Şimdi Ara

TR Tuhaf Pickler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet ağlamasın diye Support or afk diyorum taric alıyorum kazanıyoruz falan ama olmuyor. Tr'de pickler çok tuhaf adamın teki diana banla dedi listede yoktu başka biri kata banla dedi diye istemeyerek banladım (Laf söylüyorlar sonra) . 2.pick zilean aldı mid'e karşıda veigar instalockladı sonra clairvoyce ve ravive aldı. Sonra 3. pick jungle bırakmayın her rol oynarım ama jungle olmaz dedi jarvan, voli, alistar, lee falan al değişelim dedim olmaz dedi diana aldı (ban listte yoktu :S) Sonra adcmiz kog aldı iyi hoş solo renekton ama zilean ve diana hala duruyor. Birinde clairvoyce + Revive Diğeri (diana) son anda barrier + ignite yapınca çıkmak zorunda kaldım.

Anlamadığım şu bu insanların derdi ne ? 1 kişi diana der diğeri amumu diğeri malp diğeri shen diğeri kha zix Hepsini nasıl banlayayım Sonra laf atmasınlar diye fp karşıdaysa amumu malp shen banlıyorum "salak amumu ulti nerf yedi" "malp bi boka yaramıyor elise banlasaydın" oluyor. Nasıl yaranılır bu insanlara ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORANGEandLEMON -- 12 Mayıs 2013; 16:56:51 >

• Salak amumu ulti nerf yedi diyen playerin ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hepsini trolluyorum banlarin daha dogrusu fp ken amumu shen bli malp dan birini birakiyorum aliyorum karsida aliyo bazen birini o birini ben ben inanmiyorum kader degistiricegini ama susuyolar en azindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimseyi takma yap banını küfür eden varsa oyun içinden mute lersin pinglerle anlaşırsın kafan rahat olur sinir hastası olmazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.