyuncuyu geçersem ekstra puan kazanıyorum çünkü zoru başarmış oluyoruz. Normalde dünya 2. si olan bir kişiyi geçememem lazım ama geçebiliyosam da iyi puan kazanıp daha üst sıralara tırmanmış olurum. 1 Milyon rank sınırını da bu nedenle koyduk, bir miktar oynamayla rahatlıkla 1 milyonun altına inebilirsiniz tabi biraz da yeteneğe bağlı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MaTaDoR

    Şöyle, oyunda dünya çapında bir sıralama sistemi var. Bu oyunu dünya çapında 50 milyon kişi oynuyor diyelim, oyuna ilk giren bir kişi otomatik olarak 50 milyonuncu kişi oluyor. Ancak yarışlarda iyi dereceler elde edip kazandıkça, sıralamada hızla yükseliyorsunuz. Örneğin ben 5678. sıradayım ve benden daha yüksekte yer alan bir oyuncuyu geçersem ekstra puan kazanıyorum çünkü zoru başarmış oluyoruz. Normalde dünya 2. si olan bir kişiyi geçememem lazım ama geçebiliyosam da iyi puan kazanıp daha üst sıralara tırmanmış olurum. 1 Milyon rank sınırını da bu nedenle koyduk, bir miktar oynamayla rahatlıkla 1 milyonun altına inebilirsiniz tabi biraz da yeteneğe bağlı.

    sana yaakınmışım son oynadığımda 13bin küsürdüm seni geçmek için oyunu tekrar oynamaya başlıyım bari

    yalnız benim anlamadığım bir olay var mesela rankı benden iyi olan biri var aynı yol aynı hareketleri yapıyoruz ama bana fark atıyor o durumu bir türlü anlayamadım




  • Sameducer ben artık rankımı yükseltmek için oynamıyorum. Zevkine takılıyorum ve dünya 1. olan Wanted nickli bir arkadaşla yaptığım maçı 5-0 kazandım.

    Eğer istersen yolları seç teke tek mücadele edelim. Virajları dönerken drift atmak gerekiyor işin sırrını söylemiş olim yani neredeyse her virajda tam gaz giderken freni kökleyip sağ veya sola basınca araç kaymaya başlar işte bunu gazı ve freni hafif pompalayarak yapmak gerekiyor. Buna yavaş virajlarda drift, hızlı virajlarda ise ki en önemlisi budur powerslide deniliyor. Oyunun mükemmel fizik motoru sayesinde powerslide esnasında lastiğin genlemesi sebebiyle viraj bitiminde aracın nasıl önden kayma yaparak açısını bozduğunu ve genliği alarak daha derinden dalmanız gerektiğini falan an be an yaşıyorsunuz. İşte oyunun kendine aşık eden yanları da bu eşsiz fizik motoru oluyor. Havok iyi iş başarmış gerçekten.

    Dün yapılan 8. takımlar turnuvasında güçlü takımlardan AXN ve GTR arasındaki mücadeleden çektiğim birkaç ekran görüntüsü(ben maçın hakemliğini yaptım);
     ### Trackmania Nations Oyuncuları Buraya ###


     ### Trackmania Nations Oyuncuları Buraya ###


     ### Trackmania Nations Oyuncuları Buraya ###


     ### Trackmania Nations Oyuncuları Buraya ###


     ### Trackmania Nations Oyuncuları Buraya ###




  • zaten seni geçme işini şakasına söylemiştim ama bu gece biraz ortama gireyim
  • slm matador benim hesap gene girmiyor. şifreyi sıfırlasak diyorum pm den bekliyorum yoksa yeni üyelik almayacam haa
  • arkadaslar idrdim oyunu da sadee sürele mi yarışıyoz
    birbirimiz le yarışmak yok mu en iyi zaman deilde şöle aynı anda kalsak filan
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

    slm matador benim hesap gene girmiyor. şifreyi sıfırlasak diyorum pm den bekliyorum yoksa yeni üyelik almayacam haa


    Forumda aradım ama nickini bulamadım. Eğer forumdan bahsediyorsan şifreni sıfırlarız sorun değil ama üye olmadan da forumda dolaşabilirsin. İlla mesaj yazıcam dersen de hallederiz.



    quote:

    Orjinalden alıntı: baris0072

    arkadaslar idrdim oyunu da sadee sürele mi yarışıyoz
    birbirimiz le yarışmak yok mu en iyi zaman deilde şöle aynı anda kalsak filan


    Oyunda time attack, rounds ve team olmak üzere 3 mod var. Sen hep time attack oynanan sunuculara girmişsin demek ki. Bizim sunucumuz da zamana karşı oynanan time attack modunda. Rounds'ta herkes aynı anda başlar ve bir hata yapıp geriye düştüğünde enterlayıp arabayı sıfırlayamazsın. Mutlaka tek gidişte finişe ulaşmak gerekiyor. Team modda yine rounds mantığında ama kırmızı ve mavi olarak 2 takıma ayrılıp o şekilde mücadele ediliyor tek farkı o. Yukarıya koyduğum ss'ler de team oyunundan alınma.




