Şimdi Ara

🔴🔵 Trabzonspor 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
1
Favori
18.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eddie'nin teknik direktör olarak seçilmesi ile bence yeni sezona kötü bir başlangıç yapmış olduk.

    İngiliz futbolundan geliyor olması herkesin iştahını kabartıyor ama burası Türkiye. Hiç bir teknik direktörlük tecrübesi olmayan bir yabancı teknik adam ne kadar faydalı olur bilemiyorum. Bence büyük bir muamma.

    Kaldı ki bizim taraftarımız sabırsız. Eddie ilk sene ilk 10 sonraki 5 sene 5 şampiyonluk dese bile bizim taraftar kitlemiz bu yılı ister. Böyle bir ortamda Eddie çok büyük risk.

    Transferlere gelince kesinlikle hiç kimse satılmamalı. Bu takım üzerine takviyeler yapılıp yine şampiyonluk hedefi ile tüm oyuncular o arenaya bu forma altında çıkarılmalı. Sonrası zaten şu anki satışlardan kazanılacak paradan çok daha fazla olur.

    Sosa ve Novak şu an kulüpsüz olarak gözüküyor. Umarım ikiside takımda kalır. Novak'ı bazı arkadaşlar beğenmiyor ama arka direk golleri olmasa bugün olduğumuz yerden daha aşağıda olurduk. Hiç oynamasa bile süper yedek konumunda kenarda bekleyebilir.
  • Şenol gunes ve sota gelmeyecekse eger ben eddie newton hocanin arkasindayim adam ciktigi iki maci kazanmasaydi ve kupayı alamasaydi guvenmezdim ama bence bu kisa sureli basarisiyla ve gecmisi ile bu sansi hak ediyor
    Adam yillarca alt yapilarda calismis yardimci teknik direktorlukler yapmis müslüman esi Tük efendi birine de benziyor ben bu adama guveniyorum 6 aydan fazladir Türkiye de uyum sorunu da cekmez diger takimlarin hali ortada herkes parasiz alt yapi cok onem kazandi bu adam yetenekli gencleri avrupa pazarindan da bulabilir kendi alt yapimizdan da cikarabilir seneye yine en kotu ilk 3 te bitiririz diye dusunuyorum bu adam bizim icin bence buyuk bir sans ve arkasinda durulmali ayrica ingilizce konusmasi takimdaki sorloth ve diger yabanci oyuncular icin de avantaj olacaktir
    Novak konusunda bize cok faydalı oldu dogrudur ama adam profesyonel fazla para verecek olan bir takima gidecek gibi gorunuyor gittigi yerde bizim takimdaki gibi vverimli olacagini sanmiyorum kendi tercihi parasini alir yatar ama biz onun yerini dolduracak kadar buyuk bir takimiz burak yilmaz rodaega ve simdi sorloth orneginde oldugu gibi...
    Sosa bir yil daha kalsa memnun olurum ama o da bir yil degil en az 2 yillik sozlesme ister ucreti de bize fazla olur gibime geliyor yasi geciyor 60 dakikadan sonra oyundan dusuyor o da giderse daha genc seri bir adam bulabiliriz eddie newton bos adam degil bosluklari dolduracaktir 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bütçeyle kimleri alabileceğiz acaba merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sezonda şampiyonluk yarışında önde gördüğüm kulüp Trabzonspor! Fakat bunu başarmaları için takımda birkaç noktada başarılı ameliyatlar yapmaları gerek.

    Trabzonspor'un öncelikli işi defans hattının kalitesini yükseltmek olmalı. Manoel kiralık oyuncu idi. Gidecek. Da Costa 10 maç forma giydiği için otomatik sözleşmesi uzadı fakat bu oyuncuyu da yeterli görmüyorum. Hosseini ve Hüseyin ilk 11'de forma giymek için yeterli seviyede değiller. Campi ise bu sezon zaman zaman iyi performans gösterse de Trabzonspor'un banko stoperi olamaz. Baktığımız zaman takımdan iki yabancı stoper gönderip iki tane kaliteli stoper almak elzem görünüyor. Ayrıca Novak'ın ayrılması neredeyse kesinleştiği için sol bek transferi de yapılması lazım.

    Trabzonspor'da sorunlu diğer bölge orta saha görünüyor. Bu bölgede Guilherme, Ndiaye ve Sosa'nın sözleşmeleri bitti. Ndiaye ile gelecek düşünülmüyor fakat Sosa ve Guilherme konusunda hala belirsizlik söz konusu! Bu iki oyuncu ile makul ücretlerle masaya oturulması kulübün hayrına olacaktır. Bu iki isim dışında orta sahada işin defansif tarafını yüklenecek bir isme ihtiyaç var. Sosa ve Guilherme'nin ayrılması halinde ise takımda ciddi bir değişiklik olacak ve durum gelecek sezonu olumsuz etkileyebilir.

