Şimdi Ara

[Trabzonspor 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
7.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Batuhan ve hakem yuzunden yedik yazikar olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Neresi iyi simdi liderlik icin basaksehir 3 maç kaybetmesi lazım bizim 3 mac kazanmamız lazim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerrarisiniSatanAdam3 -- 16 Aralık 2018; 21:45:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FerrarisiniSatanAdam3

    Neresi iyi simdi liderlik icin basaksehir 3 maç kaybetmesi lazım bizim 3 mac kazanmamız lazim
    Daha çok sular akar hocam. Bu ligde BJK'de kaybeder Başakşehir'de kaybeder. Daha çok şeyler olur. Hatta FB ilk 5'e bile gelebilir. İlk yarıdaki 3 derbiden 2 galibiyet 1 beraberlik çıkardık. Bu iyi.
  • Takımın 2-0'dan sonra her tarafı ayrı oynamaya başladı,öyle çevirirler maçı işte.Aynı oyunla devam edip Sosa sakatlanmasa yeneceğimize dair inancım tamdı.Ders olur umarım.
  • batuhan tamam hata yaptı ama gerçek suçlu kaleci. eğer çıkıyorsan kaleden yumruklayacaksın o topu veya faul alacaksın. öyle boşa çıkarsan bedavadan yersin golü işte. kaleci vida’nın topunu iyi çıkardı ama büyük bir hatayla 2 puanın gitmesine sebebiyet verdi.

    takımınızı çok beğeniyorum ama bugünkü değişiklikler bana göre tamamen yanlıştı. hadi sosa sakatlandı çıktı diyelim ama yusuf çıkmamalıydı. çünkü yusuf topa hükmetmeyi iyi biliyor. gerekirse bir ortasaha daha alacaktı batuhan’ın yanına o hücumcu zenciler yerine. maç boyunca topa sahip olmaya gayret eden trabzonspor 2-0’ı bulunca değişikliklerle hızlı hücuma dönmeye çalıştı ve topu rakibe bıraktı. deplasmandaki beşiktaş maçı için bu çok riskli. taraftarın da gazıyla beşiktaş çok büyük bir baskı kurdu. nitekim puanı kaptı. ünal hoca ben de bu maç hayal kırıklığı yarattı.

    hakeme değinmezsek olmaz. medel-rodellega pozisyonu çok açık bir penaltıydı. medel’in topla uzaktan yakından alakası yoktu pozisyonda. hakem var’a bile gitmedi. yazık günah hangisine çalınacak? diğer bir pozisyon da adriano-sonradan giren zenci hücumcu arasında. adriano insanlık dışı bir faul yaptı. bu pozisyona kart bile çıkmadı sanırım. pozisyon belki maçın sonundaydı ve skora etki etmezdi ama bu pozisyona hakemin kırmızı kartı çıkarmaması futbol adına bir utançtı.

    trabzonspor şampiyonluk favorilerimden biriydi. ama bu haftayı kazasız geçeceğini hesaplıyordum. şimdi hesaplar biraz değişti. yine de hala ufak da olsa şans var ama büyük yara aldığı bir gerçek. başakşehir’in puan kaybettği bu haftada galibiyet alsa işler çok farklı olurdu. trabzonspor şampiyon olamasa bile taraftarını mutlu ediyor bu sezon. en azından bir futbolsever olarak ben maçları izlerken büyük keyif alıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 puanımızı yediler beyler. Takım da ışık var. Devre arası orta sahaya takviye şart. Sene sonu bir stoper bir forvet. Paramız varsa şimdi yoksa sene sonu bir kaleci.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dorukhanın golü offside olmasaydı 4-2 alırdık maçı:)

    Ama yine de güzeldi iyi trabzonspor lige renk katıyor gerçekten

    Umarım ligin sonuna kadar iki takımda ciddi düşüşler yaşamaz ve yarışta kalır.Biz düşeriz gibi duruyor ama ts götürsün isterim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • maçın değerlendirmesini yaptım
  • Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt
    Biz de geriye yaslanmasak 4-0 alırdık.Takımın beyni Sosa sakatlanmış çıkmış,hakem pozisyonları bizim gibi izliyor,takım da ilk yarıdaki oyunu sürdürmeyi reddediyor.Bir 10 dk daha olsa yenilirdik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mierzejewski