  • daıııılulaann bi gireyim bakalım rank drumuna fln ..
  • ya kim atıyor beni ya yasak değil tmtr de teke tek yarışmak giremiyorum oyuna
  • Server rank limitini kaldırdım, isteyen girebilir.
  • Buyrun benden size 2 TMN video; nasıl araba kullanılır görmeniz açısından







  • Nadeo’nun hiç özen göstermeden yaptığı çirkin Türkiye arabasından bıktıysanız, işte size daha güzel bir araba. Nadeo’nun standart gri aracının üzerine 2-3 tane Türk bayrağı yapıştırıp bize bunu layık görmesini açıkça kınıyorum. En azından daha güzel birşey yapmak için azıcık uğraşabilirlerdi. Ama Türkiye’nin layık olduğu araç kesinlikle o değil! Bunu düşündüm ve üzerinde çalışıp, ciddi bir Türkiye arabası yapmaya karar verdim.

     ### Trackmania Nations Oyuncuları Buraya ###


    Bundan sonra isteyen herkes bu arabayı standart Türkiye arabasının üzerine yazarak onun yerini almasını sağlayabilir. Yapmanız gereken indirdiğiniz TUR.zip adlı dosyayı –> C:\Program Files\TrackMania Nations ESWC\GameData\Skins\Vehicles\StadiumCar klasörüne atmaktır. Bunu yaptığınızda eski Türk arabası ile çakışacağından “Varolan dosya üzerine yazılsın mı?” şeklinde bir uyarı alırsınız. Buna evet dediğinizde işlem tamamlanmış oluyor. Bundan sonra oyuna girip profilden Türkiye’yi seçtiğinizde artık karşınıza bu araç çıkacak. ;)

    Aşağıdaki linkten arabayı download edip kullanabilirsiniz.
    http://trackmania-turkiye.com/TUR.zip




  • hort

    arkadaşlar bir yol denemesi yaptım başarılı da oldu ama ben bunu oynamak istediğimde hep yol yapılan bölümden açmak zorunda kalıyorum başka türlü açamaz mıyım ayrıca bunu onlineda da yayınlamak istiyorum tabii isterlerse, nasıl olur acaba?
  • Yolu tamamen bitirdikten sonra, validate etmen gerekiyor. Bunun için sol alt taraftaki butonlardan "validate" yazana basmalısın, araba starta koyulacak ve senin finişe kadar sürmen gerekiyor. Eğer finişe ulaşırsan artık yolun validate olmuş oluyor ve kaydedip çıktığında yolun hazır.

    Yolu da internette bütün dünya ile paylaşmak için:http://nations.tm-exchange.com adresine yükleyebilirsin. Burada senin yolunu görüp sana yıldız verenler veya rekor kırıp Top10'a yerleşenler ve yorumlar olacaktır. Dünyadaki neredeyse bütün yolları bu siteden bulup yükleyebilir veya rekor yapanların replay'lerini kaydedip izleyebilirsin.




  • bu oyunu az oynamadım aahhh (yalan söylüyorum 3 gün falan oynadım)

    daha 2. gün TR serverlarında 1. olmaya başlamıştım
  • arkadaslar o yukardaki videolara inanmayın.o yolu yapanlar öyle bir yapıyorki yolu,siz sadece gaza basarak finishe ulaşıyorsunuz.yoksa ordaki hareketleri 5 yılda oynasanız yapamazsınız.gözünüz korkmasın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MaTaDoR
    Yolu tamamen bitirdikten sonra, validate etmen gerekiyor. Bunun için sol alt taraftaki butonlardan "validate" yazana basmalısın, araba starta koyulacak ve senin finişe kadar sürmen gerekiyor. Eğer finişe ulaşırsan artık yolun validate olmuş oluyor ve kaydedip çıktığında yolun hazır.

    dediğini yaptım yol onaylandı ama yine de nerden oyanayacağımı bulamadım
  • arkadaşlar yolu biraz değiştirdim daha güzel oldu söyliim bu ilk denemem sayılır yalnız biraz zor oldu gibi benden söylemesi
    http://www.too-files.com/tr/oip/documents/rar/leonstchallenge.html (- kaldırın)
    dosyayı rardan çıkarıp "kes"tikten sonra C:\Program Files\TrackMania Nations ESWC\GameData\Tracks\Challenges\My Challenges içine yapıştırıp yarış ara bölümünden oynayabilirsiniz lütfen bir deneyin yorumlarınızı bekliyorum beğenirseniz daha da geliştirip sitede yayınlicam belki online da yayınlarlar




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.