    Trabzonspor'un ileri hattında Sörloth ve Ekuban gibi iki değerli forvet var. Bu iki isim geçtiğimiz yıl iyi iş çıkarttı. Fakat takımda üçüncü bir forvet olmaması belki de şampiyonluğa mal oldu. O nedenle Trabzonspor'un kanat forvet de oynama alışkanlığı olan bir forvet transfer etmesi takımın gücünü artıracaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xraxion61

    Bu bütçeyle kimleri alabileceğiz acaba merak ediyorum
    Trabzonspor'un şu an 18 Milyon Euro harcama limiti var. Mevcut kadro maliyeti 11 Milyon Euro seviyesinde bulunuyor. Ortada 7 Milyon Euro gibi kullanılacak rakam var. Bu rakam ile bonservis ve maaş vererek oyuncu almak çok zor görünüyor. O nedenle sözleşmesi bitmiş oyuncular ve kiralama yolu tercih edilecektir diye düşünüyorum. Sörloth ve Ekuban bu yöntemle takıma kazandırılmış iki değerli isim olarak önümüzde duruyor. Umarım bu gibi iyi örnekler takımda çoğalır. Fakat kabul etmek gerekir ki bu zor bir iş!
  • Sosa ve Novak konusunda yönetimin geç kaldığını düşünüyorum. Bu iki oyuncu ile de geçtiğimiz yıl yaz ayında sözleşme yenilenmesi gerekiyordu. Kulüp sözleşme yenilemek için geç kalmış görünüyor. Burada öncelikli hata Trabzonspor yönetiminde görünüyor.

    Fakat işin bir de futbolcu tarafı var. Adı geçen bu iki oyuncu da kulüpten yüksek bir maaş talep etmiş olabilir. Sosa'nın yıllık 3.5 milyon Euro'yu bulan bir maliyeti var. Bu oyuncuya sezon içerisinde 2 milyon Euro dolaylarında bir teklif yapılmıştı fakat anlaşma sağlanamadı. Sonrasında Korona süreci yaşandı. Tabi korona sürecinden sonra aynı düzeyde maaşlar vermek zor! Burada yönetime de hak veriyorum. Ama yine de Novak gibi bir oyuncuyu bedava bir şekilde ezeli rakibine kaptırmak Trabzonspor açısından hiç de iyi olmayacaktır.
  • 35 yaşında futbolcuya da bir zahmet fazla para vermesinler. zaten 60-65 dk falan top oynayabiliyor.

    sosa ya kalacak ya da eski kulübü estudiantes'e dönecek. fenerbahçe haberleri var ama sanmıyorum gideceğini oraya. gerçi belli de olmaz.

    prag'ın sol bekini almak şart oldu artık.
    orta sahaya elneny veya benzeri kiralık
    iyi bir ofansif orta saha.
    hosseini gönderilecekmiş, 1 tane taş gibi stoper.

    teklif varsa uğurcan veya mümkünse abdulkadir ömür satılsın. muhtemelen uğurcan gider.

    benim korkum, seneye 6 milyon euro veremeyip sörloth'un bonservisini alamamak. yoksa çok daha büyük bir gelirden olacak takım. çok dikkatli olmak gerek yasak falan olursa güme gider valla.
  • Trabzonspor Prosinecki ile anlaşsa iyi olurdu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetim ağır çuvalladı.Kadronun korunup takviye yapılmasını beklerken eldekinden de olduk.Novak aşırı iyi bir oyuncu değil ama ortalama üstü bir oyuncu ve ne olursa olsun rakibimize gitmemeliydi.

    Trabzon'da aşırı iyi seviyede olan dört oyuncu var.Bunlar Nwakaeme,Sørloth,Ekuban ve Uğurcan.Nwakaeme ve Sørloth'un sözleşmesinde belli açıklıklar var.Bu beceriksiz yönetim bunları da kaybederse selamız okunur direk.

    Bu sezon takım olarak hiçbir şey oynamadık.Sebepler belli.İki sezondur teknik direktörsüz oynuyoruz.Kondisyonerlerimiz,sağlık ekibimiz kasaplardan oluşuyor.Ts'nin oynadığı maçlarda rakibine ciddi manada baskı kurup üstün olduğu maç sayısı 2 falandır.Şampiyonluğa oynayan takımın ısı haritası kalesinin önünde kıpkırmızı olmaz,şampiyonluğa oynayan takım gol attıktan sonra 70 dk kaleye otobüsü çekmez.

