Şimdi Ara

[Trabzonspor 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
3
Favori
17.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya iki dk top tutup oyunu sogutamadik.

    Edit: Bu kadar enerji harcayip berabere kalmak cok yazik oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniztns -- 3 Ekim 2019; 23:55:55 >
  • Tüh bu oyuna yazık oldu biraz dayansaydık be.. Biz o kadar bastıralım uğraşalım golü bulalım adamlar bi geldi attı ya

    Biraz akıllı ve olgun oynasaydık ilk maçtan 1 puan bu maçtan da rahat galibiyetle ayrılıp lider olmamız içten bile değildi..
  • Sakatlık problemleri olmasa belli ki en büyük aday Trabzonspor'muş şampiyonluk için. Hala daha şansı yüksek gerçi diğerlerinin bu puan kayıpları olduğu müddetçe. Hele bu sezon 2011'deki gibi 9-10 puan falan fark atarsa GS-FB birleşip ortak takım kursa yine döndüremezler.
  • Güzel mücadele, güzel galibiyet. 1-0'dan 2-1'e getirerek özellikle de deplasmanda kazanmak harika oldu.

    İnşallah devre arasında 1 sağlam stoper ve 1 sol bek ile şampiyonluğa oynarız
  • Milli araya en rahat ve mutlu giren TRABZONSPOR herhalde

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Trabzon (!) kuponumu çok güzel yatırdınız. Şu Başakşehir'i de yenemiyorsan şampiyonluktan bahsetme. 1-0 öne geçip 2 dakika sonra yemeniz de apayrı bir şey.
  • Bu yedek kulübesiyle Ünal Karaman büyük iş yapıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç Başakşehir'in hakkıydı o nedenle bu kötü oyunla alınan 1 puan iyidir ha öne de geçtik aslında şu uğurcan amatörlük yapmasa belki 3 puan da alabilirdik ama yinede bu tip puanlar bizi yukarıda tutacaktır direkt olarak rakibinden alıyorsun çünkü...
  • ulan yine trabzonun hakki yendi bu nedir yahu hem penalti vermediler hem kirmizi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu ekuban dönsün artık yaa...hücumda hiç iyi değiliz.

    şu 'var' denilen sisteme de boşuna para vermesinler artık. madem kullanılmıyor. en azından trabzon maçlarına var hakemi atamasınlar.
  • Sosa sakat olduğu için maçta oynamayacağı belliydi milli ara nedeniylede istersen ülkene gidebilirsin dendi fakat o maçtaydı hatta maç sonrası soyunma odasına geldi.Yönetim Sosayı iki yıl daha oynatıp teknik kadroya dahil etmek istiyor.

    [Trabzonspor 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Commodore_64_

    Sosa sakat olduğu için maçta oynamayacağı belliydi milli ara nedeniylede istersen ülkene gidebilirsin dendi fakat o maçtaydı hatta maç sonrası soyunma odasına geldi.Yönetim Sosayı iki yıl daha oynatıp teknik kadroya dahil etmek istiyor.

    Arjantin Ligi ekiplerinden Estudiantes Kulübü Başkanı Juan Sebastian Veron, yeni stadyumun açılışında açıklamalarda bulundu. Veron yaptığı açıklamada, "Jose Sosa burada olacaktı ancak takımının çok önemli bir maçı olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı. Başkası olsa bırakır gider, adam sakat olmasına rağmen maça geldi. Bu adamın takımı bu kadar sahiplenmesine gerçekten inanamıyorum. Ünal hocamı zaman zaman taktik konusunda eleştirsemde duygusal zekası çok gelişmiş. Ünal hocadan önceki Sosa mahalle yanarken saçını tarayan futbolculardanken Ünal hoca ile kavgaya çağrılacak ilk adam rolüne büründü.





  • Ya Abdulkadir kardeşim, hadi sen yemeği yer sofrasında yiyorsun yanındaki adam yatta takılıyor, dünyanın parası var, penisine bile yüzük takıyor. Gerek var mı bu şova ?
  • Trabzon bu sene hem tecrubesizlik hem 4.torbadan girme en kotusu de sakatliklar yuzunden Avrupada bu duruma dustu. Yine 2 tur gecip gruplara kalmak basaridir Ostersundsa elenenler oluyordu cunku tam hazir olmadan yazin.

    Trabzon umarim sakatlarin gelmesiyle birlikte bu sene olmasa da seneye hem oturur, sampiyon olur hem de Avrupada gruplardan cikar artik. Ben cok seviyorum Trabzonsporu, oynadigi futbolda hosuma gidiyor umarim Gs yi yenersiniz.
  • herkes galatasaray maçının net favorisi olarak trabzonspor'u görüyor.

    biletler 15 dakikada tükendi. yani stadyum full olacak.

    takım ligde formda sayılır.

    gs ise eksiği çok. formsuz. moralsiz.

    bu kadar avantajına rağmen yine de puan kaybedebiliriz çünkü niye etmeyelim ki ? bir kaç yıl önce de aynısı olmuştu. mbia kendi kalesine atıp yenilmiştik. şimdi stad ve takımın hedefi farklı ama olsun. karşımızda ligin en fazla şampiyon olan takımı var. küçümsemeye gelmez.
  • Aylar önce yani sezon başlamadan konusunu açmıştım zaten ama buraya kısa bir şeyler yazayım. Trabzonspor'un sezona çok iyi başlayacağı belliydi. Şampiyonluk sezonu bu sezon. Bu sezon olamazsa sittinsene daha olamaz.
  • her puan kaybettiğimiz maçta goller resmen geliyorum diye bağırıyor.

    galatasarayı hafife alan medya ve trabzonspor taraftarına iyi oldu bu sonuç. bugün aynı oyunu gs'ye değil herhangi bir takıma oynasan yine o golü yer yine puan kaybederdin.

    neyse kalan 4 maçta bir konya deplasmanımız sıkıntı. 4 maçta 10 puan bekliyorum en az.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bcan402

    her puan kaybettiğimiz maçta goller resmen geliyorum diye bağırıyor.

    galatasarayı hafife alan medya ve trabzonspor taraftarına iyi oldu bu sonuç. bugün aynı oyunu gs'ye değil herhangi bir takıma oynasan yine o golü yer yine puan kaybederdin.

    neyse kalan 4 maçta bir konya deplasmanımız sıkıntı. 4 maçta 10 puan bekliyorum en az.
    bugün GS karşısında derli toplu bir takım olsa puan alma şansınız dahi yoktu bence. medyanın gazıyla golü atınca bile şampiyon trabzonspor tezarühatına başladı trabzonspor, ki en büyük sorunu bu camianın erken gaza gelme zaten. 26. hafta civarı ilk 3'de olsanız anlayacağım. neyse iki berbat takımın mücadelesini izledik. iki takım da bu sene ilk 3'e girerse kendini başarılı saymalı.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.