Şimdi Ara

Trabzon Öğrenci Araç Kiralama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlarla gezmek amacıyla araç kiralamak istiyoruz. 20 yaşındayım. 1,5 senedir ehliyetim var. Güvenilir bir firma var mıdır? Kredi kartım olmadığı için Avis-Budget-Garenta gibi kurumsal firmalardan kiralayamıyorum. Aslında ilk tercihim bunlardı, genç sürücü paketiyle alabiliyordum. Ancak dediğim gibi kredi kartım olmadığı için başka firma arıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kredi kartsız kiralama yapan firma bulamassınız. gerekirse öğrenci kartı falan çıkar. merdiven altı araç kiralama = kaybedeceğin bir kumar
  • Kurumsal olmayan firmalara sakın bulaşma yakın tanıdığıma 3 binlira arıza çıkardılar 2 bine anlaştı boş senete imza attırıyorlar başın ağrır sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya da bulaş bir hafta sonra olayları da paylaş okuyalım. Saka Maka öyle merdiven altına girmeyin. Olmuyorsa zorlamayin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kiralama etin ne budun ne başına iş gelir okulundan olursun. okulunu bitir işe gir istediğin arabayı al.

    bunları zamanında arkadaşının bu tür işlerden başı yanmış biri olarak söylüyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben trabzonda sixt'ten kiralamıştım. Havaalaninin biraz ilerisinde ki petrolde ofisleri vardı. Fiyatları diğer firmalara göre baya uygundu ama kredi kartı gerekli. 500 lira kadar provizyon aliyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurumsal olmayan, merdiven altı dediğimiz firmalar senetsiz araç vermez, verecekleri arabalar da pimi çekilmiş bomba olur, hiç suçunuz günahınız olmadığı halde motoru mekaniği bir arıza çıkarır, suçu tamamen size yıkarlar, ellerinde de açık senet varsa başınız ağrır.

    Yaşınız genç, çokça başımıza geldiği gibi sizin de "basiretiniz bağlanır", şimdiden uzak durun tavsiyelere kulak verin.

    Kredi kartı sahibi bir tanıdığınız araç kiralayıp sizi de ek sürücü olarak yazdırırsa, kurumsal firmalardan kiralama yapabilirsiniz. Ama sakın ola ek sürücü yazdırmadan kiralık araç kullanmayın, her türlü olumsuzlukta yine bütün kabak başınıza patlar.
  • fatih sen misin
  • Şuanki kriterler ile kurumsal firmalar genç sürücü paketi ile araba verebilir ancak verseler bile çok pahalı olur. Onun haricinde kurumsal olmayan firmalara bakabilirsiniz. Ancak kredi kartınız yoksa muhtemelen boş senetle arabayı verirler. Kaldı ki öğrenci olduğunuz için o bile zor. Büyük ihtimalle kaza durumunda haklı olsanız bile yattı parası alırlar.



    Kısacası araba çok lazım değilse ve tanıdığınız bir rent a car yoksa kiralamamak daha iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.