    Bu üstte saydığım 4 üstün oyuncunun çabalarıyla bu puanları topladık.Zerre top oynamadık.Sezon başındaki Fb,pandeminin hemen öncesindeki Gs,yine pandemi öncesi Sergen'li Bjk şampiyonluk futbolu oynadılar.Bizim Bjk maçını hatırlarsanız 5-6 yemekten bizi Uğurcan kurtardı,Sörloth da sağolsun beraberlik puanını aldı.Rezil ötesi bir takımdık sezon boyu.

    Erce Uğurcan gibi aşırı üst düzey bir kaleci değil,seneye bu kondisyoner ve doktorlar durursa takım bu kadar puanı toplayamaz.

    Kaybettiğimiz adamların yerleri de dolmaz maalesef.37374 transferden tek tutan oyuncular Nwakaeme,Sörloth ve Ekuban.Genç diye nerede çer çöp var doldurdular takıma.Özellikle Sörloth lige gelen en baskın forvet olabilir.Fb,Bjk,Gs gibi topla oynama oranımız yüksek olsaydı,oyunu rakip sahaya onlar gibi yıkabilseydik eminim çok daha fazla gol atacaktı.

    Bu transfer politikasıyla ve loserlıkla Ts bir 50 sene şampiyonluk göremez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 6 Ağustos 2020; 22:54:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anthony Hopkins kullanıcısına yanıt
    bazen takımların en iyi oyuncuları ayrıldığında o takım için daha hayırlı oluyor.

    transfer için acele etmeye gerek yok. illaki yerleri dolar sosa ve novak'ın.

    zaten novak'ın değil, sosa'dan daha iyisini alabilirsek takım yine şampiyonluğa oynar.

    nwakaeme'yi balla sütle beslemek gerek. kendi ayrılmak istemediği sürece kimse o bonservisi vermez ona. yaşı zaten 31.

    bakalım ya hayırlısı. çok umutlanmıyorum yine de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bcan402

    35 yaşında futbolcuya da bir zahmet fazla para vermesinler. zaten 60-65 dk falan top oynayabiliyor.

    sosa ya kalacak ya da eski kulübü estudiantes'e dönecek. fenerbahçe haberleri var ama sanmıyorum gideceğini oraya. gerçi belli de olmaz.

    prag'ın sol bekini almak şart oldu artık.
    orta sahaya elneny veya benzeri kiralık
    iyi bir ofansif orta saha.
    hosseini gönderilecekmiş, 1 tane taş gibi stoper.

    teklif varsa uğurcan veya mümkünse abdulkadir ömür satılsın. muhtemelen uğurcan gider.

    benim korkum, seneye 6 milyon euro veremeyip sörloth'un bonservisini alamamak. yoksa çok daha büyük bir gelirden olacak takım. çok dikkatli olmak gerek yasak falan olursa güme gider valla.
    Trabzonspor, Jose Sosa'ya 1.5 Milyon Euro + Bonuslar içeren 1+1 yıllık teklif yaptığını okudum. Baktığımız zaman 35 yaşına gelmiş bir futbolcu için oldukça iyi bir teklif gibi görünüyor. Üstelik Jose Sosa bu takımda kaptanlık yapıyor. Sosa'nın yerinde olsam teklifi kabul ederdim. Fakat kulüp açısından baktığımızda Jose Sosa iki ucu keskin bıcak gibi görünüyor. Bir tarafta kadro istikrarını korumak var. Diğer tarafta yaş nedeniyle düşen bir fizik var. Karar vermek zor! Şahsi fikrim, sezonun ilk yarısında olduğu gibi motive olmuş bir Jose Sosa göreceksek en az bir yıl daha yola devam ederdim. Bu riski almaya değer...

    Stoper konusunda ise daha radikal düşüncelerim var. Eldeki tüm stoperler satılabilir, sorun değil. Zira bu oyunlar Trabzonspor'u taşıyabilecek seviyede değiller. Burada tek istisna Hüseyin Türkmen olur. Onun sebebi de gelecek sene yabancı sınırlamasının gelecek olmasıdır. Bu tabloya baktığımız zaman Trabzonspor'un 2 tane üst düzey stoper alması icap eder. Aksi halde bu sezon yaşanan defansif sıkıntıları tekrar tekrar izleriz gibi görünüyor.