    2 puanımızı yediler beyler. Takım da ışık var. Devre arası orta sahaya takviye şart. Sene sonu bir stoper bir forvet. Paramız varsa şimdi yoksa sene sonu bir kaleci.
    tam takip etmediğimden bilmiyorum. kucka’nın nesi var. iyi bir kucka bu takımın tam aradığı oyuncu. ayrıca transferde ilk hedef kaleci olmalı. o kaleciyle uzun yola çıkılmaz. genç bir arkadaşmış zaten ama belli yolu var daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilemiyorum. Şuan sakat ama olmasaydı da Onazi'nin gerisinde yedek bekleyecekti. Bu topcularsda moral ve özgüven çok önemli. Sosa ortalıkta yoktu, Ünal hoca geldi. Benden sonra takımda lider sensin dedi güvendiğini gösterdi. Bir anda oynamaya başladı. Kucka o periyodu atlatamadı sanırım. Milli takımda bam bam vuruyor bizim maçlarda yanındaki adama pas atamıyor. Şuan yeni oyuncu olarak takıma katılsa çok daha farklı bir Kucka izlerdik eminim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol cahilleri gelin bakalım. Koskoca takımda Batuhan ın hatasınamı takıldınız ? Adam tamam hata yaptı ama fatura ona kesildi. Egerki o macı alsaydık konuşulmayacaktı bile. O cocuga prda burda torpil diyenler bile var. Ulan adam alt yapılarda yetişti hanginiz ne kadar tanıyonuz ? Zamanında fener maçında asistinde yere göge sıgdıramayanlar şimdi tek bi hatası yüzünden gömdükce gömüyor. Her maç son 3 4 dakika oynatılan adam ne kadar tecrube kazansın ? Size burak gibiler lazım aglatacak. Milli futbolcuyu desteklemezsiniz alın gineden 50 liraya oynatın nolcak. Ulan kendi kalesine gol atan adama tek kelime laf edilmeyip batuhanın pasına susulmadı. Ama bir trabzonlu olarak kabul ettigim şey, bu taraftar böyle. Küfür kıyamet söver vurur kırar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 18 Aralık 2018; 13:32:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRABZONU SAHİPSİZ SANMIŞLAR GARDAŞLARIM


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136345492


    CEVABINI VERDİM
  • Rize maçı öncesi sosyal medyada ortam geriliyor. Birileri ortalığı germeye çalışıyor. Bu gerginlik yarın bize yaramaz. Umarım sıkıntı yaşamayız.

    Rize ligin dibinde ama son haftalarda dirençli bir oyun ortaya koyuyorlar. Sosa ve Toure sakat, Pereira cezalı. İlk 11'den 3 eksiğimiz var. Abdulkadir ve Yusuf 90 dakika sakatlanmadan oynayabilecek mi muamma. Sosa olmayınca bu ikili nasıl oynayacak merak konusu. Çokta kolay maç olmayacak. Top göstermeyip 90 dakika pas oyunu ile oynarsak alırız. Oyunumuzdan taviz verirsek mağlubiyete hazır olalım.

    İlk 11 bence şöyle olur :

    Uğurcan
    Novak-Hüseyin-Hosseini-Kamil Ahmet
    Onazi - Kucka
    Abdülkadir-Yusuf-Tony
    Rodallega
  • Tahminim 1 oyuncu dışında tuttu. Kucka yerine Amiri oynayacak ilk 11'de. Umarım Kucka'yı kaybetmeyiz. Dikiş tutturabilirse Atiba'mız olabilir.

    Gazamız mübarek olsun. Haftayı 3 puan ile kapatalım inşallah...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nk061

    Tahminim 1 oyuncu dışında tuttu. Kucka yerine Amiri oynayacak ilk 11'de. Umarım Kucka'yı kaybetmeyiz. Dikiş tutturabilirse Atiba'mız olabilir.

    Gazamız mübarek olsun. Haftayı 3 puan ile kapatalım inşallah...
    Kucka'yı kazanmak güzel olurdu ama sanırım artık geç.Kendisinde de pek hırs yok.Maaşı çok yüksek.
  • Anthony Hopkins kullanıcısına yanıt
    Onur ve Burak gittikten sonra Kucka'nın maaşının çok dert olacağını sanmıyorum hocam. Genç kadromuzun içerisinde muhakkak böyle tecrübeli ve kaliteli ayaklarında olması gerektiğini düşünüyorum. Ben kazanılması taraftarıyım. Ama tabii ki oyuncu istemedikten sonra pekte yapacak bir şey yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kucka iyi adam geçen sene trabzonun en iyilerindedi neden kazanılmaya çalışmıyor anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamdi Aslan maçın başında Uğurcan için "Topu ayağı ile oyuna çok iyi sokuyor" dedi. Bu adamın ya gözü yok. Ya da konuşmuş olmak için konuşuyor. Ligin o anlamda en kötü kalecisi Uğurcan. BJK maçında kaç kere ya taca attı ya rakibe verdi. Bu adam neden yorumcu olmuş çok merak ediyorum.

    Rize beklediğimiz gibi oynuyor. Fakat biz Sosa olmayınca pas oyununu oynayamıyoruz. Amiri hala ısınamadı maça. Biraz daha Sosa'nın görevini üstlenmeye çalışmalı. Yoksa oyun kısır olarak kanattan orta-gol beklemeye dönecek.
  • Abdülkadir GOOOOOOOOLLLLLLLLL




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.