    Alexander Sörloth konusunda bir sorun olacağını sanmıyorum. Zira bu oyuncuya şimdiden talipler var. Sörloth konusunda erken bir ayrılık söz konusu olabilir. Bu oyuncuya 20-25 milyon Euro dolaylarında bir teklif gelmesi halinde ayrılık ciddi ciddi düşünülebilir. Açıkçası böyle bir teklif gelirse bence değerlendirmek gerekir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anthony Hopkins

    Yönetim ağır çuvalladı.Kadronun korunup takviye yapılmasını beklerken eldekinden de olduk.Novak aşırı iyi bir oyuncu değil ama ortalama üstü bir oyuncu ve ne olursa olsun rakibimize gitmemeliydi.

    Trabzon'da aşırı iyi seviyede olan dört oyuncu var.Bunlar Nwakaeme,Sørloth,Ekuban ve Uğurcan.Nwakaeme ve Sørloth'un sözleşmesinde belli açıklıklar var.Bu beceriksiz yönetim bunları da kaybederse selamız okunur direk.

    Bu sezon takım olarak hiçbir şey oynamadık.Sebepler belli.İki sezondur teknik direktörsüz oynuyoruz.Kondisyonerlerimiz,sağlık ekibimiz kasaplardan oluşuyor.Ts'nin oynadığı maçlarda rakibine ciddi manada baskı kurup üstün olduğu maç sayısı 2 falandır.Şampiyonluğa oynayan takımın ısı haritası kalesinin önünde kıpkırmızı olmaz,şampiyonluğa oynayan takım gol attıktan sonra 70 dk kaleye otobüsü çekmez.

    Bu üstte saydığım 4 üstün oyuncunun çabalarıyla bu puanları topladık.Zerre top oynamadık.Sezon başındaki Fb,pandeminin hemen öncesindeki Gs,yine pandemi öncesi Sergen'li Bjk şampiyonluk futbolu oynadılar.Bizim Bjk maçını hatırlarsanız 5-6 yemekten bizi Uğurcan kurtardı,Sörloth da sağolsun beraberlik puanını aldı.Rezil ötesi bir takımdık sezon boyu.

    Erce Uğurcan gibi aşırı üst düzey bir kaleci değil,seneye bu kondisyoner ve doktorlar durursa takım bu kadar puanı toplayamaz.

    Kaybettiğimiz adamların yerleri de dolmaz maalesef.37374 transferden tek tutan oyuncular Nwakaeme,Sörloth ve Ekuban.Genç diye nerede çer çöp var doldurdular takıma.Özellikle Sörloth lige gelen en baskın forvet olabilir.Fb,Bjk,Gs gibi topla oynama oranımız yüksek olsaydı,oyunu rakip sahaya onlar gibi yıkabilseydik eminim çok daha fazla gol atacaktı.

    Bu transfer politikasıyla ve loserlıkla Ts bir 50 sene şampiyonluk göremez.
    Yönetime yönelik yaptığınız eleştirilere ben de katılıyorum. Özellikle Sosa ve Novak konusunda transfer görüşmelerini bu noktaya kadar uzatmaları bence büyük bir amatörlüktü. Bahsi geçen bu iki oyuncu ile 2019 yılı yazında masaya oturmak ve anlaşmak gerekiyordu. Anlaşamama durumunda ise bonservis bedeli ile satma yoluna gidilmeliydi. Fakat bunların hiç biri yapılmadı. Sonuç olarak kadro iskeletini oluşturan iki isim bedava yuvadan uçtu. üstelik Novak doğrudan ezeli rakibine gitti. Yönetim adına gerçekten büyük basiretsizlik!

    Ünal Karaman ile temeli atılan kadronun iskeleti kimlerden oluşuyordu? Uğurcan, Pereira, Novak, Sosa, Ömür, Yusuf Yazıcı, Nwakaeme, Ekuban ve Sörloth! Baktığımız zaman son iki yılda Trabzonspor'u taşıyan oyuncular bunlardı. Yusuf Yazıcı, 2019 yılında iyi bir bedel karşılığında satıldı. Bu sene de Novak gitti, Jose Sosa da gitmek üzere görünüyor. Bu isimlere Uğurcan ve Sörloth'un da eklenmesi yüksek bir olasılık olarak önümüzde duruyor. Baktığımız zaman iskeletten tam 5 oyuncu ile yolları ayırmış oluyoruz. Geri kalan oyunculara baktığımızda ortada bir iskelet kalmayacağını söylemeye lüzum yoktur sanırım. Novak'tan sonra Sosa, Uğurcan ve Sörloth da ayrılırsa takımdan ayrılırsa Trabzonspor için sil baştan kadro kurma durumu söz konusu olacaktır. Bu durum da camiayı hayal kırıklığına uğratacaktır. Yönetim bu noktada sazı eline almalı ve bu sezon için en fazla 1 oyuncu ile ayrılığa izin vermelidir. Aksi halde Trabzonspor için yıkıcı sonuçlar görebiliriz.
  • Önümüzdeki sezon için Trabzonspor'un öncelikle;

    * İki stoper,
    * Bir sol bek,
    * İki orta saha,
    * Bir kanat,
    * Bir forvet

    Transfer etmesi gerekir.
  • Valla ben baskana cok guvendigim icin icim rahat novak ve sosayla maddi durumlardan dolayi sozlesme uzatilamadigini hepimiz biliyoruz novak bizden 800 bin euro alirken şimdi kanaryasporda 2 milyon euro alacak diye okudum adamlar kap bildirimi yapmiyor ki zaten fenerasyonla danisikli dovus icindeler limit umurlarinda degil zorlu center da tekrar toplanip yine hallederler o isi :) 25 yillik kongre uyeleri zaten reis sonra ortamlarda bakan Trabzonspor formasi giymis deyip sahtekarca aglarlar...
    Neyse konumuza gelelim novak secimini yapti adam dogustan Trabzonsporlu degil sonucta parayi secti saygi duyuyorum gitsin parasini alsin baksin dalgasina :)
    Sosa ya gelince 60-70 dakika oynayabiliyor bizim takima gercekten cok katki verdi yani ofans defans takimin beyni adam fizigini sonuna kadar harcadi bu saatten sonra emeklilik dusunuyor fizigi el vermiyor artik bence vedalasma zamani geldi kendisine bu saatten sonra fazla para verme luksumuz yok insallah o da kanaryasporu seçer soyle guzel bir paraya :) adam hak ediyor kiyak bir emeklilik onun da hakki...
    Ugurcan wakayeme ekuban sorloth aynen 4 isim sirtladi bizi ugurcan 15-20 milyon euro arasi satilacak gibi gorunuyor erce ve arda cok iyiler kale saglam
    Bize defansa cok iyi direk koyup oynayacak iki stoper lazim hizli tatli sert ayaklari duzgun liderlik ozelligi olan adam lazim gecen sene iki huseyin de pimi cekilmis bomba gibiydi onlardan kurtulmaliyiz orta sahaya ndiaye ve sosa yoklugunda iki isim lazim onazi nin saglam oldugu donemki gibi hizli ve hirsli iki adam gerekli parmak zaten duruyor
    Başkana guveniyorum ve arkasindayim sorun yok 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

    Trabzonspor Prosinecki ile anlaşsa iyi olurdu
    Prosinecki iyi bir isimdi. Fakat Trabzonspor'un daha kaliteli bir hocaya ihtiyacı vardı. Lakin Trabzonspor yönetimi yardımcı hoca statüsündeki Newton ile yola devam etme kararı aldı. Bu kararın şahsen doğru olduğunu düşünmüyorum. Fakat zaman ne gösterir bilinmez. Umarım Trabzonspor için hayırlısı olur.
  • haremsize kullanıcısına yanıt
    hiç burun kıvırmadan hasan ali'yi almalıyız derim. oynayınca çok iyi oynuyor herif. taraftarın da biraz gazıyla fransa maçındaki gibi futbolunu en az 20 maça yayar.

    hem türk, hem bonservisi yok, hem kendisine talip olan çok takım yok (sanırım bir başakşehir). yabancı sınırlaması da gelecek zaten. al dursun uygun fiyata ne kaybımız olur ki ?

    acele edecek bir durum yok, nwakaeme'yi, ekuban'ı, sörloth'u bulup getiren adamlar illaki iyi futbolcular alacaktır.

    giden de gitsin. 2 sene önce sosa mı vardı ? bize adrian mierzejewski tarzında 10 numara lazım. hep kanat oyunu oynadık, dengelemek lazım.

    ahh jaja ah
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    Onuda başaka kaptırdık bizimkiler yine duyulmamış bi adam getircek büyük ihtimal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzonun tek sıkıntılı bölgesi ortasahanın ortası geçen yıl yol geçen hanına dönmüştü......
  • Uğurcan sheffield united ile anlaşmış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uğurcan 22 milyon + sonraki satıştan %15 pay.

    hem trabzon için hem sheffield için hem uğurcan için harika transfer.

    yolun açık olsun paşam, gururlandık valla...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.